Şimdi Ara

Kadın Sürücü Ambulansa Bilerek Yol Vermedi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam anlamadınız galiba aracın içinde olmak görevde olduğunuz anlamına gelmez. Mesela devriye dolaşan bir polis o an görevde değil bir olay görür ise yada bir konum verilir ise evet o zaman görevde. Ambulansta öyle bir hastayı bırakıp dönerken görevde değildir. Normal standart sürücüler gibi kullanmak zorundadır. Videodaki sürücü de öyle büyük ihtimal. Bayanda öyle diyor bakın hastanız yok diyor. Bi kere siren çalmaması en büyük eksiklik ya sirenini aç yada açma görevdeyim deme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Ben yeteri kadar dil döktüğümü düşünüyorum, anlamayacaksınız belli ki çünkü algılama probleminiz var gibi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Peki muhattap bile olmama gerek yok sanırım :) bende bir kaç defa izah ettim. Kadın haklı ambulans hatalı.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/02/20210202-2.htm

belki filtrenizden geçer. İyi akşamlar.

• Acil ve ağır yaralı hastaları taşıyan ilk yardım araçları, cankurtaran, itfaiye araçları, suçlu takibindeki güvenlik güçlerinin kullandığı araçlar, yaşanan bir olaya müdahale etmek için olay yerine acil bir şekilde intikal etmesi gereken kolluk güçlerinin araçları trafikte geçiş üstünlüğüne sahiptir.

Yani ben ambulansım polisim jandarmayım yol benim demekle olmuyor.

• Acemilikten veya hata ile yapılmış bir şey değil. Kasıtlı yapılan bir olay. Alacaksın ehliyetini 3 sene, 3 ay direk cezaevinde yatıracaksın. Sudan çıkmış balığa dönecek,ne yaptım ben diye uzun uzun düşünecek.

Gerçi bu bahsettiğim cezaları adam öldürene vermezler bizde..

• ya dedikodular için kendinize eziyet etmeyin.

nedir ?

iş adamları parası olanlar çok acil işleri varsa ambulans kiralıyor

hastası olmadığı halde siren çalıyor

vs vs

ulan bırak gitsin ne olur yani. yukarıdaki örnekler 500 de 1 ancak olsa misal denk gelme ihtimalin çok çok az. zaten E5 (d100) de emniyet şeridi var. ara sokaklarda da yardımcı olunmalı.

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Hocam ortada çok net video var ve ne olduğu apaçık belli olan bir durum var.

Burada çoğunluk psikolojisine uymak diye bir şey yok ki olay ortada ona göre yorum yapıyoruz.

Hadi tamam aniden karşısına çıktı heyecan yaptı da sonra niye hala laf anlatıyor ve hatta duruyor. bunlar garip olan şeyler.

Ayrıca bu olay ülkede her gün yaşanan diğer olaylara göre çok çok basit kalan bir olay.

Yani sanki olamayacak veya olmayan bir durummuş gibi göstermeye gerek yok.

Çok daha kötü anlayışsız olan ve kameralara yansımayan olaylar mevcut ülkede.

Olayda sorumlu olan kişi de bir kadın ayrıca yani pozitif ayrımcılık da yüksek ülkede kadınlara yönelik buradaki şahıs erkek olsaydı neler olacağını tahmin ediyorsunuz değil mi...

• yolun öteki şeridine arabayı park edip ışıklardan karşıya geçtim

dönüşte ışıklar kırmızı yanınca yola tabikide sazan gibi atlamadım bir baktım kadın sürücü kaptırmış geliyo kırmızıda geçti gitti 3 saniyelik bir olaydı...bu 5. dünya ülkesinde ben yola atlamamda hani yaşlı olur çocuk olur vs direk cinayet yani...

kadınlar tehlikeli araba kullanıyor şeridinde bile gidemiyorlar... kadınlarda genel anlamda bir sıkıntı var....

• Yazılacak çok şey var da şimdi durduk yere başımıza iş almayalım.

• evet olay ortada.. tipik ambulansa bilerek yol vermedi linci.. yani türk sosyal medya kullanıcılarının yeni sacmalıklarından bir ba$kası daha..

evet olay video'da cok net gözüküyor.. kadın haklı o sokaktan o büyük arabayla gecmek kolay değil sürtmekten korkuyor o sokakta o iki arac sürtmeden yan yana gecmez.. acemi sürücü oldugu icin geri geri de gidemiyor..

gidemedigi icin gidemiyor..

erkek de olsa görüsüm aynı olurdu

hasta tasıyan kocaman araca gelince o sokağa girmeyecek ve baska yoldan gidecekti.. böyle bir sokağa girerek hata yapmıs daha genis yolları kullanarak hastaneye daha hızlı gidecekti.. o güzergah da o sokağın ba$ka bir alternatifi mutlaka vardır cünkü orası yol değil sokak..

İşkembeden sallamayın, daha lokasyon hakkında fikriniz yok, illaki söyledir böyledir şeklinde çıkarımlarda bulunuyorsunuz .

Ortada panik yapılacak durumyok,yanda bir cep açılıyor , öndeki araç o cebe girip gidiyor, kadın sürücü ise her zamanki gibi iş yerine laf üretiyor. Videonun sonundaki gibi cebe girip yol vermek yerine lak lak ediyor.

günde kaç defa ambulanda yol vermek zorunda kalıyorsunuz ki. Ben istanbulda belki 1 defa karşılaşıyorum ki onda da E5'te 3 şeritli

yolda giderken şerit değiştirmek yeterli geliyor. Yani ambulansa yol vermek için şekilden şekile girmeye gerek yok.

Bu olayda da kırk yılda bir rastgeldiği ambulansa yol vermek zor gelmiş ablaya.

• realgs kullanıcısına yanıt

güzel tamam sen sosyal medyadan lince devam et o zaman ben katılmıyorum ve katılmak mecburiyetinde değilim.. bana göre kadın haklı bu konuda sen değil senin gibi milyonlarcası gelse fikrimi yine değistiremez..

o hastaneye giden tek yolun o sokak oldugunu düsünmek icin cok degisik bir kafada olmak gerekir..

o ambulansın o sokaktan gecmeye calısmasının özrü yok.. kadın da ambulanssın diye her seyi yapamazsın diyor sonuna kadar haklı.. o tarz bir sokaktan değil genis yollardan gidilir.. bakacak sokaktan gecemem bir alt sokaktan girecek ambulans söförü oraya girmis sokakta her yere arabalar park edilmis genis bir sokak değil büyük iki araba yan yana gecemez

adam sokağa koca ambulansla girerek trafigi pert etmis bir de video cekmis yayınlıyor özrü kabahatinden büyük.. söförün i$ine son verilmeli..

kısaca senin icin özetleyeyim cok uzun yazınca bazı insanlar anlayamıyor kafaları karısıyor

yola bak

oraya girmeye calısan ambulansa bak

aracların boyutlarına bak

her sey gayet belli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 11:46:13 >

Ya hocam nereye gidemiyor önündeki aracı takip etsin yanda boşluk var kimse kadına niye geri gitmiyor ya da yanındaki araca yanaşmıyor demiyor ki. He yeri gelir bunu da yapmak zorunda kalırsın. Yapamıyorsan ehliyeti bakkaldan mı aldın.Kadının zaten psikolojik olarak anlayış sorunu olduğu görünüyor. Ambulans görünce kaç kardeşim bu kadar mı zor...

Ambulansın hataları var mı yok mu sonra tartış sonra adli süreç işlesin görevi kötüye kullanıyosa.

Velev ki ambulansın sireni bozuldu çalmıyor diye yol vermeyecek misin ? Bu nasıl bir düşünce biz nasıl bu hale geldik toplum olarak.... Yok ben yol vermem yok ben ehliyet kimlik göstermem...

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

yav ben sizin gibi böyle sinirle hödö hödö kadına bak seklinde yazmam ben mantıklı ve ayrıntılı düsünen biriyim ben böyle internetten izledigim seylere sinirlenip sinirimi hödö hödö seklinde ifade ederek stres atmıyorum hahahahaah

önden giden arac oradan gecebiliyor cünkü boyut ve ebat olarak kadının kullandıgı aractan daha kücük bir araba.. kadının kullandıgı arac kocaman ve ambulans da kocaman orada sürtmeden gecmeyi ben bile ba$aramam kaldı ki kadın söförden bahsediyorsun..

ben ambülansa yol veririm senin derdin herhalde aha da bu da ambulansa yol vermeyenlerden kıl oldum abi kafası..

ben o sokakta sürterek bile yol veririm senin gibilerin lincinden korkacagımdan değil hicbir sey yapamazsınız zaten ancak kadın sürücü oldugunu hesaba katacaksın bu bir ikincisi ambülansın o sokağa girmesine öfke duymus ki burada da haklı ben olsam bu sokakta ne i$in var ba$ka sokak bulamadın mı der lanet ede ede ambulansa sürtüp gecerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 11:14:6 >

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

polise kimlik göstermeye mukavemet etmek iyi bir fikir değil.. onun kimlik sorma yetkisinin var olmadıgını düsünmek en basitinden cehalettir.. sen polisten kimlik sorulması konusunda bir sey yazmamısın ancak ben tam prosedürü de yazayım karsındakinin polis oldugundan emin olmak icin polisten kimligi sen isteyeceksin üniformalı olsa bile göstermeye mecburdur.. üniformasız olanlar da zaten sen sormadan kendileri gösterip konuya giriyorlar.. polis eğer kimlik göstermiyorsa sen de kimlik göstermek mecburiyetinde değilsin.. kendileri kimlik göstermeden sana karsı güc kullanırlarsa sonradan memurları sikayet edersin.. fakat bunu yapacaklarını sanmıyorum kimliklerini gösterirler sonra da sen gösterirsin..

yani benim yazmadıgım seyleri polise kimlik göstermemek, sireni bozuldu yol vermeyecek misin falan gibi bir takım seyler ekleyip, yine kendince kendi kafandan kurup sinirlenmissin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 26 Eylül 2022; 11:44:3 >
  • O sokağa ambulansı geçtim normal bir araç da girebilirdi Yanlışlıkla kadın o zaman ne yapardı merak ediyorum. Çok daha kötü şeyler yapardı herhalde. Kadının gelişinden belli el kol havada. Biraz anlayış kibarlık alçak gönüllülük kadın bir de... orada tırsan panikleyen kişi zaten bu kadar rahat davranamaz bağrıp çağırmaz..

• kangaetemo kullanıcısına yanıt

Mahalle aralarında gereksiz siren çalmasına gerek olmadığı için kapatıyorlar. Çevrede hastası, yaşlısı, çocucuğu olan var diye. Işıklarının yanması yeterli çoğu zaman.

Hastası olmadığı veya hasta almaya gitmediği zamanlar bu ışıklarının yanmaması gerekiyor.

Youtube'da ambulans kanalı var. Bir kaç video izlersen görebilirsin. İzlemeni de tavsiye ederim. O sıkışık trafikte ilerlemesini izlemek de keyifli oluyor. Ama sesi kısmanı tavsiye ederim. Bir süre sonra o siren sesi kulaklarında yankılanmaya başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.