Şimdi Ara

Kadın Sürücü Ambulansa Bilerek Yol Vermedi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lüks araca binen her kadının kendini allah sanması, egosunun yanından geçilmemesi bir kez daha kayda alınmış.

• yol vermedi değil,

çapsızlıktan dolayı hızlı karar verip, becerip de ani manevra ile araç kullanamıyorlar,

sadece bu.

• Kim ki bu ülkeye Avrupa ülkesi der,o kişi hiç Avrupa ülkesi görmemiştir.İran-Afganistan mix versiyon burası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambulans önceliği olan bir araçtır umarım bu kadının da bir gün ambulans a ihtiyacı olur ama o ambulans hiç gelmez

• Lafa gelince neden biz de Almanya olamıyoruz deyip sonra da cevabını yaşayarak veren mahlukatlar. Şunu kabul edelim artık, Türkiye bir üçüncü dünya ülkesi ve vatandaşları da beşinci dünya ülkesi gibi davranıyor. Bu insan kalitesiyle şu anda bulunduğumuz nokta mucize, lütuf.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

İran, Afganistan ya da Hindistan'da bile Ambulansa yol vermemeye çalışan yaratıklar yoktur.

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

beni kadını linçle suçluyorsun ama sen de şoförü linç ediyorsun.

Yaş kaç bilmiyorum ama elinde hiçbir done yokken hala o sokak bu sokak vs .diyorsun.

Ambulans geliyor, ver yolunu, haberlere çıkan ruh hastalarından olma.

Bu kadar net.

• ABD'de bu türlere hadlerini güzel bildiriyorlar kurban oldugum Amerikası. Mesela ABD'de yol kenarlarında itfaiye vanaları bulunur. Diyelim ki oraya parkettin ve yakında yangın çıktı. Gel kardeşim çek aracını diye aramazlar camlarınızı tuzbuz edip aracın içerisinden geçirirler hortumu :) Üzerine bir de eşek yüküyle ceza yersiniz.

• realgs kullanıcısına yanıt

peki olur emredersin yol vereyim..  

ayrıca engelledim bu kadar net  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 16:56:59 >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

siren yok diye yaptığın yorum bu mu şimdi senin? görev esnasında bile itfaiye yada ambulans zaruri durumlarda sirenleri açarak yada korna çalarak görevi yerine getirir sen tüm gün siren açık şekilde mi olay yerine gittiklerini sanıyorsun ? Velev ki siren arızalı yada adam açmadı videonun 10 saniyesine bakıp geçiş üstünlüğü yok diyorsun karayolları trafik kanununu yazanda sen misin yoksa? bilmeyip muhalif görünmek içim işkembe-i kübradan sallama.

• Anlatmayın arkadaşlar anlaşılsa zaten böyle şeyler yaşanmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

siren calmadıysa ambulans hasta tasımıyor ya da hasta almaya gitmiyor demektir.. ambulans hasta almaya giderken siren calar hastayı tasırken de calar.. siren calıyorsa gecis üstünlügüne sahip olur calmıyorsa olmaz..

kanun da bu belirtiliyor gecis üstünlügüne sahip olmak ısıklı ve sesli uyarı isaretleri kullanılmak sartıyla olur diyor

eğer hasta tasıdıgı halde uyarı isareti vermediyse ambulans söförü yine sucludur sirenim bozuk da diyemez o zaman o ambulans sireni bozuksa göreve sevk edilmemeli bu sefer de uyarı isareti bozuk ambulansı göreve sevk eden suclu olur..

ayrıca ilgili kanunda halkın can ve mal güvenligini tehlikeye sokmamak sartıyla yazıyor

her yanına arabalar park edilmis iki aracın gecemeyecegi sekilde olan o sokağa girmek kaldı ki haberlerde ters yön diyor zaten halkın can ve mal güvenligini tehdit etmektir

fakat popülizm ve linc kültürü yüzünden sağlık bakanı bile cıkmıs kadına laf sokmus..

b) Gecis üstünlüğü, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak, ısıklı ve sesli uyarı isaretlerini bir arada vermek sartı ile kullanılır. Sesli ve ısıklı uyarı isaretleri, zorunlu hallerde en az 150 metreden duyulabilecek ve görülebilecek sekilde kullanılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 18:40:49 >

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

şu başlığı baştan sona oku hepsi giydiriyor kadına. kadın gidip bi hakaret davası açsa on binlerce tl para kazanır.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

AKP durup dururken mi musallat etti? Kamuoyu baskısı var, bir erkek öldürülse cinayet denilip geçiliyor ama kadın öldürülünce kadın cinayeti deyip ortalığı ayağa kaldırıyorlar.

doğru söylüyorsun ancak kadının dava etmesi kadını ilgilendirir o bizim konumuz değil.. bana komik gelen $ey ülkedeki adamlarda bir fitil var her an yanmaya hazır.. biri o fitili ate$leyince bunlar hic düsünmeden, olayı mantığa oturtmadan, acaba neden böyle olmu$ seklinde sebep sonuc iliskisi kurmadan hatta yetkilisine kadar verip veristiriyor hödö hödö hödö hödö..

adama diyorsun ki bak $u $öyledir, $u sebepten kadın haklıdır, ambülans can ve mal güvenligini hice sayıyor ısık yok siren yok.. dingonun ahırı gibi girmis ters yöne.. kanun da yazıyor diyor ısıklı ve sesli uyarı isaretleri kullanılacak can ve mal güvenligi tehlikeye atılmamak sartıyla gecis üstünlügü ambülansın diyor kanun maddesi orada arapca kelime yok gayet türkce herkes anlasın diye yazmıslar..

kaldı ki kadın ambülansa lafı koymus gitmis duyan da sanki ambülans orada kadının yüzünden mahsur kaldı da dakikalarca bekledi falan sanacak.. o kadın kim ki ambülansı orada engelleyecek demis ambülanssın diye her istedigini yapamazsın demis ki bu da doğru.. milletin can ve mal güvenligini riske atıyor ambülans söförü.. kadın da bunu adamın suratına söylemis ve yoluna devam etmis..

fakat adamlar o kadar hınc dolmuslar sanki ülkeyi yunan i$gal etmis yunan düsman var hacım ben katılmıyorum demek yerine hödö hödö hödö hödö ambulansa yol vereceksin tamam mı seni aksam haberlerinde görmeyeğim ona göre diyor hahaha

simdi bu tip insanlarla nasıl tartısabilirsin bu bir, ikincisi böyle bir ülkede kafayı yemeden nasıl yasayabilirsin?

bak millet bo$una ülkeden kacmanın yollarını aramıyor meksika sınırından yılan gibi sürünerek amerika'ya gidiyorlar hahaha

ülkenin geldigi yer burasıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 19:45:17 >

• yukarıya baksana dostum adamlara belgeleri ile sunuyorum 30 kere yazdım yok böbrek dalak kokoreç yok işkembeee kendileri dübürlerinden uydurup gelip bilmişlik yapıyorlar. yok ya bu ülkeden bi halt olmaz. diyorum yazmıcam aman banane ama sabır sabır da bi yere kadar dayanamayıp düzelteyim bilsinler en azından diyorsun. yok bildiğini okumaya devam ediyor. illa sirenmi açalım ne var yani siren bozuk lamba patlak piston aşağı düştü. amaann dostum salla gitsin ne halt ederlerse etsinler. ülkede o kadar çok şey bitmişki bide bunları düşünemem :)

• Navi kullanıcısına yanıt

Bana kalirsa ruh sagligi degil, Turkiyedeki bu feministler

Su anda bir kadin sana kil oldu diye beni taciz etti diyip seni 10 sene iceri attirabilir veya meydan dayagi attirabilir. Senin konusma hakkin yok cunku erkeksin.

Kadinlar seninle 1 gun evli kalip hayatin boyunca senden nafaka alip baska erkeklerle yiyebilir.

Veya en basitinden iyi niyetli bir sekilde selam desen kopek muamelesi yapabilir. Sen kibar olmak zorundasin.

Bunlar daha iyi gunlerimiz gencler bundan 10 sene sonra bunlar evin arabanin yarisini falan degil tamamini alicak

• dilerim bu kadın veya sevdiklerinden birileri bir gün ters yönden giden bir ambulansla hastaneye yetişmek zorunda kalır da anlar o zaman

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.