Şimdi Ara

Kafam karıştı bi yardımcı olur musunuz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung s7 almıştım teknosadan sigortalı ekranı patladı. Gönderdim değiştirdiler. Fakat telefon bi geldi. Parmak izi okuyucu da kocaman yarık artı işçilik berbat neyse itiraz ettim istemiyorum bu sekilde dedim. Biraz savaşmam sonucunda önce teknosadan hediye çeki daha sonra nakit iade yi kabul ettirdim fatura fiyatı 2.499 ₺ bana 1 hafta 10 güne kadar verilecek. Ama ben tekrar gidip s7 almak istemiyorum. 1 2 aylık temiz s7 edge düşündüm sonra vz geçtim. Htc One kullanmıştım eskiden çok hoşuma gitmişti özellikle ses kalitesi kamera kalitesi. Nryse velhasıl sizce hangi marka model seçiminde bulunmalıyım. Htc One ın en son serisi nasıl yada lg g5 veya v20 nasıl bana akıl verin yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal hocam, telefonu bi probleminden dolayı servise verdiğinizde daha kötü halde gelir, çok normal. iade olayı iyi olmuş. yoksa çok uğraşırdınız. o değil de ekranı nasıl patladı hocam ? ve s 7 ve s7 edge den den neden vazgeçtiniz.
  • Lg G5 veya Htc 10, donanım olarak aynı cihazlar. İkiside seni üzmez. G5'i 2 ay kadar kullandım harika bir kamerası var. Htc 10'u kısa bir süre deneyimledim, harika bir malzeme kalitesi var, kötü bir şey diyemeyeceğim. İki cihazıda eline al ve hangisi hoşuna giderse onu al. Çünkü iki cihazda donanım ve yazılım olarak canavar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

Lg G5 veya Htc 10, donanım olarak aynı cihazlar. İkiside seni üzmez. G5'i 2 ay kadar kullandım harika bir kamerası var. Htc 10'u kısa bir süre deneyimledim, harika bir malzeme kalitesi var, kötü bir şey diyemeyeceğim. İki cihazıda eline al ve hangisi hoşuna giderse onu al. Çünkü iki cihazda donanım ve yazılım olarak canavar :)

HTC 10 reis lg g5 i boşkoy :D kara verilmiştir. :D
  • O zaman şimdiden hayırlı olsun

• lg v20 de listeme girdi htc 10 mu v20 mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.