Şimdi Ara

Kadın girişimcilere Özyeğin'den eğitim desteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özyeğin Üniversitesi, 3 yıl boyunca yaklaşık 350 kadına girişimcilik eğitimi verecek. Kadın girişimciler, programdan bedelsiz olarak yararlanacak. Programa başvurular 2010 Ocak sonuna kadar yapılabilecek.
    Özyeğin Üniversitesi, küresel finansal hizmetler şirketi Goldman Sachs'ın "10 Bin Kadın Girişimci Sertifika Programı" projesi kapsamında, 3 yıl boyunca yaklaşık 350 kadına girişimcilik eğitimi verecek. Yılda 150 saatlik eğitimin verileceği programa katılacak kadın girişimciler, bu program için geliştirilen uluslararası kriterlere göre seçilecek ve programdan bedelsiz olarak yararlanacak. Sertifika programı, iş planı hazırlama, temel girişimcilik becerileri, muhasebe ve finans, finans kaynaklarına ulaşma, satış ve pazarlama ile üretim planlaması ve organizasyonel planlama konularını içeriyor. Sertifika programına başvurular 2009 Kasım'dan 2010 Ocak sonuna kadar yapılabilecek.

Kaynak: bordro uygulamaları eğitimleriyle ilgili bilginin devamına ulaşmak için tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbl -- 3 Aralık 2009; 16:56:33 >

• Kadın olsam kesin başvururdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.