Şimdi Ara

Kafama Suan Bisey Takildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kizlar gelipte teklif etmiyoki suan okulumdan sevdigim var malum az gidiyoz gorusemiyoz facebook ekledim hala kabul etmedi ama manyak kiz tam benim tipim minyonlara bayilirim benim bacagim kadar kiz ama surat filan vuruldum resmen ya gorunce kalp krizi gecirecek gibi oluyorum. Ama subyanci degilim kiz 94 lu
  • Bildiğin gibi yap hacı ama ben stratejimi kurdum. Eğer ona kendinden fazla değer verirsen sonucu hüsran olabilir. Kimseye kendimden fazla değer vermemeye karar verdim. Gayet iyi idare ediyorum şu anda.

Neyse şu anime bitsin bölümün yarısındayım. sonrasında ben yavaştan yatıyorum. Akşama kadar uyanmam. Uyumak hoş, rahat.
  • ben uykumu aldim 4 te kalktim yarin sabaha kadar uyumam. Bu arada animeden ne zevk aliyosun anlamadim konusu nedirki
  • Tek bi konu yok hacı. Onlarca anime izledim, onlarcasını izlemeye devam ediyorum. Hepsi ayrı şeyler anlatıyor. Hangi birini anlatsam. Ki sakın anlattırma sayfalar alır.

Animeler keşke var olsaydı dediğim fantastik bir dünya. Bu dünyanın içine... Fanatiğim anlayacağın. Şu anda Dragon Ball Z'nin 225'inci bölümünü izliyordum. Kalktıktan sonra yatana kadar sürekli anime izlerim. Oyun oynayamıyorum çünkü artık bilgisayarım kaldırmıyor. RPG/FRP türünde oyunları severim.

Neyse 225'inci bölümde bırakayım. Yarın da diğer 28 bölümü izlerim ve 8'inci sezonuda bitiririm.

Hadi hayırlı günler sana. Evde eğlenmene bak. Güzel bir piyanon var onu çal, forumda takıl, oyun oyna film izle ne bileyim.

Müzikle uğraşırsan bugün, "Sadness and Sorrow" adlı parçaya bak. Çalması eminim çok eğlenceli olacaktır.

• klasik muzik takiliyorum hadi sana iyi geceler mi iyi sabahlarmi desem
  • Bazen Kilolu insanları kıskandığımda oluyor yaw.
    24 Yaşındayım 1.90 boy var 73 Kiloyum.
    Oturdugumda 2 ekmek yiyecek kadar yiyorum ama banamısın demiyor vücud.
    İçimde 15 Adet piston çalışıyor sanki.
    Çalıştığım işte Haftada 5 Gün ve Toplasan 5 Gün içinde sadece yemek yemek için kalkıyorum oturduğum yerden yani işimde gayet sakin ve koşuşturma gerektiren bir iş değil.

Kilolu arkadaşlardan yardımları beklıyorum. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Bazen Kilolu insanları kıskandığımda oluyor yaw.
    24 Yaşındayım 1.90 boy var 73 Kiloyum.
    Oturdugumda 2 ekmek yiyecek kadar yiyorum ama banamısın demiyor vücud.
    İçimde 15 Adet piston çalışıyor sanki.
    Çalıştığım işte Haftada 5 Gün ve Toplasan 5 Gün içinde sadece yemek yemek için kalkıyorum oturduğum yerden yani işimde gayet sakin ve koşuşturma gerektiren bir iş değil.

Kilolu arkadaşlardan yardımları beklıyorum. :)

kilo almak istiyosan whey protein tozu al gunde 2 kere ic spor yapmadan haftada 3 kilo garanti alirsin vede yag olarak almassin karbonhidrat degil protein olarak alirsin yani oda disari atilir zaten ama tavsiyem sakin kilo alicam diye yagli seyler yeme vucudunu bozma protein tozu yaninda sporda yapabilirsin fitness yap ilk 6 ay temel programa basla gerisini hoca soler salonda ugrasamam diyosan sadece protein tozu ic ise yarayacaktir. Benimde boy 1.78 kilo 124

• Arda, benim düşüncem yemeği hayatta kalmak için yemeyeceksin. Yemeyi seveceksin ve ağzına güzel tat verdiği için yiyeceksin. Ben hayatta kalmak için yemem. Önemli olan bana vereceği tatdır. Akşam yemeğinde 3 çeşit yemek olsun. Ama ben yalnızca 1 tanesini seveyim, diğer ikisini tad olarak beyenmeyim. O 1 tanesini yerim ve masadan kalkarım. Eğer çok aç isem aynısından 2 tabak yer öyle kalkarım. Ayrıca cips çok severim, her daim yerim. Evden de fanta eksik olmaz. Bilgisayar başından kalkıp bi 15 dakikada salonda takılayım bari dediğimde televizyon başında bir bardak koyar içerim. Hepsini okudun mu bilmiyorum ama yukarıda söyledim. Yürürüm. Yürümek bana koymaz. Üşenmem yani. Tek üşendiğim şey ders çalışmaktır .

Ben hayatta kalmak için yemek değil, yemek için yediğim için böyleyim bence. Mesela aç olayım, tok olayım her daim yiyebileceğim tadı hoş yemekler vardır. Çikolata, cips gibi abur cubur diye tabir ettiğiniz vazgeçilmez tadları, hatta köfte ve mantı gibi karın doyurmak için yediğiniz doyurucu yemekleri, sosisli, hamburger, pizza gibi tadı güzel fastfood yiyecekleri bile karnım tok olsa dahi her daim yiyebilirim. Bunların tadları çok güzel. Gördüğüm zaman affetmem. Soğutmadan yemek lazım değil mi? Soğuyunca birşeye benzemiyorlar çünkü. Tadını kaybetmeden yiyeceksin. Bence benim sırrım bu.

Edit: Bende boyumu kilomu yazayım bari Boy 1.78 kilo 121. Şimdilik uyumaktan vazgeçtim. Karnım acıkmaya başladı. Bakkala gidip salam kaşar dilimlettireyim birde aile boyu acılı pekos alayım. Eve geleyim 3/4 ekmeğin arasına o salam ile kaşarı yatırayım. Üzerine oranları 3/4 'e mayonez 1/4 'e ketçap olacak şekilde mayonez ketçap ayrılmazını sıkayım. Birde güzelcene tuzlayım ve yiyeyim. Ardındanda Pekosumu açıp baharatının tadını dilimde damağımda yaylandıra yaylandıra yiyeyim. Bu hoş aktiviteden sonra 122,5 kilo olurum.

Öyleyse geleceği okuyarak Boy 1.78 kilo 122,5 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 31 Mart 2009; 9:34:44 >

• Ya tam olarak Yürüme yada üşengeçlik gibi bi durum söz konusu değilde.
    Bana sanırım bir program lazım. Şartlandırmam lazım bi yemek kuralı (listesi olup) bunu günlük muntazam uymam gerek bunu anladım.

her 2nizede teşekkür ederim fakat.

Günde rahat 1 tablet Fıstıklı Çikolata yerim.
    bunun yanında cips de sıklıklıkla yerim fastfood desen aynı cola ağırlıklı içerim.
    yani yeme yönünde problem yok fakat muntazam ve planlı programlı bi yeme çizergesi çıkarmam gerek sanırım.
  • kendini fazla sartlandirma kilo alacam diye cok plan vs yapma sonra hem kendin sikilirsin hem beynin yorulur relax plan yap
  • Bana bazen şişko diyolar bende sağol diyorum
  • @Moonlightson, sıkılırsındaki ı ları i yapmışsın, ortaya çok komik bir sonuç çıkmış.
  • Hayret konu dışında bi konuda çok seviyeli bi konuşma ve sadece 2-3 kişi arasında geçmiş bu konu
    ben diğer konulara bakayım tadını çıkarayım biraz
  • @Haplo, kötü yoldasın.
    Tamam yemek yemek güzel şey ama. Her hastalık kilo ile başlar. Sağlığına da biraz önem var.
    Kalp, tansiyon, şeker v.s yakında görülmeye başlar. Ondan sonra ip üstünde bir hayatın olacak.

Bana gelince boy; 1.95, kilo; 120 bakınca çok gelebilir ama çok orantılı bir vücudum var.
    Her türlü sporu yaparım. Yorulmadan, durmadan hızlı, hızlı yürüyebilirim.
    Hatta geçen 1 ay mide kaslarını hafiften çıkarmıştım. Ama dondurmaydı, tatlıydı gene kaybettim.
    Valla beni büyük ihtimal alırlar, Terminatör gibi adamım.
    Kiloya bakarak almazlarsada onlar kaybeder.

• Haplo ile baya konuştuk gibi burasınıda takib ediyorum msn konuşması gibi olmuş son derece düzeyli konu dışında alışık olmadıgımız şekilde askerlik olayıda cok ters bişey şahsen böle olanların açısından bu olanlara bende giriyorum ztn allah sonumuzu hayır etsin diyorum ve bitiriyorum
  • Kilo sorunlari getirir tabi benim tansiyonum bazen 15-16 ya cikiyor yasim 18 e yeni girecem kilodan iste hepsi ayrica reflum var asit geliyo 2 haftada 1 kusuyorum
  • Peki çok zayıflara ne yapıyorlar?
  • Yıkılmadım, ayaktayım Gözümden uyku damlayana kadar yatmamaya karar verdim. Çünkü yatakta bir oraya bir buraya dönmek bunaltıcı. Her tarafımı ağrıtıyor Uzun süredir dışarı çıkmamıştım. Kapıyı açtım ve dışarı adım attığımda ciğerlerimdeki eskimiş, oksijen değeri düşük hava dışarıdaki oksijen değeri yüksek hava ile arasındaki basınç farkından dolayı isteksiz yerdeğiştirme yaptı. Biraz panik oldum Ama sorun yoktu. Çimenler yeşil yeşil parlıyordu. İlk 25 metre gayet güzel geçmişti. Taaki köşeyi dönüp gölgeden çıkıncaya kadar. Uzun zamandır ilk defa güneşi gördüm. Hiç hoş değildi gözümü açamadım İkinci 25 metreden sonra burnuma tezek kokuları gelmeye başladı. Aç açına miğdem bulandı. Bakkala girdim. Silkroad oynuyordu hacı bakkal. Geçtim tezgahın arkasına biraz muhabbet ettik. Sonra 3 ekmek 1 gazte 2 de büyük boy cips alarak aynı zübük yolu geri döndüm. Kapıda dörtgözle beni bekleyen kıza ekmeğin ucundan hakkı olan haracı verip başını okşayarak içeri girdim. Cipsi büyük bir kaseye boşalttım. Odamın eski havasında mis gibi cips kokusu içinden bildiriyorum.

Dışarsı korkunç . Şimdi izninizle cipsimi yerken anime izlemek istiyorum. Ne zaman animede söylenen cümleleri anlamamaya başlarım o zaman uykum gelmiş demektir. Yatarım.

Hastalığa gelince, salla be hacım. Hayat kısa zaten yarın ne olacağını hangimiz biliyoruz. Ölene kadar dünyanın güzelliklerinden (Tabiki güzel yemeklerden bahsediyorum mantılar dönerler kebaplar kızartmalar cipsler kolalar ) tatmak istiyorum. Atın ölümü arpadan olsun ulen.!

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Hastalığa gelince, salla be hacım. Hayat kısa zaten yarın ne olacağını hangimiz biliyoruz. Ölene kadar dünyanın güzelliklerinden (Tabiki güzel yemeklerden bahsediyorum mantılar dönerler kebaplar kızartmalar cipsler kolalar ) tatmak istiyorum. Atın ölümü arpadan olsun ulen.!

Olsun be hacı, genede biraz kontrollü git. Biraz azaltmaya bak bari.

Ben de antremandan geldim. Sözde fazla bir şey yemecektim. 3 cantık 2 lahmacun yedim.
    İnsan başladıktan sonra bırakamıyor ya.
    Şimdi tatlıya girişicem, mide az kendine gelsin diye bekliyorum.

Off şu yeme hissi, off.

• Öyle evde takılarak yemek yiyerek olmaz o işler. yakında bir hastalığa yakalanacaksınız kaçarı yok. öldürse yine iyi. önce inletir süründürür.

ben 59 kilo verdim kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Mart 2009; 14:52:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.