yarın öbürgün kendisinin veya bir yakının o ambulansa binmeyeceğinin garantisi yok ambulans keyfine siren çalmıyor zaman ile yarışıyorlar zaten istanbul gibi trafiğin sürekli kilit olduğu yerde şoför olmak hele ambulans şoförü olmak büyük sorumluluk gerektirir zaten sitres gergin diyelimki keyfe keder geziyorlar o onların vicdanlarına kalmış birşey sen yol ver gitsin birşey kaybetmezsin |
Kadın Sürücü Ambulansa Bilerek Yol Vermedi! (2. sayfa)

-
-
Bu kadına ehliyet veren, altına araba veren, trafiğe salan, sokağa çıkmasına müsaade eden kim varsa bulunsun. :) Suç bu kadında değil onu sokağa salanlarda :) Kadın belli ki uçmuş kafa iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ambulans nede polis trafik kurallarını ihlal edemez. anca görev anında eder ambulans görevde değil. görevde ise neden sirenleri açık değil. o kadar acil hastası varsa neden siren çalarak gitmiyor.
ambulans şoförleri o kadar bu durumu kendi lehlerine kullandıki artık görev almadan siren açamaları yasaklandı. hasta yokken bile kafalarına göre siren açıp trafikten kaçıyorlardı.
ohh ne güzel emniyet şeridini kullanan çakarlı passattan ne farkı var
-
yol verilir tabii fakat trafigi de birbirine katıyorlar göbekte kırmızı ısık yanarken arkamda bitti bir tanesi göbegin karsısından arabalar yürüyor herif zart zart korna calıyor yahu dur bir bak üzerime araba gelirken oradan göbekten karsı yoldan giden arabaların üzerine sürüp onlarla mı carpısayım?
karsıdan giden arabalar olayı fark edip bir dursunlar önce uygun anı kolluyoruz yürüyecegiz ilk fırsatta cücük boylu tıfılın biri de gelmis kimlik gösteriyor ben polisim yürü hemen yol ver diyor arabanın parasını sen mi ödedin kaza yapsam babanın cebinden mi cıkacak o para polis maasınla sen mi ödeyeceksin?
bu ülkede her seyi abartma manyaklıgı var bes saniye gec gitse sanki bes saniye gec gitti diye ölmüs olacak.. yol uygun değilse kaza riski varsa o 5 saniyeyi beklemek oradakinin kaderidir bir sey yapılamaz orada adam ölecek diye ben kaza yapacak değilim kendi canımı ve malımı riske atıp karsıdan yürüyen arabaların üzerine süremem böyle bir dünya yok git karsıdaki trafigi durdur önce
bu tarz seyleri özellikle sosyal medya'ya atıp yol vermedi diye sürücü lincletme modası cıktı bir de.. millete eğlence olsun diye böyle kameraya alıp kesilmis videolarla bilip bilmeden linc kampanyası baslatıyorlar vatandaslara..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 25 Eylül 2022; 9:57:25 >
-
+rep katılıyorum
böylesi bir durum bizde oldu kardeşim ehliyeti var ama yeni geri geri de fazla iyi gidemiyor daha 5-10. Değil yani araba sürüsü neyse ambulans ters şeritten geldi geri geri gitmesini istiyor heyecan yapan biri oldu birden mandal a başmadan geri tekmaya çalıştı sonra olmadı oldu bu sefer debriyaj ile stop ettirdi anlayamadı vs arkada da arabalar var ayrıca onlarda ne olduğunu anlayıp geri çıkması vs baya sürdü kâr edeyim der iken ambulans şöförü aslında zarar etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehliyet kursları sırf para kazanayım diye önüne gelene ehliyet verirse olacağı
En büyük sorunumuz paraya tapmamız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hata ambulans şoföründe anladığım kadarıyla ters şeride girmiş trafiği tehlikeye atmış bir diğer hatası ise saniyelerin bile önemli olduğu zamanda diğer sürücüye dert anlatmaya çalışması.
-
böylelerinin ehliyeti iptal olmalı....
kadını savunma niyetinde değilim de eğer ambulansta hasta varsa sirenlerini çalarak gitmesi gerekmiyor mu? hasta yoksa tabi ki kurallara uyacak. siren çalmadığı için kadın içinde hasta olmadığını düşünmüş olabilir (ki olup olmadığı da meçhul)
Burada birkaç kötü örneği göstererek kadın haklı demek çok saçma. Genelleme yapamayız ki.
Ambulans önceliklidir amacı hastaya ulaşmak ya da hastaneye..
Gördüysen kaç işte kenara içinde gerçekten hasta var mı yok mu ? sorusu çok çok saçma O AN İÇİN !
İyi oldu o zaman bütün ambulansları durduralım içine bakalım trafikteki her sürücü durdursun ambulansı içine baksın gerçekten hasta var mı diye..
Sen kimsin ya. Oradaki kişinin hayatı söz konusu.
O an için bunu sorgulama lüksün yok arkadaş. Tıpış tıpış yanaşacan. Böyle bir saçmalık olamaz ya kadın hem laf atıyor hem duruyor hem de arabadan iniyor sanırım pes.
Ambulans içinde kamera olabilir belki de vardır. Olaydan sonra kontrol edilebilir belki görevi kötüye kullanan olursa böyle bir tedbir alınabilir.
-
Trafik kurallarını ihlal etmiyor polis ve ambulansların geçiş üstünlüğü bulunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
simdi o kadın o sokaktan bakalım korkusuz gecebilecek kadar iyi araba kullanabiliyor mu? oradan gecebilir miyim gecemez miyim seklinde panik olmustur geri gitsem arkadaki arabalara carpar mıyım demistir ve o sekilde sinirlenmistir.. zaten aracı da genis büyük bir arac kim olursa olsun nereden cıktı bu allahın cezası der fakat bu söyledigim sebeplerden dolayı muhtemelen daha da sinirlenip bu sözleri söylemistir..
bizim millette analiz yok söyle bir üzerinde iki dakika düsünüp acaba neden olabilir diye kendi kendine sormak hic yok.. o sözleri orada söylemesi gercekten de kötülük düsündügü anlamına gelmeyebilir.. sen üzerine alınma adam videoyu izliyor iki saniye bile düsünmeden baslıyor vay vay vay vay allah belasını versin oy oy oy oy allah evine ate$ göndersin retweet retweet vurun vurun
bana sorarsan ilkel toplum örnegi nasıl olur en iyi örnek budur böyle olur derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 25 Eylül 2022; 18:49:5 >
-
Videoyu bende izledim ama ambulansın sirenleri ve/veya ışıkları açıkmıydı anlaşılmıyor. Bu doğrultuda kurallar, yasalar, yönetmelik açısından bakarsak olaya;
Eğer siren ve/veya ışık açık durumda yol alıyorsa ambulans haklı,
Yok siren ve/veya ışıklar açık değil ise kadın haklı
Yönetmelikte ambulansların geçiş üstünlüğü siren ve/veya Işık’ların açık olması durumunda geçerlidir yazıyor.
Şahsen ben bırakın ambulansı ışıksız acil ilaç araçlarına bile yol veriyorum. Ama ülkemizde birçok istismar edilen durumlar gördüğümüzden yasa ve yönetmelikleri bilip, ona göre hareket etmek gerekir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özgüvenin geldiği son nokta. Yoksa ağır narsizm mi?
Hayır bulunmuyor sadece görev anında bulunuyor. Polis bile görevde değilse normal şartlarda kırmızıdan geçemez.
Hocam zaten adam görevini icra ediyor videoyu mu izlemediniz niye hala böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadın ve köpek bu ülkede sözde kutsal varlıklar.
Kesinlikle kadına kadın diye ceza vermezler
Video kamera kaydı olmasa kadın beni taciz etti der birde şoför linç edilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X