Pek bir değişiklik olmuyor ama arkadaki renk insanın gözünü daha çok alıyor
tamam içtin çok özendik
gereksizlermiş la bura pardon ne yaparsan yap
Bir de şu baş ağrısına çözüm bulsalar iyi olacak
yat uyu kafa iyiyken çok güzel uyunuyo
quote:
Orijinalden alıntı: catdreams
hacı ben kafa iyiken hiç uyuyamıyorum daha çok beni içirten meselenin üstüne gidiyorum düşünüyorum kendimi sorguluyorum sürekli birşeyler yapma çabası içerisinde oluyorum
içen bi gereksiz aramıştıda beni bozuk plak gibi bi konuya takmıştı beni mahvettin beni mahvettinn diye ağlamıştı zor ikna etmiştim eve gitmesi için
gerçi bende uyumuyorum taşkınlık yapıyorum çok oraya buraya saldırırım ( arkadaşlarıma falan) şarkı söylerim sonra oturur aah hayat ah yaktın beni ulen senin ben taaa
Taşkınlık yapmam asla.Olduğumdan daha ciddiyimdir.İçki herkeste yaptığından daha değişik bir etki yapıyor bana. xD
iyi oluyo yük kalkıyo omuzlarından
quote:
Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM
quote:
Orijinalden alıntı: catdreams
hacı ben kafa iyiken hiç uyuyamıyorum daha çok beni içirten meselenin üstüne gidiyorum düşünüyorum kendimi sorguluyorum sürekli birşeyler yapma çabası içerisinde oluyorum
Aynen, uyumak bile dert. Bizi bu hale getirenler düşünsün
onlar düşünceli olsaydı biz bu hale gelmezdik.
derdin ne maykılım
Vov, sağlam laf oldu
Valla seni bilmem ama bu meleti içmemin yarısının suçlucu bnm. Ben böyleysem yanımdaki napsın. Ah ulan ah insan düşündükçe kötü oluyor, nerede iki gıdım cesaret, tümm sorunlarımı çözer yanımda ki yarım kalan şişeye baktırmazdı
Uykumda bile rahat yok en güzel yerinde rüyama giriyo sonra gene uyku yok gözlerimin altı şiş geziyorum uykusuzluktan
Gençliğim genel sorunu hacı benimki de
ooff offf
İçelim güzelleşelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme