Şimdi Ara

kafam karısıtı tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lg full hd televizyon aldım bir ay icinde yeni evime gececegim....bu televizyonda kullanacagım uydu alıcıya ihtiyacım var bu konu icin ayırabilecegim fiyat 200 tl....istadigim özelliklere gelince....

1-Hd uydu alıcıları bana pahalı geldigi icin full hd televizyonda en iyi kalitede göruntu alabilecegim belirledigim fiyatı gecmeyen bir alet olmalı.

2-kayıt yapabilem özelligi olmalı....bir kanalı kaydederken baska kanal izleyebilmeliyim.

3-sifreli kanalları acabilme özelligi olmalı....cift canak kullancagım...

4-tv izlerken göruntuyu ileri geri alabilmeliyim....

şimdi bu isteklerim dahilinde bir kac urun arasında takıldım ıkaldım bana bu secmemde yardımcı olabilirmisiniz...

1.ürün seul hiremcox3.....

2.ürün DREAMBOX 500 S.....

3.ürün YUMATU IQ PVR HDMI.....

4.ürün next YE2000....

5.ürün SUNNY AT-10057 FTA HDMI PVR UYDU ALICI ....

bu saydıgım urunler arasında hangisini secmeliyim sizce....?.......ürünlerin artısı ve eksilerini yazarsanız sevinirim......

• Diğer forumdaki gelişmeleri okudum!

Listenizin 2 nci ve 4 ncü sırasındaki markaların dışındaki ürünleri sakın almayın!

Zira 1 nci, 3 ncü, 5 nci sıradaki ürünlerin görüntü kalitesi yönünden oldukça vasattır!

2 nci ve 4 ncü sıradakiler 1,3,5'e göre görüntü kalitesi yönünden nispeten daha iyi sonuç verirler! Daha da iyileri var elbet! Ancak sizin belirlediğiniz kriterlerin(çok işlevli) dışındaki cihazlardır.

Kolay gelsin.
  • Valla sana tavsiyem SUNNY Cihaz olur neden dersen Yazılımı bulunan yedek parçası servisi bulunan ve kullanımı gerçekten çok kolay bi cihaz , Yeni yazılımını RS 232 Connectörle kendin bile atabilirsin..Diğerlerine sakın bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.