Şimdi Ara

kafam çok karışık ücretli psikoloji yazıyım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bitirince kpss den atanamasam özele girsem bile okuduğuma değer mi?

• uppupupupupupupu
  • özelde yüksek lisans akademik yabancı dil 2 sene deneyim istiyorlar genelde bazıları yüksek lisans varsa denyim istemiyor iş şartları türkiyede zor biraz çabalaman gerekecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben şimdi okulu bitirdiğimde elimde hiçbi şey olmasa sadece diplomam olsa 2 milyardan falan işe giremiycem mi?yani şu an ki durum böyle değil mi saçma bi soru oldu biliyorum ama.para konusunda bu kadar kaygılanmamın sebebi aileme borcumu ödemek.yoksa para için mi bu bölümü yazıyosun falan diye düşünmeyin
  • Hocam kpss ile temiz 2.000 fln olmadı formasyon alıp rehber öğretmeni olur gene maaş alırsınız özelde diliniz varsa 2 yıl tecrübe istiyorlar başvurun bi deneyelim deyin rağzı edin girersiniz genede ekmek isteyene ekmek var tabi ama hedef yükseklerde ise bayabi çalışma lazım...

• peki bu formasyonu almak ve rehber öğretmenliğine girmek zor mu?biraz aydınlatırsanız sevinirim hocam bilgilisiniz sanırsam baya.ben her zaman en kötü ihtimali düşünüyorum en kötü ne kadar alırım özele girip hiçbi şey yapamazsam bunlar da önemli sonuçta.
  • formasyon basit olay 1 senelik bi eğitim biraz para harcarsınız çok değil rehber öğretmen ataması basit her giren şimdilik atanıyor ilerde ne olur bilinmez 10 senelik açık var diyen var kapanır diyen var belli olmaz...

formasyon : pedogojik formasyon diye bilinir eğitimle ilgili öğretmenlik eğitimi alıyorsun gibi birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 8 Temmuz 2015; 3:24:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani rehber öğretmeni olmam da kolay diyosun anladığım kadarıyla.sadece mezun olup hiçbi şey olamazsam özelde 2 bin gibi bi maaşla çalışabiliyorum doğru mu?bölümle ilgili bi şüphem yok şu an ama dediğim gibi para ailemden çıkıcağı için ve yük olucağım için şu an sadece para olayını düşünüyorum.
  • yukarı
  • upupupupupupu
  • bi kez daha up
  • upupupupupup
  • Upupupupupupu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupupupupup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.