Şimdi Ara

Kadınların çoğu şizofren mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok bayan arkadasım oldu ve hepsı benzer şekilde garip davranıyorlardı. Yanı en basiti ben senı bıraksam bıle benı bırakma diyenı de oldu daha farklı seyler yapanı da oldu ama soylemeyeyım. Ulan peşinde mı kosayım yanı benı boynuzlayınca :D Nasıl bir psikolojılerı var ben cozemedım hanı bana mı ozel denk gelıyor bilemıyorum. Ufak haatları affeden bırıyım, ama bayanlar psikopatlasmıs resmen . Acaba ızledıklerı korku filmlerinden dolayı mı? Zİra cevremde genıs ve birçok erkek arkadastan da cok farklı gariplikler duyuyorum yanı bi şejkilde ilaç mı veriliyor kadınlara ? Kadınlar neden bu hale geldı?

evlenen bosanan ya da sorun yasayan Erkek arkadaşlarla da çok konustuk ve genel olarak ızledıklerı dızılerden, filmlerden dolayı oldugunu dusunuyor.. En basıtı tv 8de yemek programı, aşçı programı , survıvor fln bakarsak orada bıle ınsanlar sureklı bırbırlerıne hakaret edıyor asagılanıyor ve sureklı boyle bir algı operasyonu yapılıyor topluma. Malesef en cok ızlenen programlarda bunlar oldu ulkede. Hatta forumda da bunlar uzerınde konular vardı survıvor konusu bir açılıyor adamalr mılyonlarca mesaj yazıp birbirlerine kufredıyorlardı burada da... Ulke olarak ne hale getırıldık...

• Kadınlar da mantık yoktur.

Şöyle anlatayım, elinde 3-4 kova boya olsa ortaya döksen hepsini sanat eseri çıkar mı?

Çıkmaz.

Mesela kıza gidiyorsun, genç adamsın iyisin geleceğin var paran var vs. sevdiğini söylüyorsun ve sana diyorki;

"Ben seni kardeşim arkadaşım olarak görüyorum mehmet :)))))))".

Ondan sonra ne yapıyor, gidiyor 30-35 yaşlarında evli, sanayi ustası veya beyaz eşya dükkanı sahibi adamın kaşarı oluyor, adam bunu kandırıyor karıyı boşayıp seni alacağım diye, bu gerizekalı beyinsiz de inanıyor herif 1-2 posta attıktan sonra ortadan kayboluyor.

Sonra bu başka bir tane kot pantolonu ossuruk kokan iguana kılıklı arabesk rapçi, ucuz dövme yapılan dükkanlarda sağ omzunun oraya dandirik bir dövme yaptıran esrarkeş, kız meslek lisesi önünde 14-15 yaşındaki kızların namusuna ırzına göz diken hayatta 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan tiplerle gidiyor evleniyor

Hadi buyur mantık göster, bak bunun gibi binlerce olay yaşanıyor.

O yüzden şizofren mi bilmiyorum ama, zeka namına zerre kırıntı olmadığı gibi, zekası olmayan bir yaratıktan beklentileriniz bir hayli yüksek.

Köpeği karşına alıpta "Ne demek paralel evrenler teorisi deneyseldir?Hocam yapmayın Allah aşkına" demek gibi bir şey
  • Kadınları anlamak imkansız hocam. Ne zaman nasıl davranacakları ne yapacakları belli olmuyor. Bize de kafayı yemek kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar da mantık yoktur.

Şöyle anlatayım, elinde 3-4 kova boya olsa ortaya döksen hepsini sanat eseri çıkar mı?

Çıkmaz.

Mesela kıza gidiyorsun, genç adamsın iyisin geleceğin var paran var vs. sevdiğini söylüyorsun ve sana diyorki;

Ondan sonra ne yapıyor, gidiyor 30-35 yaşlarında evli, sanayi ustası veya beyaz eşya dükkanı sahibi adamın kaşarı oluyor, adam bunu kandırıyor karıyı boşayıp seni alacağım diye, bu gerizekalı beyinsiz de inanıyor herif 1-2 posta attıktan sonra ortadan kayboluyor.

Sonra bu başka bir tane kot pantolonu ossuruk kokan iguana kılıklı arabesk rapçi, ucuz dövme yapılan dükkanlarda sağ omzunun oraya dandirik bir dövme yaptıran esrarkeş, kız meslek lisesi önünde 14-15 yaşındaki kızların namusuna ırzına göz diken hayatta 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan tiplerle gidiyor evleniyor

O yüzden şizofren mi bilmiyorum ama, zeka namına zerre kırıntı olmadığı gibi, zekası olmayan bir yaratıktan beklentileriniz bir hayli yüksek.

Köpeği karşına alıpta "Ne demek paralel evrenler teorisi deneyseldir?Hocam yapmayın Allah aşkına" demek gibi bir şey

• Ya bunları hangi kadınlar yapıyor? Sen ne kadar hastalıklı bir zihne sahipsin yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Kadınlar da mantık yoktur.

Çıkmaz.

Kadınlar efendi erkekleri beğenmezler. Serseri erkekleri tercih ederler. 30 lara gelince de kızlık zarı diktirip yazıgın birine kapak atıyorlar. Ahlakları bu cünkü onların

• Bu forumda kadınlara karşı kin var galiba

• Şüphesiz ki kadınların küçük beynini anlamak zordur. Zira onların beyinlerinde zeka namına hiçbir şey yoktur. Kısacası aptallar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Kadınlar da mantık yoktur.

Çıkmaz.

Birkan K bu hikayenin hangi tarafında yer alıyor hocam ?

• Konu dışı iq 10

Maymunlar bile daha zeki sizden

Düşünce tarzına bak

SİZİNLE AYNI OKSİJENİ SOLUDUĞUM İÇİN UTANIYORUM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınları ezen yok böyle yok şöyle diyen var

Aynı sözleri annenize de söylerseniz iyi olur

Burda olta atmak kolay tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1A9D98C6

Konu dışı iq 10

Maymunlar bile daha zeki sizden

Düşünce tarzına bak

SİZİNLE AYNI OKSİJENİ SOLUDUĞUM İÇİN UTANIYORUM
    Defolup gidebilirsin zorla tutmuyoruz
  • DOFOLOP GODOBOLORSON

• ZORLO TOTMOYOROZ

• quote:

ZORLO TOTMOYOROZ
    Kadın mısın?
  • Kadın hakları savunucuları gelmiş hemen sizi ılık feministler sizi

• Kadınların cogu dendiği zaman ,aslında kastedilen erkeklerin hayallerını süsleyen ya da bir cok kişi tarafından begenilen kadınlar...bu tanıma girmeyen çirkin ya da güzel olmayan kadınlar üstüne alınmasın 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Sonra o kertenkele bunları kezzaplıyor, dövüyor, bıçaklıyor, vuruyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu forumda kadınlara karşı kin var galiba
    Bu forumda millet kızları, aşırı egoist, paragöz, seks düşkünü, tipe boya bakan, sürekli namussuz görüyor. Ve işin kötü tarafı eskiden burda güzel eğlenceli konular vardı şimdi bu konuları açan insanlarla doldu. Adam namus olmazsa olmaz kabul etmeyen gavat diyor. Halbuki inandığı peygamber 40 yaşında dul kadınla evlenmiş. Bu konulardan uzak dur. Gir troll konulara eğlenmene bak. Ya da bu konularda bi şekilde eğlence bul.

• quote:

Kadınları ezen yok böyle yok şöyle diyen var

Aynı sözleri annenize de söylerseniz iyi olur

Burda olta atmak kolay tabi
    söylerim ben bir şey söylüyorsam kimseyi muaf tutmam ve kayırmam adaletli davranırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Sonra o kertenkele bunları kezzaplıyor, dövüyor, bıçaklıyor, vuruyor!!

Dövüp bıçaklama olayını eklemeyi unutmuştum, sağolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.