Arkadaşlar Merhaba Küçükçekmece'de bulunan Kadriye Moroğlu Lisesi'ne Avcılardan Nasıl gidebilirim???
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
lisenin adresi Kadriye Moroğlu Lisesi Kanarya Mh., 34290 Küçükçekmece/Istanbul
google maps aç la ugrastırma bizi
google mapsten baktım yerini öğrendim orda sorun yok da hangi vasıtalara binmem gerekiyor oraya gitmek için onu öğrenmek istiyorum. Orda okuyan vardır illaki o arkadaşlardan yardım istiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: muhlisoz
google mapsten baktım yerini öğrendim orda sorun yok da hangi vasıtalara binmem gerekiyor oraya gitmek için onu öğrenmek istiyorum. Orda okuyan vardır illaki o arkadaşlardan yardım istiyorum...
Ben ismet aktar mezunuyum. 76O(avcılar-otogar) otobüsünü kullanıp üzerine yürümen gerekir.
Küçükçekmece minibüsü ordan kanarya minübüsü olabilir. Yada metrobüsle sefaköye gidersin.Ordan uygun bir minibüs vardır diye tahmin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: serdjan
quote:
Orijinalden alıntı: muhlisoz
Ben ismet aktar mezunuyum. 76O(avcılar-otogar) otobüsünü kullanıp üzerine yürümen gerekir.
Küçükçekmece minibüsü ordan kanarya minübüsü olabilir. Yada metrobüsle sefaköye gidersin.Ordan uygun bir minibüs vardır diye tahmin ediyorum.
cevapladığın için teşekkür ederim daha kesin bilgiye ihtiyacım var sınava gircem. Sınav gününden önce gidip okulu görmem lazımki sınav günü herhangi bir aksilik yaşamayayım...
Araç olsa kolay sefaköyde sanayi var. ordaki kanarya tabelasından girip yolu takip edince çıkıyorsun okula.Kesin olmayanda birşey yok 76o ile halkalı yolu üzerinde bir durakta inip yokuş aşşağı kaptırırsan yine varırsın okula. Ha yok bana direk önüne araç lazım diyorsan KANARYA minibüsleri geçiyorsa geçiyodur ordan.
Neyse kolay gelsin diyeyim...
quote:
Orijinalden alıntı: serdjan
Araç olsa kolay sefaköyde sanayi var. ordaki kanarya tabelasından girip yolu takip edince çıkıyorsun okula.Kesin olmayanda birşey yok 76o ile halkalı yolu üzerinde bir durakta inip yokuş aşşağı kaptırırsan yine varırsın okula. Ha yok bana direk önüne araç lazım diyorsan KANARYA minibüsleri geçiyorsa geçiyodur ordan.
Neyse kolay gelsin diyeyim...
eyvallah kardeşim. yorumlar için teşekkürler.
orda okuyan yok mu yau geçen orhan cemal fersoy lisesini sorduğumda saolsun birkaç arkadaş ordan mezunmuş direk okula giden vasıta soylediler gitmek çok kolay oldu...