Şimdi Ara

kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene son senem ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorum.fakat dershanede tanistigim bir kız yüzünden hiçbirşeye adapte olamıyorum.kız la muhabbetimiz geçen haftaya kadar süperdi.fakat o son hafta öğrendiğim gerçekten dolayı beynimden kurulmuş döndüm.kızın belalısı varmış ve çıktığı birini ogrenirse kötü şeyler yapabiliyormuş.örneğin yakın bi arkadaşımi bicakla tehdit etmiş bi arkadaşın anlattığına gorede çocuğun birini dove dove hastanelik etmiş.ama kızda aklımdan çıkaramıyorum bir iki gundur konusmamayi çalışıyorum.fakat üstüme gelirse ne yapicami bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım dh halkı.

• up millet yardım edin gerçekten bunalimdayim
  • dostum son sene bu karı kız muhabbetleri gerçekten çok boş.gerçekten deneyimli biri olarak söylüyorum.
    bu işler ünide olur.eğer devam edersen neler olacağını merak ediyorsan benim bu konumu oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delarux -- 9 Eylül 2011; 1:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

dostum son sene bu karı kız muhabbetleri gerçekten çok boş.gerçekten deneyimli biri olarak söylüyorum.
    bu işler ünide olur.eğer devam edersen neler olacağını merak ediyorsan benim bu konumu oku

senin durumun bedenden vermiş arkadaşım benim sevdiğim kız 1 sıra yanımda en azından.ama ben şansımı denemek istiyorum.en azından içim rahatlar.reddedilirsemde yada bakımından dayak yesemde enazindan denedim pisman değilim demek istiyorum.
  • up up up
  • up up up
  • lütfen beyler bir yrdim edin
  • seviyosan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangbangster

seviyosan git konuş bence

bu saatte ergenler yattı diye düşünmüştüm.ama yatmamislar
  • Son sene sakın kız işine bulaşma çok fena mıçarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Son sene sakın kız işine bulaşma çok fena mıçarsın

ama şimdide kızı düşünmekten ders calisamiyorum.gunde 200 soru cozen adam gitti bütün gün boş boş takılan bi adam geldi.hiç bilmiyorum.ne yapacağımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Şimdi benim güzel kardeşim. Bu sene ikinci denemesini yapacak biri olarak söylemeliyim ki; O İŞLERİ GEÇECEKSİN.
    "İkisini de yürütüyorum" diyenlerin çoğu boş laf, dolu laf olanlarsa milyonda bir tane. Karşı cins olayını aşacaksın bu sene. Tecrübeyle sabittir.
  • kız işine bulaşırsan bnm ki bk gibi üninin bk gibi fakültesine yerleşirsin salla karıyı kızı.
  • faceden de sileyim baride haftaya hiZLandirmada bitiyor.umarım unuttuen.tesekkurler
  • bir an önce toparlan ilerde çok pişman olursun boş işler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popigozlugu

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Son sene sakın kız işine bulaşma çok fena mıçarsın

ama şimdide kızı düşünmekten ders calisamiyorum.gunde 200 soru cozen adam gitti bütün gün boş boş takılan bi adam geldi.hiç bilmiyorum.ne yapacağımı

Çözümü yok herhalde olsa kendime uygulardım. Şuna da bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_52267087/mpage_1/key_/tm.htm

• up up up
  • Üniye girdikten sonra ne halt edersen ette hazırlık döneminde tavsiye etmem. Gerçi donda kalkan y..k donanımhaber'deki mr. respect'i ne takar ama sana tavsiyem budur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.