Şimdi Ara

Kadriye Moroğlu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Küçükçekmece'de bulunan Kadriye Moroğlu Lisesi'ne Avcılardan Nasıl gidebilirim???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

lisenin adresi
    Kadriye Moroğlu Lisesi
    Kanarya Mh., 34290 Küçükçekmece/Istanbul

• google maps aç la ugrastırma bizi
  • google mapsten baktım yerini öğrendim orda sorun yok da hangi vasıtalara binmem gerekiyor oraya gitmek için onu öğrenmek istiyorum. Orda okuyan vardır illaki o arkadaşlardan yardım istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisoz

google mapsten baktım yerini öğrendim orda sorun yok da hangi vasıtalara binmem gerekiyor oraya gitmek için onu öğrenmek istiyorum. Orda okuyan vardır illaki o arkadaşlardan yardım istiyorum...

Ben ismet aktar mezunuyum. 76O(avcılar-otogar) otobüsünü kullanıp üzerine yürümen gerekir.

Küçükçekmece minibüsü ordan kanarya minübüsü olabilir.
    Yada metrobüsle sefaköye gidersin.Ordan uygun bir minibüs vardır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdjan

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisoz

google mapsten baktım yerini öğrendim orda sorun yok da hangi vasıtalara binmem gerekiyor oraya gitmek için onu öğrenmek istiyorum. Orda okuyan vardır illaki o arkadaşlardan yardım istiyorum...

Ben ismet aktar mezunuyum. 76O(avcılar-otogar) otobüsünü kullanıp üzerine yürümen gerekir.

Küçükçekmece minibüsü ordan kanarya minübüsü olabilir.
    Yada metrobüsle sefaköye gidersin.Ordan uygun bir minibüs vardır diye tahmin ediyorum.

cevapladığın için teşekkür ederim daha kesin bilgiye ihtiyacım var sınava gircem. Sınav gününden önce gidip okulu görmem lazımki sınav günü herhangi bir aksilik yaşamayayım...

• Araç olsa kolay sefaköyde sanayi var. ordaki kanarya tabelasından girip yolu takip edince çıkıyorsun okula.Kesin olmayanda birşey yok 76o ile halkalı yolu üzerinde bir durakta inip yokuş aşşağı kaptırırsan yine varırsın okula. Ha yok bana direk önüne araç lazım diyorsan KANARYA minibüsleri geçiyorsa geçiyodur ordan.

Neyse kolay gelsin diyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdjan

Araç olsa kolay sefaköyde sanayi var. ordaki kanarya tabelasından girip yolu takip edince çıkıyorsun okula.Kesin olmayanda birşey yok 76o ile halkalı yolu üzerinde bir durakta inip yokuş aşşağı kaptırırsan yine varırsın okula. Ha yok bana direk önüne araç lazım diyorsan KANARYA minibüsleri geçiyorsa geçiyodur ordan.

Neyse kolay gelsin diyeyim...

eyvallah kardeşim. yorumlar için teşekkürler.

orda okuyan yok mu yau geçen orhan cemal fersoy lisesini sorduğumda saolsun birkaç arkadaş ordan mezunmuş direk okula giden vasıta soylediler gitmek çok kolay oldu...

ümidimi kaybetmedim cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir katip çelebi tıp
    10 yıl önce açıldı
    namık kemal fıkraları:
    17 yıl önce açıldı
    Asaf ( Cihangir Ceyhan )
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırdır ne işinvar oralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

hayırdır ne işinvar oralarda

eşim DGS sınavına girecek onu götürmem lazım
  • dgs için mi? bende orada giriyorum.
  • nerden gideceksin oraya
  • ARKADAŞLAR BİRAZ ARAŞTIRDIKTAN SONRA BULDUM NASIL GİDECEĞİMİ

ULAŞIM BİLİGİLERİ
    KADRİYE MOROĞLU LİSESİ - ULAŞIM
    ESENLER OTOGARDAN GELİNİYORSA:
    1) ESENLER OTOGARDA İNİLDİKTEN SONRA OTOGAR ALTINDAN METROYA HAVAALANI İSTİKAMETİ YÖNÜNE BİNİLİR VE ATAKÖY-ŞİRİNEVLER DURAĞINDA İNİLİR.
    2) YENİBOSNA METRODA İNDİKTEN SONRA ÜSTGEÇİTTEN KARŞI TARAFTAKİ DURAKTAN 98S KODLU OTOBÜSLERLE SEFAKÖY-SÖĞÜTLÜÇEŞME İSTİKAMETİNE GİDİLİR. KADRİYE MOROĞLU LİSESİ` NDE İNİLİR
    VEYA
    3) YENİBOSNA METRODAN İNİNCE ÜST GEÇİTTEN METROBÜS HATTINA İNİP BURADAN AVCILAR YÖNÜNE METROBÜSE BİNİLİR. YENİBOSNA DURAĞINDAN SONRAKİ DURAK OLAN SEFAKÖY DURAĞINDA İNİLİR.
    4) KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BİNASININ ARKA CEPHESİNDE KAYMAKAMLIĞIN ÖNÜNDEN TAKSİYE BİNİLEREK 9-10 DK. LIK BİR YOLDAN SONRA OKULUMUZA ULAŞILIR.
    SİRKECİ TREN GARI` NDAN GELİNİYORSA :
    1) SİRKECİ DEN BİNİLİR VE KANARYA DURAĞINDAN İNİLİR. KANARYA İSTASYONDAN TAKSİYE BİNİLİR. 2-3 DAKİKALIK YOLDAN SONRA OKULUMUZA ULAŞILIR.
    VEYA
    2) ZEYTİNBURNU YÖNÜNÜ GÖSTEREN ÇIKIŞTAN YUKARI TRAMWAYA ÇIKILIR. BURDAN ZEYTİNBURNU YÖNÜNE BİNİLİR.
    3) CEVİZLİBAĞ-ATATÜRK ÖĞRENCİ YURDU DURAĞINDA İNDİKTEN SONRA METROBÜS HATTINA İNİLİR. BURDAN AVCILAR İSTİKAMETİNE METROBÜSE BİNİLİR. SEFAKÖY DURAĞINDA İNİLİR.
    4) KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BİNASININ ARKA CEPHESİNDE KAYMAKAMLIĞIN ÖNÜNDEN TAKSİYE BİNİLEREK 9-10 DK. LIK BİR YOLDAN SONRA OKULUMUZA ULAŞILIR.

• avcılardan metrobüse bin sefaköy de in ordan minibüslere sorup liseye gidebilirsin
  • S.a Beyler bende o liseye nakil yaptım yenibosna kuleliden Kadriye Moroğlu Lisesine nasıl gidebilirim bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanunlu

S.a Beyler bende o liseye nakil yaptım yenibosna kuleliden Kadriye Moroğlu Lisesine nasıl gidebilirim bilgisi olan varmı?

kuzenim o liseye dedigin yerden gidiyor.yarın söylerim nasıl gittigini anlatır , bende yazarım buraya
  • eyvallah kardeşim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanunlu

eyvallah kardeşim bekliyorum

kuleli'den 98S ' e biniyor ve huzur caddesinde iniyormuş.Hemen okulun önüymüş orası zaten.
  • eyivallah kardeşim çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.