Kadıköy Halı Yıkama.org Halı yıkama firmanızı nasıl seçiyorsunuz? Sizlere bir kaç hususu belirtmek istiyorum: Bildiğiniz gibi halılarımızı yıkatacağımız zaman (ben de bu işe girmeden önce aynısını yapıyordum) en uygun fiyat veren halı yıkama firmasına halılarımızı yıkatıyoruz. Hiç düşünmüyoruz halıların nasıl yıkandığını. Halı yıkama sektörü kendi ismi ile malesef resmi odası olmayan bir sektördür. Halı yıkamacıların anca % 5'i kuru temizlemeciler odasına kayıt yaptırmaktadır. Resmi olarak kuru temizlemeciler odasına tabiidirler. Kısaca anlatmak istediğim halı yıkama sektörü denetimsiz bir sektördür. Haliyle kaçak yıkama yapan, uygunsuz yerlerde halı yıkama yapan bir çok firma vardır. Burada sizlere Kadıköy halı yıkama firmasından bahsedeceğim. Firmanın sahibini çok yakından tanıyorum ve kendisi İstanbul profesyonel halı yıkamacılar derneği başkanıdır. Halı yıkama işinde 35 yıllık tecrübeye sahip bir firmadır. En kaliteli temizlik maddelerini kullanmakta ve garantili halı yıkama yapmaktadır. Garantili derken kendim şahit olduğum bir kaç ürünü garantili olarak müşteriye yenisini almıştır. Halılarınızı güvenle verebileceğiniz bir firmadır Kadıköy Halı Yıkama. Firma web adresi: Kadıköy halı yıkama