Şimdi Ara

Kafam Karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1.93 boyundayım 85kiloyum bu spora 1.5yıl önce 90kilo olarak başladığımda %20yağ oranım vardı 81kiloya kadar düştüm şuan 85-86civarındayım.%13-14yağ oranım var
    Sabah uyanır uyanmaz limonlu sirkeli ılık su içiyorum
    Kahvaltı(7-8gibi)100gr yulaf 200ml süt tarçın 10gr bal 10gr keten tohumu zencefil zerdeçal karıştırıyorum(zencefil ve zerdeçal kas onarımını sağlıyor keten tohumu bitkisel protein sağlıklı yağ ve lif kaynağı) 200gr lor 2yumurta beyazı ve yeşil çay 5zeytin
    Öğle(12gibi):Üniversite öğrencisiyim fiyatı uygun olduğu için okulda yiyiyorum genellikle pilav çorba et veya tavuk meyve(veya yoğurt,ayran)şeklinde oluyor ama her gün et tavuk çıkmaya biliyor.Tahmin edebileceğiniz gibi porsiyonlar yeterli gelmiyor 10-20gr protein anca alıyorumdur öğle yemeğinden.
    Antreman(öğlen 2gibi):Antremandan sonra 1çikolatalı süt ve 2tam yumurta
    Antreman sonrası öğün:100gr bulgur veya tam tahıllı makarna(pişmemiş hali) 400gr tavuk veya 250gr kıyma 200gr yoğurt
    Yatmadan önce:200gr lor
    Arkadaşlar tekrar söylüyorum 193cm 85kiloyum dışarıdan kalıplı gözüküyorum ama kollarım benim zayıf bölgem yağlanmaya müsait bir vücudum var ben bu sporu büyük güçlü olmak için yapıyorum kafamda şavaş halinde 2düşüncem var şuan %13-14civarında olan yağ oranımı düşürmek veya 36cm olan kollarımı genişletip daha sonra yağ yakmak aynı zamanda da büyük olmak istiyorum kol dışındaki bölgelerin gelişiminden gerçekten memnunum sizlerden bir tavsiye daha istiyorum öğleyin protein ihtiyacımı artıracak bir besin önerebilir misiniz sadece okulda çıkan yemek yeterli gelmiyor protein bakımından
    Not:protein tozu kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun boylularin ortak sorunu. Kollar o boyda ince gorunuyor. Kolun buyumesi icin bench, ohp, rows, chins gibi hareketlerde surekli agirlik arttirman lazim ve vucut agirligin bir noktaya gelmesi lazim. Yani kuvvet ve vucut agirligi artmiyorsa kas yapmiyorsun. Ayrica kilo verirken kollarin buyumesini beklemiyorsun, degil mi? Ki bouna gore senin kolun 2-3 santim daha buyuk olmasi icn 100+ olman lazim.

Herkes o ya da bu vucutcu gibi olmak ister. Yalniz unutmayin, o insanlarin cogunun tecrubeleri 10+ sene. Ben 2 senede bu hale gelirim diyen varsa yaniliyor. Vucut gelistirme hayat stilidir. Zaman, gelisim ve devamlilik ister.

• Hocam cikolatali süt yerine muz deneyebilirsiniz.

Yemegini tasiyabilirsin.

Bende 1.88im kolum 38cm sıcak... Yag oranim 15lere kadar cikti kilom 87

Olucak hocam :) sabır..

Bu arada protein tozu kullanmama sebebiniz nedir. Yeri geldiginde daha karli oluyor ve protein aciginiz var, bütce mi sıkıntı?

• Bence kilo almaya bak. O boyda en az 100kg olman lazım ki kolların 40+cm olsun.

Benim boy 184cm kilom da 69kg kollar soğukken 37 sıcakken 38.5a kadar çıkıyor.

Başlarken 57kg idim kilo almak için başladım amacıma ulaştığım için artık doğru dürüst antrenman yapmıyorum beslenmeyi hiç dikkate bile almıyorum. 3 ay oldu salondan ayrılalı evde takılıyorum öyle ölçüler düşmüyor.

• Hocam muz posalı olduğu için sindirimi yavaş olur diye okudum internette,çikolatalı sütte 20şeker 6protein var kandaki glikozu yükseltme hızı oldukça yüksek kaslara bir an önce hızlı bi şekilde glikoz akımını artırarak toparlanmayı yükseltir diye düşünüyorum muza göre

Yemek taşınmasına tanışırda önceki akşamdan yaptığım tavuk ertesi gün öğleye kadar bozulmaz mı ki ton balığı desek baya yağlı oluyor yağsızlarında tadına önceden bakmıştım yiyemiyorum

Uzun boylular olarak nedir bu çilemiz😁

Protein tozuna gelince maliyetle ilgili değil kullanmama sebebim uzun zamandır kullanıp kullanmamayı düşündüm her ne kadar doğal deseler de bilemiyoruz sentetik ürün bazı insanlarda yan etkileri oluyor ayrıca doğal besinlerden almak varken toz kullanmak çok doğru gelmiyor son olarak geçenlerde üni den bi hocamla konuştuğumda bana tozları üreten firmalarda diğer spor ürünlerini de üretildiğini dolasıyla her ne kadar karışmaz deseler de steroid testesteron diğer ilaçlarla vb. Karışma ihtimali olduğunu düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Kafam çok dolu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.