Bildirim
Kaf Hakkında Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 saat ama senin bitirmen 20 saat sürecek ona göre hesap et -
Genel olarak sorular çok mu uğraştırıcı?7 saat video anlatımı varsa 15-20 saat sürer hocam tabii.Bu ay sonunda başlayacam -
sağlam sorulardan bol var
7 saat sadece video anlatım süresi ve evet tüm sorular çözümlü -
Hocam soruların çözümlerinin hepsi 7 saatlik video içerisinde mi yoksa pdf halinde mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: thmyrk
Hocam soruların çözümlerinin hepsi 7 saatlik video içerisinde mi yoksa pdf halinde mi?
her sorunun hem pdf hem video çözümü var
7 saat tek parça halinde değil düzgün düzenlenmiş 3 er 5 er dakikalık parçalar halinde. o konuda çok başarılı ama ben behzat hocanın çözümlerini beğenmiyorum, sadece kitabın soruları güzel olduğu için çözmeye devam ediyorum -
5 dk lık videolar ise acayip video vardır.Eğer kullanışlıysa sorun yok.Apotemi ve 345 çözdüm daha önce o yüzden fazla uğraştırmaz diye düşünüyorum genel olarak -
Hocam videoların kısa kısa olması çok iyi mesela 40 dklik video olunca başlayasım gelmiyor ama 5er 10ar dakika olunca izliyorum canımda sıkılmıyor bir bakmışım 2 saat geçmiş oluyor. -
hocam bende sıfır kaf3 var hiç dokunmadım başka kaynaktan çalışıyorum 40 lira yerine daha ucuza verebilirim hocam -
Pkob harici kaf3+kaf4 ü 1 şubatta başlayıp 1 nisana kadar bitirecem hocam.Dediğin gibiyse akar gider zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X