< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 12 Temmuz 2023; 0:52:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KADINLARIN ÇALIŞMAMASI GEREKLİLİĞİ
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ne okudum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne ara okudun ben okumadan yazdım
Psikolojik sıkıntıları var bu herifin.
-
Atlayarak okuma alışkanlığım var ya uzun yazıları okurken odaklanma problemi yaşıyorum
değil abi, hiç üzülmüyor musun günümüzdeki kadınlara?
bir sürü taciz olayı, şerefsizlikler.
abi ben çalıştrmam, kadınların aklı çabuk çeliniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
Beyin nedir? Beyin karmaşık bir organdır kafatasının içinde bulunur ve sinir sistemimiz için faaliyeti yönetir. Merkezi Sinir Sisteminin (CNS) bir parçasıdır. Kranial boşluğun ön ve üst bölgesinde bulunur ve tüm omurlarda bulunur.
Filistin? 20. yüzyıldan günümüze kadar Yahudi ve Arap milletler arasında mücadeleye neden olan Filistin, 15 Kasım 1988 tarihinde Cezayir'de bağımsızlığı ilan edilen bir ülkedir. Doğu Akdeniz ve Orta Doğu'da toprakları bulunmaktadır. Filistin; Hristiyan, Müslüman ve Yahudiler için kutsal toprak olarak sayılmaktadır
-
karamba naparsa yapsın bu forumun değerlerinden biridir.Ona yapılan saygısızlık bana yapılmışsaygısızlığa eşdeğerdir. Umut eşşekle elma bir olup armutu yenmeye çalışmışlar ama armutun arkasında çınar yaprağı varmış haberin olsun.Burda armut karamba çınar benim .Artık eşşek kim elma kim onu da sen düşün ucube...
-
Senin sorunların var. Bu gidişle hayatta bir arpa boyu yol alamayacaksın. Benden sana söylemesi.
lan olm gecen bit pazarına gittim kendime kıyafet falan bakıyorum sonra kulaklık buldum 30 liraydı resmini atarım böyle kulaktan diğer kulağa takıyorsun ya heh ondan aldım neyse ses cızırtılı gelmeye basladı sonraki hafta babam kırdıgım kuvet icin silikon tapancası istedi neyse alırken dedim ki kulaklıgı vereyim adam yok dedi neyse eve geldim olm batuflex acıyom fena degil gecen otobuste acayım dedim bende iphone 5s var eski bluetooth okudu ama arkadas vardı yanımda dediki konser mi veriyorsun yok dedim dediki batuflex fln dinleme biraz kültürün kulagın olsun
-
hani ortalama unide asgarinin 2 katına çalışan eemciler olur ya ileride öyle olucam ve böyle biometrik fotomu linkedine koyucam 3/10 tiple
bu adamlar bu hayatta cehennemi yaşıyor. 4 sene boyunca zor derslerle uğraşmış sırf etiketi yok diye ytrrak yürek maaşlar alan adamlar, üstüne de 25 senedir falan yalnızlar.
-
olum millet ne kadar zengin, eve geçicem önümde ombreli büyük popolu bir kız var yanında da bir tane çocuk işte, çocuk dediğim 27-28 yaşlarındalar diyorum ki adamın tipe bak olum, tam önümde yeni kasa passata bindirdi kızı. poşette prezervatif vardı..
aynısı mahallede de oldu, olum bizim mahalle zengin mahallesi değil. düpedüz mahalle, kızın biri beyaz pantolon falan giymişti sanki butikten almış gibiydi.. neyse takip ediyorum tam önümde çünkü yeni kasa suv bir araca bindi, opel mokka olabilir ama en son kasası..
bizim araba da var, corolla 2015 ag araba aile arabası ben napim bununla, babam da vermiyor.
olum arabanız var mı? kızların baya dikkat ettiği bir şey,
ben mühendis olsam 1.5 milyonluk arabaya nasıl bineyim olum? ayda 80-100k kazanmak gerekiyor ona binmek için.
aileden de fakiriz, bu millet muthiş parayı buluyor.
biz de burada doktor 40k almıyor 50k alıyor diyoruz, koü gtü karşılaştırması yapıyoruz.
bir nesil, muthiş bir gençlik yaşayıp giderken; bir nesil de çürüyüp giden gençlikleriyle baş başa bırakıldı.
-
dalga gecmeyin ciddi konu
aga saklayın bunu sağlam flood
-
konu umarım şakadır
kanka şaka değil ciddiyim
yo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Psikolojik sıkıntıları var bu herifin. |
Forumda hic kiz olmadigi icin kizlari bile erkekler savunuyor .. |
karamba naparsa yapsın bu forumun değerlerinden biridir.Ona yapılan saygısızlık bana yapılmışsaygısızlığa eşdeğerdir. Umut eşşekle elma bir olup armutu yenmeye çalışmışlar ama armutun arkasında çınar yaprağı varmış haberin olsun.Burda armut karamba çınar benim .Artık eşşek kim elma kim onu da sen düşün ucube... |
Senin sorunların var. Bu gidişle hayatta bir arpa boyu yol alamayacaksın. Benden sana söylemesi.
|
Benzer içerikler
- şuşuka isminin kökeni
- tesisat numarası öğrenme
- kızılaydan kent park"a nasıl gidilir
- osmanlıca tanışma teklifi
- volume içki
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X