Şimdi Ara

KAFAM İYİCE KARIŞTI. DREAMBOX 500 HD; VU+ Duo Twin; NEXT YE 2000 DOBRATECH ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla o kadar çok ürün çıktı ki artık kafam allak bullak oldu.
    Bu 3 ürünü kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

1) Görüntü kalitesi
    2) Paylaşım performansı

• bikere kafadan dobratech i elemen lazım.diğerler arasında seçim yap özelliklerine göre.
  • VU+Duo Twin
    Dreambox 500HD
    Atlanta HD Box

Dobratech sıkıntılı!
  • VU+ Duo Twin, adından anlaşılacağı üzere çift tunere sahip olması nedeniyle Dreambox 500HD'den daha üstündür. Çift yönlü paylaşım da yapabilir DreamBox'lar gibi.
  • paran yetiyorsa orjinal dm800 hd al, doğru plug-in'ler ve yazılım ile en gelişmiş receiver olabiliyor.

yada risk alabilirsen vu+duo'yu deneyebilirsin, yeni bir cihaz fakat hergün biraz daha oturuyor gibi yazılım olarak.

server'ına ve internet bağlantına güveniyorsan, sadece server sorunsuz çalışsın ek özellik istemiyorum diyorsan Atlanta HD box alailirsin.

diğer tüm cihazlardan uzak dur bence.
  • 800HD den özellikle orjinalinden uzak dur çok başın ağrın hadi son çıkan klonlarda içine fan koydularda bi nebze çok hata vermiyor kendi kullandığım klonda bile stabilitesini 1 ay uğraştıktan sonra sağlıyabildim kaç tane diseq değiştirdim hatırlamıyorum eğer amacın sadece tv izlemekse atlanta başka hiçbirşeye bakma ama ben uğraşmak istiyorum diyorsan vu+ dene bence...
  • Bende Atlanta ve DM 500HD arasındayım.Ne yapsam acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 800HD yi ne orjinal nede klon tercih etme

Bu cihazlar içinde Vu+ Duo kesinlikle...Dreambox daki Enigma 2 imajlarını kullanıyor, malzeme vs olarakta çok daha kaliteli. Zaten çift tuner..
    Ama kafam agrımasın, tv izleyeyim, ucuz olsun, imajla filan işim olmaz dersen Atlanta HDBox
  • dreambox yakında sanırım agustos ayı içerisinde DM 800HD SE Model 400 mhz işlemcili yeni seri cihaz satışa sunulacakmış,çünkü eski seri 300 mhz.işlemci gücü cihaza yeterli değilmiş anlaşılan...
  • profesyonel olarak vu ...sadece izleme amaclı atlanta...
  • aslına bakarsanız bu işlerde kabul etmek lazım dreambox gerçekten bir numaradı malzeme kalitesi ve yazılım paylaşım yünündende çok iyidir.

bende eski dm 500s var orijinal kaç yıl oldu çok memnunum server sağlam olsun gerisi yatıp herşeyi izlemeye kalıyor.
  • Donmasız Sorunsuz CCcam & NewCamd(Yeni) Full Server 7/24 Online

--------------------------------------------------------------------------------

eutalsat paketi 42 Turksat- 7 Eutelsatw3
    turksat paketi 42 turksat
    sky italia paketi 13 Doğu Hotbird
    Absat paketi 13 Doğu Hotbird

full hd kalitesiyle izlemek istediginiz butun kanalları size sunuyoruz..
    6 aylık :90 tl
    senelik 170 tl
    testlerımız ücrete tabidir.. 10 tldir

iletisim icin:stormyy1905@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.