Şimdi Ara

Kadın Sürücü Ambulansa Bilerek Yol Vermedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul'da bir kadın sürücü, 89 yaşındaki solunum sıkıntısı çeken hastayı taşıyan ambulansa yol vermedi: "Siz ambulanssınız diye her şeyi ihlal edemezsiniz." Tartışma anları ambulans şoförü tarafından kayda alındı.

• Ambulans gayet te trafik kurallarını ihlal eder, bu bizim dünyamızda yaşamıyor herhalde; kendi hayal dünyasında dünyanın en önemli varlığı olduğuna, sırf kadın olduğu için her şeyde önceliği olduğuna inanıyor demek ki. Alacaksın bunun ehliyetini başka çare yok, ıslah olmaz çünkü. Ambulanstaki adam ölse kadının kasten ölüme sebebiyet vermekten yargılanması gerekir.

Eğer video kaydı olmasaydı kesin ambulans şoförü suçlanırdı.Sonuçta Türkiye'de kadın artık insan üstü bir varlık olarak değerlendirilmeye başlandı.Kadının söylediği her söz ve davranış peşinen doğru kabul ediliyor.

Ha yol vermeyen erkek olsaydı şuan kürtçü feminist sayfalar ''... isimli ERKEK ambulansa yol vermedi'' şeklinde çoktan haber yapmaya başlamışlardı bile...

• Ambulans gayet te trafik kurallarını ihlal eder, bu bizim dünyamızda yaşamıyor herhalde; kendi hayal dünyasında dünyanın en önemli varlığı olduğuna, sırf kadın olduğu için her şeyde önceliği olduğuna inanıyor demek ki. Alacaksın bunun ehliyetini başka çare yok, ıslah olmaz çünkü. Ambulanstaki adam ölse kadının kasten ölüme sebebiyet vermekten yargılanması gerekir.

• Bu yüzyılın dillendirilmeyen en önemli sorunu bence ruh sağlığı. Normal insan sayısı çok azaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer video kaydı olmasaydı kesin ambulans şoförü suçlanırdı.Sonuçta Türkiye'de kadın artık insan üstü bir varlık olarak değerlendirilmeye başlandı.Kadının söylediği her söz ve davranış peşinen doğru kabul ediliyor.

Ha yol vermeyen erkek olsaydı şuan kürtçü feminist sayfalar ''... isimli ERKEK ambulansa yol vermedi'' şeklinde çoktan haber yapmaya başlamışlardı bile...

• Böyle insanları seyrettikce çıldırıyorum. Yav aklıni sevdiğim, sana ehliyet verenin de aklını seveyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Ehliyeti boşver suv sahibi olmuş birisi..

• Şaka mı la bu. Bu ülkede hergün duyduklarınızla şok olabilirsiniz. Hiçbir gününüz boş geçmez bol ekşınlı ülke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud__Strife

Ehliyeti boşver suv sahibi olmuş birisi..

Para artık bu tiplerde maalesef. Akıllılarin çoğu yurtdışına gitti. Biz de bunlarla başbaşa kaldık.

• Her şeyin istismar edildiği bir yerde hanım teyze sorgulama yapmış…

• Cehaletin para ve özguven ile buluşmuş hali.

Ehliyetine el konulmalı ve en az 6 ay sağlık hizmetlerinden faydalanmaması benzeri cezalar gelmeli bu tarz tipler için.

• yol vermemek için duruyo mu yoksa önü kapalı olduğu için mi bekliyo.

• Ulan ne yazacagini bilemedim, yazip yazip sildim. Neyse eden insallah bulur diyorum. umarim suna saglam bir cezada yapistirirlar.

Aklima geldi birgun bu yol vermeme yuzunden birini dovecektim, mal arkada ambulas geliyor, herif onume gecsin diye yol veriyom bu hala ambulansin onunde gidiyor. aklima geldi sinirlendim yine.

• Bu mal kadınlar dünyanın her yerinde var Amerika'da "karen" lakabıyla çok meşhurlar.

• Ceza olarak 1 yıl ambulans şöförü yapacan

• Kadında haklı ambulanslar çok kötü niyetle kullanılıyor. Denetim yapılmıyor. Bazı zengin iş adamları gitmek istediklere yere çabuk gitmek için kiralık ambulans kullanıyor. Haberlere çıkmıştı. Polisler görev başında olmadığında da yetkilerini kullanmıyor mu. Aynı hesap.

• Bunlarda sözde okumuş cahiller, her *oku biliyor ya güya haklarını savunacak. Öğrenmiş bir yerden hastaya giderken ambülans ışık yakacak falan filan.

• Kadının beyanı esastır. Akp bu kanunu başımıza musallat etti.

• Ambulansa, itfaiyeye yol verin arkadaşlar. zor bir şey değil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.