Şimdi Ara

Kaf Kullananlar Gelirse Çok Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinize selamlar dostlar, mezuna kalacağım bu sene ve ayt matematik için fulle yakın oynamam lazım. TYT çok önemli değil 30 bandına gelsem yeter. Şimdi buraya yazacaklarımla ilgili şöyle bir ön yargınız oluşsun istemiyorum: xx hocayı izlersem full çeker miyim, hangi hoca daha iyi vs. muhabbeti dönmeyecek burada. Yukarıda amacımı söyledim ve buna göre yardımcı olursanız sevinirim. KAF ile ilerlemeyi düşünüyorum fakat bazıları gereksiz diyor, Bıyıklı Matematik/Atölye Matematik ile çalış vs. diyor. Bıyıklı Matematik'e baktım gayet güzel geldi fakat KAF kullanmadığım için iki hocanın dersleri anlatma seviyesi hakkında yorum isteyecektim. Bu sene AYT Matematik için 20 net gelecek, TYT için 16 muhtemelen. Geometri ve PKOB çalışmadım hiç yani seviyeme göre önerirseniz sevinirim diyecektim. Bu sene AYT basit oldu biraz sanki ama olsun umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

-TEKRARDAN HATIRLATMA BU BİR HOCA KIYASLAMA POSTU DEĞİLDİR SADECE SEVİYEME UYGUN HOCA TAVSİYESİ İSTİYORUM, KAF KULLANMADIĞIM İÇİN BEHZAT HOCA NASIL ANLATIYOR ÇOK AYRINTIYA GİRİYOR MU BİR BİLGİM YOK-

• upotemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam netlerine göre matematik bilgin ortalama sanırım. Behzat hoca da bence ortayı zrveye çıkarmak için mükemmel. Şahsen kendisinin karakrerini sevmiyorum bana itici geliyor. Ama KAF 1 2 3 kullandım ve beni bayağı geliştirdi diyebilirim. Maddi durumun varsa iyi bir tercih olur senin için. Ama şunu da belirteyim, coook uzun sürüyor. Yani tam sayılarda çıkmayacak soru tipleri için bile 10 saat veremem diyorsan zorlanırsın. Pek yeni nesil değildi içeriği ama mat. öğretiyor.

• hocam var sayalım ki almadım sizce çok eksisi olur mu? zaten soru bankalarını çözümlü alacağım, YouTube'dan soru çözüm videoları falan izleyeceğim

• Kafın artısı sistemli ve her şeyin toplu şekilde kitap halinde olması
    Dersler uzun çünkü çok fazla soru çözüyor hoca sen de ut ve öt kts dt yi çözüyorsun. Zaten kaftan sonra soru bankaları çerez gibi geliyor
    Yapamadığın sorular için kes yapıştır falan yapmana gerek yok yuvarlak içine al belli aralıklarla bak daha kolay yani.
    Kaf sihirli bir şey değil, çoğu kişiden çok daha fazla matematik çalışman lazım. Çok daha fazla ve SÜREKLİ şekilde yoksa kaf’ın bir anlamı kalmaz konular bitmez strese girersin. Hiç gerek yok buna
    Birde hocanın anlatımı için konuşayım kimden anlıyorsan o önemli tabiki ama hoca genelde ispat yapıyor nasıl düşünmen gerektiğini öğretiyor, alışıyorsun. Dersler sıkıcı geçmiyor çok yeni nesil değil kitaplar ama gerçekten matematik öğreniyorsun
    Çok uzattım ama son olarakta kaf tabiki şart değil + larını yukarıda yazdım iyi düşünüp karar verebilirsin. Kaf olmasa da olur youtubeden izleyip kendin çok daha fazla soru çözüp öğrenirsin, güzel soruları kendin belirler tekrar edersin.
    Başarılar şimdiden başka sorun varsa yanıtlayabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir matematik hocam kaf alırsanız sadece kaf çözersiniz demişti.
    Bu yorumundan sonra hiç çözmeye yanaşmadım, ayrıca bu sınav için bol bol soru çözmek gerekmiyor mu; bu da birçok kaynak görmeye dayalı. Yanlış anlaşılmasın; kitabı kötülemiyorum. Fakat onu çözeceğiniz süreye başka kitaplar çözebilirsiniz.

• Hocanızın dediği doğru başka yayınları görme konusunda da haklısınız ama kafta da büyük bir kısmı tarıyorsunuz soru tipi konusunda gerisi denemelere kalıyor.
    Devamında kitap çözmek için de zaman lazım tabiki kaf mezunlar veya yazdan başlayacaklar için daha uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Kafın artısı sistemli ve her şeyin toplu şekilde kitap halinde olması
    Dersler uzun çünkü çok fazla soru çözüyor hoca sen de ut ve öt kts dt yi çözüyorsun. Zaten kaftan sonra soru bankaları çerez gibi geliyor
    Yapamadığın sorular için kes yapıştır falan yapmana gerek yok yuvarlak içine al belli aralıklarla bak daha kolay yani.
    Kaf sihirli bir şey değil, çoğu kişiden çok daha fazla matematik çalışman lazım. Çok daha fazla ve SÜREKLİ şekilde yoksa kaf’ın bir anlamı kalmaz konular bitmez strese girersin. Hiç gerek yok buna
    Birde hocanın anlatımı için konuşayım kimden anlıyorsan o önemli tabiki ama hoca genelde ispat yapıyor nasıl düşünmen gerektiğini öğretiyor, alışıyorsun. Dersler sıkıcı geçmiyor çok yeni nesil değil kitaplar ama gerçekten matematik öğreniyorsun
    Çok uzattım ama son olarakta kaf tabiki şart değil + larını yukarıda yazdım iyi düşünüp karar verebilirsin. Kaf olmasa da olur youtubeden izleyip kendin çok daha fazla soru çözüp öğrenirsin, güzel soruları kendin belirler tekrar edersin.
    Başarılar şimdiden başka sorun varsa yanıtlayabilirim
    hocam herkes uzun diyor zaten herkes dediğine göre öyledir fakat uzunluk ne manada yani mesela bir kitap kaç haftada/ayda bitiyor? şu an tamamen örnek amaçlı söylüyorum mesela ben 1 ayda oran orantıya kadar gelirsem kafta bu süre ne kadar oluyor tahminen? yani sistem güzele benziyor harbiden ama çok vakit alması garip geliyor nedense. sonuçta yine ortalama bir öğrenci kaf ile çalışmadan düzgün çalışmayla mezun senesinde gayet iyi net yapabilir -örnekleri de vardır mutlaka forumda, başka yerde vs.- fakat kaf bariz fark ettiriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C68FC851

Bir matematik hocam kaf alırsanız sadece kaf çözersiniz demişti.
    Bu yorumundan sonra hiç çözmeye yanaşmadım, ayrıca bu sınav için bol bol soru çözmek gerekmiyor mu; bu da birçok kaynak görmeye dayalı. Yanlış anlaşılmasın; kitabı kötülemiyorum. Fakat onu çözeceğiniz süreye başka kitaplar çözebilirsiniz.
    doğru diyorsunuz hocam yani bir yanım ytube'dan çalış tyt için bir sb + denemeden ilerle ayt için de 2-3 sb+ deneme diyor bir yanım da kaf söylendiği kadar iyi fakat çok vakit istiyormuş o şaşırtıcı ve garip geldi

• quote:

Hocanızın dediği doğru başka yayınları görme konusunda da haklısınız ama kafta da büyük bir kısmı tarıyorsunuz soru tipi konusunda gerisi denemelere kalıyor.
    Devamında kitap çözmek için de zaman lazım tabiki kaf mezunlar veya yazdan başlayacaklar için daha uygun
    Bence kolay-orta temel soruları içeren herhangi bir kaynaktan da başlanabilir, tercih meselesi

• majorsnake M kullanıcısına yanıt
    Hocam uzunluktan kasıt her gün istikrarlı bir şekilde 5-6 saat vakit ayırırsanız 30-35 günde bir kitap bitiyor. Kendiniz 1 ayda oran orantıya gelirseniz kafla geçen süreye göre kendiniz en az 1 soru bankasını çözerek gelirsiniz oraya kadar. Vakit alması çok fazla soru çözmesi ve çözmeniz. 100-110 soru da uygulama testleri hariç siz çözüyorsunuz konu anlatım kısmı bitince.
    Tekrar söylüyorum kaf şart değil çokta güzel başarılar elde edersiniz kaf olmadan bunca insan nasıl yapacak yoksa. Ben hocadan güzel verim aldığım için devam ettim ve temel eksiklerim vardı sene başında gerçekten matematik öğrenmek istediğim için kafla çalışmayı seçtim. Sizi öne atacaktır düşünme tarzı, çözme yolu, soruya yaklaşma şekli olarak vs. Diğer öğrencilere göre

• Kafta hepsi birarada gibi dinleyip öğrenmek ve çözerek kendiniz uğraşmak arasında bir tercih bence. Çok uzun video izlemekten sıkılan çok kişi de var.

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Evet derli toplu bir kitap olması gibi avantajı var buna katılıyorum ama uğraşmazsa nasıl onda o bilgi kalıcı olacak ki? Bence bir miktar uğraşılmalı.
    Ayrıca kısıtlı bir süre var o kadar geniş bir zamanı yok. Bu yaz bir miktar eksiklerini kapatmalı bence.

• Scath S kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için. internetim yok şu anda fakat geldiği zaman ücretsiz videolarından deneyeceğim az çok hitap eder mi etmez mi diye ona göre bir tercihte bulunurum

• Bilginin kalıcı olması için öğrenmek gerekiyor zaten. Devamında da düzenli şekilde tekrar etmek gerekiyor uğraşma olarak bunu kastediyorsanız evet, düzenli şekilde tekrar etmeniz gerek, çözemediğiniz soruları boş bir kağıda tekrar çözmeniz gerek ama bunu sadece kaf için değil herhangi bir test kitabında da çözemeyip öğrendiğiniz sorular için yapmalısınız
    Süre kısıtlı evet yukarıda da dediğim gibi mezunlar için ve yazdan başlayacaklar için daha uygun

Rica ederim. Tekrar söylüyorum kaf şart değil veya bir x kaynağı, x hocası şart değil. Sizin çalışmanız ve emek harcamanız önemli.
    Başarılar şimdiden

• quote:

Bilginin kalıcı olması için öğrenmek gerekiyor zaten. Devamında da düzenli şekilde tekrar etmek gerekiyor uğraşma olarak bunu kastediyorsanız evet, düzenli şekilde tekrar etmeniz gerek, çözemediğiniz soruları boş bir kağıda tekrar çözmeniz gerek ama bunu sadece kaf için değil herhangi bir test kitabında da çözemeyip öğrendiğiniz sorular için yapmalısınız
    Süre kısıtlı evet yukarıda da dediğim gibi mezunlar için ve yazdan başlayacaklar için daha uygun
    Aynen bundan bahsediyorum, teşekkür ederim.

• Rica ederim iyi çalışmalar

1-2’yi geç 3-4 mükemmel kaçırma 👍🏻

• hocam size de teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.