Şimdi Ara

Kafam Karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hem fotoğraf hem video amaçlı bir makine alma arefensindeyim. Kafamda ise şu ana kadar sony a6000 var idi. (Video konusunda da oldukça iddaalı) Bu gün vatana gittim ve makineyi elime alıp incelemek istedim. Kafamdaki diğer makine ise sony rx100 m4 idi. aradaki fiyat farkına değecek kadar bir durum varmı aradayım diye eşimle konuşurken satış görevlisi araya girdi ve arada kalacak bişey yok abi rx100 m4 almalısın. f1.8/2.8 lensi var dedi. ve oldukça ısrar etti. video kalitesini çok beğendiğim a6000'i ise yerin dibine soktu sıradan bir aynasız makine bu şeklinde.

şimdi benim size sorum şu: diyafram açıklığı bu kadar önemli mi gerçekten? ve rx100 m4 video konusunda bu kadar iddaalı mıdır? zaten fiyatı çok yüksek cihazın. büyük ihtimalle m3 alırım eğer böyle birşeye karar verirsem. sizce ne yapmalıyım? güzel ve uzun ömürlü bir makina almak istiyorum.

• Verticall V kullanıcısına yanıt
    sensör büyüklüğünü söyledi mi, sony a6000 in sensörü büyük bir defa, ayrıca a6000 in lensi değişebildiği için buna da istersen f1.8 lenslerden alabilirsin. mesela sony 50mm f/1.8 var,sony 35mm f/1.8 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 22 Şubat 2016; 0:30:52 >
  • a6000 satışları iyi olduğu için rx100 m4 önerir size tabiki reyon görevlisi . size a6000 satsa da ellerinde a6000 uyumlu açık diyaframlı lensler olmadığından yine az kazanmış olacak . Reyon görevlileri fikir alacağınız son kişiler olsun . 1080o çözünürlük yeterli ise düşünmeden a6000 alın . Sensör ebatları arasında ciddi fark var.
  • Verticall V kullanıcısına yanıt
    Rx100 mark4 u satmak istemesi sadece prim alabilmek. A6000 kotu bir makine degil hatta fiyat performans acisindan iyi bir makine. Rx100 mark4 un sensoru a6000 den daha kucuk. Diyafram konusuna takılmayın a6000 alirsaniz yanina 35mm f1.8 lens alirsiniz sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende öyle düşünüp a6000e yönelmiştim ki netleme performansı da çok hoşuma gitmişti. Oh be içim rahatladı bende doğru dusunuyormusum :) çok teşekkürler dh ahalisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.