Şimdi Ara

KAFAM KARIŞTI TELEFON SEÇİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba. başlıktada belirttiğim gibi hangi telefonu alsam bir türlü karar veremedim

1- SAMSUNG GALAXY S5 ( bir önceki telefonum s3 tü ve çok donuyordu )
    2- SONY XPERİA Z2 ( tasarımı hiç hoşuma gitmedi fakat bu telefonu alırsam aksesuarlarda lens var onla beraber kamerası uçar gibime geliyor )
    3- LG G3 ( çok dayanıksız gibi 1 düşürmeye bakıyor gibi fakat tam bilmiyorum )
    4- HTC ONE M8 ( şuanda htc one kullanıyorum ve inanılmaz memnunum )

şimdi arkadaşlar sizce hangisini almalıyım ve neden ??? ... TEŞEKKÜRLER ...

• Bende senin gibi kararsız kaldım hocam. Ama seçim yapamadım bir türlü bende yıl sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.
  • S5 den uzak dur.z2 ise z3 çıkımca detek gider ben olsam m8 alırdım tasarımı çok iyi ve htc zırt pırt amiral gemi çıkartmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laihoisim -- 7 Temmuz 2014; 11:06:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.galaxy s5 bende kullaniyorum tavsiye ederim.. 2.Expria z2 kasasi bence çok tipsiz (zevk meselesi) 3.Lg g3 20 dakika önce Teknosa da inceledim ve beğenmedim ekran parlaklığı falan çok soluk geldi bana ışık full açık olmasina rağmen s5'e göre çok mat duruyordu 4.htc güzel cihaz ama samsung daki yazılım ozellikleri daha cezbedici. .v3 fiyatı çok yüksek bence... yani s5 su gecirmez, parmak izi tarayici ve sayamadigim birçok sensör özellikleri ile daha mantıklı gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: anil01

1.galaxy s5 bende kullaniyorum tavsiye ederim.. 2.Expria z2 kasasi bence çok tipsiz (zevk meselesi) 3.Lg g3 20 dakika önce Teknosa da inceledim ve beğenmedim ekran parlaklığı falan çok soluk geldi bana ışık full açık olmasina rağmen s5'e göre çok mat duruyordu 4.htc güzel cihaz ama samsung daki yazılım ozellikleri daha cezbedici. .v3 fiyatı çok yüksek bence... yani s5 su gecirmez, parmak izi tarayici ve sayamadigim birçok sensör özellikleri ile daha mantıklı gibi..

Anil ben senle aynı fikirde değilim birkac ay sonra galazxy F cikacak ve s5 unutulack yrıca s5 touchwiz ile devm ederse 1 yil sonr teleon dayanilmaz hale gelir

• teşekkür ederim yorumlar için.laihoisim bey s5 den neden uzak durmam gerekiyor ? uzak dur demişin ama nedeni yok . uzak durmak için bir neden olması gerekir . anil01 bey siz ne zaman aldınız s5 i ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve hangisi 3 ram olanmı 2 mi ? .. donma takılma vs.. olaylarla karşılaşıyormusunuz. TEŞEKKÜRLER.
  • Z2 alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı telefonlar arasında kaldım şuan g2 kullanıyorum ve s5e geçmeyi planlıyorum siz biraz karar verebildiniz mi ?
  • 3 hafta oldu alali s5 ondan önce note3 kullaniyordum..donma takilma ısınma gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım. .ultra güç tasarrufu süper bir olay % 5 pil ile birgünü çok rahat çıkarıyor. .ayrica su gecirmezlik testinide yaptım gayet başarılı :) fiyat olarakda 1.700 tl ye aldim..sıfır açılmamış kutu ama faturası kesilmiş. .bu fiyata sende cok rahat bulabilirsin. .

• bende şuanda s5 düşünüyor gibiyim . fakat z2 nin aksesuarlarında lens var . sanki onla muhteşem çekimler yapabilir gibime geliyor fakat daha detaylı bir şekilde araştıramadım ve kullanan birini görmedim . :Shttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/DSC-QX100
  • Ben olsam senin yerinde m7 yi degistirmezdim. Guzel cihaz uzerine 600-700lira verip degistirmeye degmez bence. Cihazin kasiyor mu sanmiyorum. Kamerada pembelesme yoksa is goruyordur digerlerinden asagi kalacagini sanmiyorum. Bekle bence yil sonuna kadar galaxy F z3 falan ciksin en azindan degistiridigne deger.

• Kesinlikle one m8 alınır, s5 touchwize sahip olduğu sürece takılmalara mahkumdur. S3ten şikayetçiyseniz s5 sizi memnun etmez, bence memnun olduğunuz markada kalın

• m7 de zerre kasma yok taş gibi telefon Allah razı olsun yapanlardan diyorum kaç kere düştü kaç kere birşeyler oldu sorun olmadı . verdiğim para sonuna kadar helal olsun . fakat sigortalı olduğu için ücretinin zaten %60 ını geri verecekler bu yüzden ben değiştiriyorum yoksa zaten değiştirmeyi düşünmüyorum .
  • Z2 butcesi varsa Z2 alinir,net..

• HTC ONE M8 . kesinlikle bunu al
  • Bende olsam htc 'yi tercih ederdim

• Ben olsam teknosadan g3 alırdım verdikleri hediye çekiyle de kılıf alırdım daha sonra kırılır diye korkuyorsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

teşekkür ederim yorumlar için.laihoisim bey s5 den neden uzak durmam gerekiyor ? uzak dur demişin ama nedeni yok . uzak durmak için bir neden olması gerekir . anil01 bey siz ne zaman aldınız s5 i ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve hangisi 3 ram olanmı 2 mi ? .. donma takılma vs.. olaylarla karşılaşıyormusunuz. TEŞEKKÜRLER.

Hocam eski bir S3 kullanıcısı olarak söyledim samsumgum stock arayüzü touchwiz en sorunlu ve en yavaş arayüzdür.Bu arayüz 7-8 Ay içinde akıcılığıni kaubeder.Telefondan özellikle multitaskingden soğursunuz.benim size önerim Android L yi alacak bir telefon almanizdira bu noktada ay başı amiral gemi değiştiren firmalardan almamalısınız.Bu seçenekler arasında android L yi alacak telefon htc one gibo gozüküyor.Hemde aktof bir htc kullanıcısı olmanız sense arayüzünü daha aktif bir şekilde kullankanızı sağlar tabi bu size kalmış bir tercih bemse nexus 5 in yukardaki telefonlardan daha iyi olduğunu düşünüuorum ama renkler ve zevkler tartışılmaz.

İyi günler,şimdiden hayırlı olsun.

• Ekim ayini bekleyip yeni modelleri incelemekte fayda var bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.