|
Bildirim
|
Kadınlar da mantık yoktur.
Şöyle anlatayım, elinde 3-4 kova boya olsa ortaya döksen hepsini sanat eseri çıkar mı? Çıkmaz. Mesela kıza gidiyorsun, genç adamsın iyisin geleceğin var paran var vs. sevdiğini söylüyorsun ve sana diyorki; "Ben seni kardeşim arkadaşım olarak görüyorum mehmet :)))))))". Ondan sonra ne yapıyor, gidiyor 30-35 yaşlarında evli, sanayi ustası veya beyaz eşya dükkanı sahibi adamın kaşarı oluyor, adam bunu kandırıyor karıyı boşayıp seni alacağım diye, bu gerizekalı beyinsiz de inanıyor herif 1-2 posta attıktan sonra ortadan kayboluyor. Sonra bu başka bir tane kot pantolonu ossuruk kokan iguana kılıklı arabesk rapçi, ucuz dövme yapılan dükkanlarda sağ omzunun oraya dandirik bir dövme yaptıran esrarkeş, kız meslek lisesi önünde 14-15 yaşındaki kızların namusuna ırzına göz diken hayatta 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan tiplerle gidiyor evleniyor Hadi buyur mantık göster, bak bunun gibi binlerce olay yaşanıyor. O yüzden şizofren mi bilmiyorum ama, zeka namına zerre kırıntı olmadığı gibi, zekası olmayan bir yaratıktan beklentileriniz bir hayli yüksek. Köpeği karşına alıpta "Ne demek paralel evrenler teorisi deneyseldir?Hocam yapmayın Allah aşkına" demek gibi bir şey |
Kadınlar efendi erkekleri beğenmezler. Serseri erkekleri tercih ederler. 30 lara gelince de kızlık zarı diktirip yazıgın birine kapak atıyorlar. Ahlakları bu cünkü onların
|
Konu dışı iq 10
Maymunlar bile daha zeki sizden Düşünce tarzına bak SİZİNLE AYNI OKSİJENİ SOLUDUĞUM İÇİN UTANIYORUM |
Kadınları ezen yok böyle yok şöyle diyen var
Aynı sözleri annenize de söylerseniz iyi olur Burda olta atmak kolay tabi |
Defolup gidebilirsin zorla tutmuyoruz
|
Kadın hakları savunucuları gelmiş hemen sizi ılık feministler sizi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|