Şimdi Ara

Kafa dağıtmalık oyun arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafa dağıtacak bir android oyun arıyorum. Beynim yandığı zamanlar oynayıp stres atabileyim. Rpg veya strateji olabilir. Başka da olabilir iyiyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kafa Dağıtmak İçin En İyi Oyunlar

Yoğun bir günün ardından rahatlamak ve zihnini boşaltmak için kafa dağıtmalık oyunlar mükemmel bir seçenektir. İster akıllı telefonunda ister bilgisayarında oynamayı tercih et, herkes için uygun bir oyun var.

Kafa Dağıtmalık Mobil Oyunlar

Mobil oyunlar, boş zamanlarında kısa ve keyifli bir mola vermek için idealdir. "Candy Crush Saga" gibi bulmaca oyunları, "Angry Birds" gibi aksiyon oyunları ve "Crossy Road" gibi arcade oyunları, kafanı dağıtman ve eğlenmen için harika seçeneklerdir.

Kafa Dağıtan Telefon Oyunları

Telefon oyunları, yolda veya sıra beklerken zaman geçirmek için mükemmeldir. Basit bulmacalardan karmaşık strateji oyunlarına kadar, telefonunda kafanı dağıtacak çok sayıda oyun bulabilirsin. "Sudoku" gibi mantık oyunları, "Threes!" gibi sayı oyunları ve "Monument Valley" gibi bulmaca oyunları, boş zamanlarını değerlendirmek için idealdir.

Kafa Dağıtıcı Oyunlar

Kafa dağıtıcı oyunlar, stres atmana ve zihnini rahatlatmana yardımcı olabilir. "Zenonia" gibi rol yapma oyunları, "Stardew Valley" gibi simülasyon oyunları ve "Minecraft" gibi yaratıcı oyunlar, kendine has dünyalarına dalmanı sağlar ve günlük hayatının stresinden uzaklaşmanı sağlar.

En İyi Kafa Dağıtan Oyunlar

Kafa dağıtan oyunlar söz konusu olduğunda, herkes için uygun bir şeyler vardır. İster bulmaca çözmeyi ister aksiyonla dolu maceralar yaşamayı tercih et, kesinlikle kafanı dağıtacak ve eğlendirecek bir oyun bulacaksın.

Kafa Dağıtacak Oyunlar

Eğer yoğun bir günün ardından zihnini boşaltmak istiyorsan, kafa dağıtacak oyunlar mükemmel bir seçenektir. Bu oyunlar, stresi azaltmana, rahatlamana ve günlük hayatının koşuşturmacasından bir mola vermene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • rpg ve strateji seni sarabilir dikkat et. helix jump dene ama o da strese sokabiliyor
  • KAMI 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clash royale en iyi oyun
  • 1000 holo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam 1010! indir ne zaman sıkılsam oynarım çokta iyi gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kafam dağıldığına 15-20 dakika csgo deathmatch veya pubgnin yeni 4x4 haritasında 1 el oynuyorum. mobil oyun değil ama sürekliliği olmadığından bağımlılık da yapmıyor. pubgde ölünce oyun bitmiş oluyor diğer strateji oyunlarındaki gibi 5 10 dakikada bir köyü kontrol etmek falan gerekmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shattered pixel dungeon. 3 mb bi oyuna bu kadar bağımlı olabileceğimi tahmin etmezdim. Özellikle rpg ve strateji oyunlarından nefret ediyorken bu oyunu nasıl sevdim anlayamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reigns tavsiye ederim. Farklı ve hızlı bir tarzı var gayet güzel sarıyor.
  • Vainglory

• At bir iki maç lol

• günde 2 tane cs rank at 1 2 saat de dm at
  • Portal 2 oynayabilirsin mobil değil ancak oyun süresi doyurucu, checkpoint->checkpoint arası 15 dakika civarı sürüyor, sıkıldıkça bir checkpoint geçersin.
    Ayrıca puzzle üzerine, sorun çözme üzerine olduğu için beyin aktif kalır.
  • Pc bozulmadan önce 1 saat hoi4 oynuyordum çok iyi geliyordu.
    Türkiye alıp Osmanlıyı kurmak gibisi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.