Şimdi Ara

Kafama Suan Bisey Takildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadasin konusuna bakiyodum askere gidiyomus birden aklima geldi bu askerde kilo siniri nedir ben suan 124 kiloyum yasim 18 e yeni girecem ben kilo veremessem askere gitmeyecekmiyim cayma gibi bi derdim yok sadece sordum

• Bende 130'a vurmuştum ama anime rejimi yapıyorum. Bi oturuşta 10-12 saat anime izlediğim için aklıma yemek gelmiyor. 120.5 'e düşmüşüm. Bu gidişle beni askere alırlar Kilo vermezsem almazlar.

Şöyle birşey duydum. Kilosal olarak askere girmeye uygun olmayan kişileri kurul gibi bir yerden geçiriyorlarmış. Sormuşlar askere gitmek istiyormusun diye, elemanın biri askere gitmek istemiyormuş. Kurulu düzenim var demiş, işim var para kazanıyorum, askere gitmek istemiyorum demiş. Adamı askere almışlar kilosuna rağmen. Arkasından da askere çok gitmek isteyen birisi girmiş. Sormuşlar askere gitmek istiyormusun diye o da çok istediğini belirtmiş. O zaman git kilo ver seneye tekrar görüşelim demişler. Normalinde uygun kiloya ulaşana kadar her seferinde askerlik yoklamasına çağırıyorlar ve askerliğe uygun olup olmadığın tartılıp biçiliyor. Uygun değilsen bir dahaki yoklamaya kadar bekliyorsun. Bu böyle senelerce sürüp gidiyor taaki askerlikten muaf olana kadar. Yaş sınırı kaç bilmiyorum onun için. Ama yukarıda anlattığım gibi istisnai olaylarda olabiliyormuş. Kafalarına göre istediklerini alıp istediklerini almıyorlar. Sonuçta her asker olan dağa gitmiyor. Sana uygun özellikte bir iş ayarlarlar. Yerleri paspaslar, mutfakta çalışırsın hiç olmazsa. Teyzemin oğlu müzisyendi org çalardı. Gözleride iyi görmezdi. Atış poligonunda dağ taşa sıkmış hep. Onu eğlendikleri yere almışlar orda müzik yapmış. Benimde gözlerim biraz bozuk ama ben ayakişi yapmak istemiyorum. Umarım poligonda kendimi gösteririm ve elime silah alırım. Gerçi okuyorum. İlk senem. Ama bitiremezsem diye söylüyorum. Bitirirsen zaten 5 ay asteğmen olarak yapıyorsun galiba. Birde daha senin 3 senen var yoklamanın gelmesi için. Ben 19 yaşındayım. 20'yi bitirmiş olman gerek.

• Boy ile orantılı olsa gerek direk kiloya göre almamazlık yapmazlar
  • Kardes ben 18 e yeni giricem pardon ve hala lise 1 deyim bizim siniftakiler bana abi diyor 94 lulerle okuyorum rezil bir durumdayim okulum bebekteki o yeni yildiz lisesi kizi olduren cem garipoglunun okulu ayda 5-6 kere gidiyorum devamli evdeyim bi piyano bi pc bi yemek bi tuvalet birazda uyuma cok nadir disari cikarim oda biseler almak icin genelde tunele giderim. Annem irlanda vatandasi 6 ay onun yaninda kalirsam askerlikten yirtabiliyomusum ama ben 6 ay irlandada kalamam anliyacagin durum cok karisik kilo vermeyede hic niyettim yok gibi useniyorum cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonlightson -- 31 Mart 2009; 6:12:12 >
  • Sende benim gibi yaşıyorsun 1 buçuk aydır evdeyim. Böylesi daha iyi para harcamıyoruz. Krizi atlatmak için millet evine kapandı. Hatta televizyon bilgisayar gibi ürünlerde ve playstation gibi oyun konsollarında satışlar çok yükselmiş. Herkes evlerinde vakit geçirip günü en az parayı harcayarak geçirmeye çalışıyor. Gerçi ben böyle yaşamayı seviyorum. Mutluysam sorun yok. Dün 8:30 civarı yattım sabah. Uyandığımda saat 18:00 i geçmişti. Neden böyle oldu bilmiyorum uyandırmasalar daha da uyurdum. Uyku hayatımda önemli yer kaplıyor. Uyumayı seviyorum. Neyse 18:00 de kalktım. Yan komşu geldi. Birisi varken yemek yemeyi sevmem ben. Çıktım odama anime izledim. Karnım guruldamaya başlayınca yine indim. Gitmiş. Bu sefer bir başkası geldi yine çıktım anime izlemeye. Saat 9'da o da gitti. İndim bi yarım ekmek tost yedim. Çıktım bikaç bölüm anime daha attım. İndim bi yarım ekmekte peynir zeytinle yedim. Yine çıktım bikaç bölüm daha izledim. Final oldu bitti. Şimdi yine karnım acıkmaya başladı. Ve hala anime izliyorum Anime izlemeseydim 12 gibi yarım ekmek 3 gibi bi yarım ekmeği daha götürürdüm can sıkıntısına, ağzım tatlansın diye.

Bu arada nasıl lise 1 de oluyorsun yau? Anlat bakam. Zaten 20'sinede gelsen hâla lisede olduğun için askerliğe alınamazsın. 21'inde Lise 4'ü bitirsen ardından barajı geçip açıköğretime bile yazılsan bu seni en az 4 sene daha bekletir. 25'inden önce askere gidemezsin. O da iyi ihtimalle tabi. Bitirenlerin sayısı bitiremeyenlerin sayısından çok az olduğu gibi 4 senelik açıköğretimi 4 senede bitirenlerin sayısı ondan da azdır. Senin yolun daha çoook. Sen şimdi bu konuyu kapa 7-8 sene sonra aç.

• Ilk okulumda ayazaga isikta 8 sene okudum allahin izni ile ortaokul bitti orada sonra ayni okulda lise hazirliga girdim hazirlikta kaldim sonra moviplex yanindaki bizim eve yakin okula gectim orda hazirligi bidaha okudum sonra o okulda lise 1 e atladim ama gel gor ordada lise 1 de kaldim haydaa busefer bidaha okul degisti simdiki okula gidiyorum ve burda tekrar lise 1 okuyorum yasitalrim lise 3 e gidiyor ben lise 1 sanki onumde okadar uzun bir yol varki hic bitmeyecekmis gibi ne kadar gitsemde bitmeyecek gibi bende bosladim hayati sirf hobilerimle ilgileniyorum elimin altindaki pc yi satmayi dusunuyorum televizyonumu gitarimi eski piyanomu sirf hobilerimle ilgilenecem emekli olmus gibiyim hayat beni erken yordu tek yapmak istedigim sey bir imac alip birde yeni bir digital piano alip onlarla vakit gecirmek uyumak yemek yeme tuvalete gitmek oyle bir omur yasiyabilirim babamin maddi durum iyi allaha sukur fakat varlik icinde yokluk cekiyorum artik babamdan para dilenmekten biktim 1.leventte oturuyoruz ben aslinda 57 kilo idim bodye basladim 1.5 sene once 4 ay once filan biraktim o 1.5 sene icinde 57 den 110a ulastim bide birakinca kilolar kaldi ustumde obez gibi degilim ama et yigini oldum okadar. Ama tekrar eski kiloma donmek isterdim ozamanlar manken gibiydim

• Halla halla. Kalma varmıymış orlarda? Gerçi 4 sene lise okuyacaksın sanırım. Biz 3 sene okuduğumuz için kalırsak arkamızdan gelen 4 sene okuyacaklarla birlikte lise okumamız imkansız olduğu için mecburi geçiş yaptık.

Kilona gelince geç bunları mankenmiş bilmemneymiş. Sen 57 kiloyken ben sana bi yumruk atsam ikiseksen uzanırsın yere. Yerden kalkamazsın ama hadi kalkıp vurdun diyelim yerimden kıpırdatamazsın beni. Ama şimdi bacakların 57 değil 127 kilo taşıyor. Kaslandılar. Sen o bacakla bana bi vursan dengemi şaşırırım. Ama yalnızca bacaklarla olmuyor. Kollarınıda geliştir. Ağır ev işlerinde yardım et. Yüklüğü indir kaldır, koltuk çek yatak çek annen temizliği yaparken. Hiç olmadı şınav çek. Ben 129 kiloyken 6 şınavı rahat, ondan sonraki 6 şınavı kaslarıma yük bindirerek, ondan sonraki 6 şınavı ise göbeğim çatlayarak çekebiliyordum. Yanlız 18 yaptığımda kollarım 2 gün ağrı çekiyordu. Şimdi 120 kiloyum. Bir deneyim uzun zamandır şınav çekmedim...

...denedim. 10 taneyi çok rahat çektim. 16'ya geldiğimde kollarımın bariz ısınmaya başladığını farkettim. 17'de belime yük bindi. Zorlasam 20-25 arası çekerdim diye düşünüyorum ama çok ağrıtmak istemedim. Ayrıca bu kiloma rağmen işim olduğunda çarşıya yürüyerek gidiyorum (5-6 kilometre) ve canım yürümekten sıkılmamışsa birde yürüyerek geliyorum aynı yolu. 10-12 kilometre zorlanmadan yürüyorum. Bu da bacak kası yapıyor. Dediğim gibi kilon önemli değil. Yeterki b*k çuvalı gibi olma. Kilolu görünmen problem değil yeterki çevrendekiler senin gücünü hissetsin. Kof olmadığını bilsinler. Yağın altındaki kas gözükmez ama yağın altında olması işlevsel olmadığı anlamına da gelmez. Düşmandan sakladığın silah gibidir. Onu farketmezler.

Bizim sınıfta bizden 2 yaş büyük doğulu bir çocuk vardı. Orda tarla bahçe çalıştığı için kolları sağlamdı. Tek kolla eşşek gibi barfiks çekerdi. Biz sınıfta eğlencesine birbirimize vurur, güç denemesi yapardık. Kimse ne ondan ne benden yumruk yemek istemezdi. Bizde oranı değiştirirdik. Sen 3 kere vur ben 1 kere vurayım. Yada sen 5 kere vur ben 1 kere vurayım gibi. Ama o doğulu çocuk bana aynısını yapamazdı. Biz 1:1 dik hep. O 1 kere vururdu ben 1 kere vururdum. Onun görünüşü fit olmasına rağmen gücümüz eşitti. Önemli olan senin gücünü kavramaları. Günün 24 saati evde oturarak geçirsemde güçlüyüm.

Ayı gibi ol. Bana ayı derlerdi belki sana da diyorlardır. Sana ayı diyenler hayatında ayı ile karşılaşmamıştır. Ayının çevikliğini bilmiyorlar. Hiçbir insan koşarak kaçamaz ayıdan.

Bu arada müzik ile ilgilenmen güzel. Yeteneğin vardır umarım. Duyduğun şeyi kulaktan çalabiliyorsan yeteneğin vardır. Yakında müzik enstrümanlarıma yenilerini ekleyeceğim. Elime aldığım herşeyi çalabilirim ben. Org, Klasik ve Elektro gitarım var. Yakında Yan Flüt almayı düşünüyorum. Birkaç ay sonrada keman alırım. Hepsinde biraz gelişmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bir baktımda iyi muhabbet etmişiz, kimse konuşmamış. Sanki forumda değilizde karşılıklı muhabbet ediyoruz Baya yazmışım ha. Tembel dh üyeleri okuyamaz bunları. Özet falan isterler, yapmadıkları şey değil
  • sinav barfiks gibi seyleri denemedim hep salonda aletlerle calistim barbell curl concentration bacak omuza gibi. Ama yatsam 3-4 sinav cekerim barfiks en son 2 cekiyodum onlarda iyi degilim. Calisirken kollarim 43cm idi sertti simdi olcsem 44 cikar ama kof. Genel olarak 124 kilo durmuyorum 100 kilo gibi duruyorum ama tartida 124 cikiyor. Okula ayda 4-5 gittigim icin zaten okulun mevcut 15 kisilik eski okullarda baya kavga etmisligim vardir 57 kilo iken benim 2 katim cocugu cenesine yumruk atarak dusurup yerde tekme manyagi yapmistim simdi karsima gelse bilmem ne yaparim. Muzik konusuna gelince kulaktan cikarmak onemli degil nota bilmekte gitarda tab vardir piyanodada tab demiyelim evrensel harfler vardir onlardan yola cikara calamiyacagin sarki kalmaz mantigi kavraman yeterli hala nota ogrenen varsa onlarin aklini karisliyim. 2 gunde moonlight sonatayi harfle calarsin. 2 senede moonlight sonatayi notayla calarsin. o yuzden nota tam bir enayi isi. benim gitar elektroydu ama gitar piyanodan daha zor her iddiasina girerim sweep picking vs. onemli oldugu icin onda zaman aliyor piyanoda ole bisey yok tuslara basman garanti gitardaki gibi tel kaciramassin yada nota arada bir onlarda istisnalar kaideyi bozmaz. Benim derdim sevgili bulamamak suana kadar 1 platonik 2 tane karsilikli sevgilim oldu 1 sinde utancimdan kiz kacti telefonda dilim tutuluyodu digerindede bi turlu acilamadim sene sonu geldi okul bitti hala acilamadim. Platonigi zaten bilirsin ama simdiki aklimla ozaman yasasaydim eski okuldaki butun kizlari elden gecirmistim ah ulan ah daha milli bile olmadim lanet olsun zaten en cok uzuldugum durum o milli olacak bir yer biliyosan bu dunyadan goc etmeden gideyim bu gidisle 30 yasina kalmaz obur dunyayi boylariz hayatin tadini cikarmak lazim kilo verirsem mutlu olucam gibi geliyo ama bilmiyorum. Onun yerine ilaca verdim kendimi selectra 50mg lustral 100mg gunde 4 selectra aliyorum ise yariyo. Hakkaten sanki dh yi kapattik ozel olarak 2 kisi konusuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonlightson -- 31 Mart 2009; 7:23:52 >

• Barfiksi bende yapamıyom İttirmek çekmekten daha kolay geliyor.

Kızlara gelince bırak karı kız işlerini. Soyutla kendini o dünyadan. Müzik yap hacı var mı müzik gibisi. Benimde hiç okulda sevgilim olmadı hiç de sorun yapmadım kendime. Kapı gibi dostlarım vardı. Onlarında benim benim gibi kapı gibi dostları olduğu için onlarda sevgili yapmadı. Biz 3-4 kişi her işi birlikte yapardık. Sınıflarımız ayrıda düşse okuldan birlikte kaçar, sabahın 7'sinde Aşkın abiyi arayıp rahatsız eder, cafeyi açmasını isterdik. Sonra okul çıkışı gelene kadar Knight OnLine oynardık.

Müziğe gelince haklısın. Birde piyanom var dedin nasıl piyano? Bende çok istedim piyano ama kuyruksuz akustikler 2000 den başlayıp yukarı doğru çıkıyordu. Kuyruklu piyanolar ise 10.000-13.000 'in altında kesinlikle yok. Şu anda yapabileceğim en iyi şey 500 civarı bir Org satın almak olur Bende piyanoyu gitardan daha çok seviyorum çünkü tek başına müzik yapabiliyorsun. Gitarda öyle değil. Akordan ritimden nefret ederim. Akor ve ritim demek liseli abazanların 3-5 akor ezberleyip basit pop şarkılar söyleyerek etraflarına kız toplaması demektir. Ama bilmezlerki 1000'in üzerinde akor var gitar üzerinde. O yüzden ağızlarından çıkan nota ile gitarın tellerine vurarak çıkardıkları ses birbiri ile uyuşmaz. Çoğu kişi ise bu ses farklılığını anlayamaz. Nasıl anlayamazlar şaşarım. Yada anlamamazlıktan gelirler. Belki de çok biliyosan sen çal gibi bir cevap almaktan korkarlar.. Solo severim ben ve onu herkes yapamaz.

Bu arada sen niye Ayda 4-5 kere gidiyorsun? Nasıl bir okul o? Açıktan mı okuyorsun liseyi?

Bütün topic sanki bize tahsis edilmiş gibi oldu gerçekten.

• Kizsiz dunya dusunemiyorum kiz arkadasin yoksa ya geysin ya asiri anti sosyal kesinlikle saglikli bir hayat ve kafa icin kiz sart yoksa elizabeth nereye kadar kardesim
    Muzik konusuna gelince hakkaten o 3-5 akor ezberleyip her sarkiya onu uyduranlari bide caliyorum diye gecinenlerden nefret ederim. Asil is solodur gitsin bi sweet child o mine solosu atsin veya bi malmsteen rising force ozaman goriyim. Benim evde konsol piyano var 5 milyara almistik 8 senedir var satmayi dusunuyorum istersen sana satabilirim 3000 tl den cikardim ritmuller grand piano digitale gecicegim icin 8 senedir bunlaydim oglumu satiyorum artik karsiliyamiyo isteklerimi. Yerine 6 milyara fantom g8 alicam profilimde resmi var workstation Okul ozel okul aciktan filan degil parayi basip gecmeli parayi basip devamsizlik yapmali gibi. Babamin bagdat caddede kendine ait bi isyeri var dis doktoru tuccar olsa isini devam ettirecem ama onun isini devam ettirmek icin okumak sart hemde en iyi derecede oda bana gelmez. Yani anliyacagin babama bi bok olsa allah korusun got gibi kaliriz ortada oyle. Havada guzel bugun su mallari sattiktan sonra tunele cikacam evde otur biktim bi goz atayim piyasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonlightson -- 31 Mart 2009; 7:46:11 >

• Oo zenginsin hacı 1000 tl atsana

Ya bırak kızları. Masraftan başka birşey değiller. Ona o kadar masrafı yapıp en azından öpmek için karnın çatlayana kadar şeylerde 50 tl miş anladın sen onu. Bende hiç gitmedim gerçi. Ama ben mi kızı arayacam kız beni arasın.

Bu arada gözüme birşey takıldı. Sen yenisin galiba? Ben genelde ID ile adam kayırır 400k üzerinde olan herkesi fake olarak görür, öyle muamele ederdim.. Hatta dün kayıt olmuşsun. Bu kadar çobuk kimse yeni kayıt olduğu bir foruma ısınamaz. Önceden başka üyeliğin vardı dimii seni gidii?

• allah versin

ben zengin degilim yav babamin yeticek kadar var iste ben olmadiktan sonra neye yarar. O 50 tl lik yerdekileri becermek sevgili gibi olmuyoki severek yapmak var zorla yapmak var zorla guzellikmi olur ama kiz guzel olursa ozaman olur tabi. Kizlar erkeklere yuz vermiyo ya verenlerde kasar benim gozumde hep erkeklerin kosmasi lazim oda zor is her kiz pesinden kosana apaci damgasi vuruluyor artik. Ben yaklasik 5-6 aydir forumda hayalet olarak uye olmadan dolasiyordum. Dun kontorlu hat aldim siteye kayit oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonlightson -- 31 Mart 2009; 8:01:33 >
  • Haha. Hattı olmayan kayıt olamıyor diyosun Bu sevgili konularını konuşmayı sevmiyorum ama ilk ve son sevgilimi reelde görme fırsatım hiç olmadığı gibi benden 6 yaş büyüktü. Sevsem de sevgili işi zor zanaat gerektiren iş. Sürekli ilgilenmeni istiyorlar. Herşeyi sen yapacaksın. Herşeyi sen önereceksin. İplerin senin elinde olmasından mutluluk duyuyorlar sanki. Benim ise eve kapanık olduğuma bakma en değer verdiğim şey özgürlüğümdür. Yattığım saati, kalktığım saati, yaptığım aktiviteyi, izlediğim animeyi bölecek şeyleri hayatımda barındırmaktan hoşlanmam. Onunla olduğum zamanlar kendime vakit ayıramıyordum. Animelerimi gizli gizli izliyordum. Ve düşün yüz yüze hiç gelmedik. Oyunda tanıştık ve 5-6 hafta birlikte olduk. O zaman izlediğim animeden hiç zevk almazdım. 1 dakika izler sonra durdurur acaba birşey yazdımı diye oyun ekranını, msni falan kontrol ederdim. anında cevap vermesem deli olurdu. Sonra konuşmazsan onun için hep sorun olur. Konuşsana der. Ne konuşalım dersin. O da bilmez ama konuşmak ister. Salak salak konuşursunuz sonra. 5 dakika sonra o konuşmada biter. Kavga edersiniz sırf konuşacak tartışacak birşeyler olsun diye. Ertesi gün barışır sonraki gün yine kavga edersiniz.

Benden sana söylemesi boşver bu işleri. Seni anlayan, tanıyan bu huylarınla kabul eden ve hep böyle kalmanı isteyen biri olmadıkça sevgili yapma. Çok kafan ağırır sonra. O yüzden dedim ki ben kızları bulmam, kızlar beni bulsun. Çünkü beni bulduğunda zaten beni tanıyor olacaktır ve nasıl biri olduğumu huyumu suyumu bilecektir. Huylu huyundan vazgeçmez. Bunları değiştirmeye çalışmak yerine başkasını bulmak kızlar için daha kolaydır. Eğer beni bulduysa bunları değiştirmeye çalışmayacaktır. Çalışırsa da gitsin başkasını bulsun.

Son olarak, dışarıda vakit geçirmekten hoşlanmayan, asosyal, toplum düşmanı, bilgisayar bilgisi yüksek, zekası benimkine eş değer, ingilizce bilen, anime seven, japon insanını kardeşi bilen bir kız bulmadıkça benden uzak dursunlar. Böyle bir kız varsa ara beni tara beni 0900...

• quote:

Orjinalden alıntı: Moonlightson

Kizsiz dunya dusunemiyorum kiz arkadasin yoksa ya geysin ya asiri anti sosyal kesinlikle saglikli bir hayat ve kafa icin kiz sart yoksa elizabeth nereye kadar kardesim
    Muzik konusuna gelince hakkaten o 3-5 akor ezberleyip her sarkiya onu uyduranlari bide caliyorum diye gecinenlerden nefret ederim. Asil is solodur gitsin bi sweet child o mine solosu atsin veya bi malmsteen rising force ozaman goriyim. Benim evde konsol piyano var 5 milyara almistik 8 senedir var satmayi dusunuyorum istersen sana satabilirim 3000 tl den cikardim ritmuller grand piano digitale gecicegim icin 8 senedir bunlaydim oglumu satiyorum artik karsiliyamiyo isteklerimi. Yerine 6 milyara fantom g8 alicam profilimde resmi var workstation Okul ozel okul aciktan filan degil parayi basip gecmeli parayi basip devamsizlik yapmali gibi. Babamin bagdat caddede kendine ait bi isyeri var dis doktoru tuccar olsa isini devam ettirecem ama onun isini devam ettirmek icin okumak sart hemde en iyi derecede oda bana gelmez. Yani anliyacagin babama bi bok olsa allah korusun got gibi kaliriz ortada oyle. Havada guzel bugun su mallari sattiktan sonra tunele cikacam evde otur biktim bi goz atayim piyasaya

kardeşim ben de org çalıyorum. Evet harfle çok kolay çalınıyo. Birde piyanolar o kadar pahalımı? Ucuzu bulunamaz mı 1000 tl?

• 6 yas buyuk sevgilinmi vardi oha ben benden buyuklere ilgi duyamiyorum hatta benden kucuk olmasi lazim saf sade olmasi lazim aynen cok dertli bir is sevgilinin olmasi bizde hep msnde konusurduk 2 saat 3 saat konustugumuz bile oldu ama hep boyle konudan konuya atlardik sacma sapan seyler konusmus olmak icin benimde msnde cenem aciliyo tabi sesini duymuyorum gozlerine bakmama gerek yok konusurken 1 gun telefonla aradi tabi beni saniyoki msndeki gibi konusacaz onla ben bi tutuldum dedi niye konusmuyosun ne konusacamki dedim o son konusmamiz oldu zaten bidahada aramadi ondan oncede bulusmustuk gene tutulmustum ama ozaman yuzume vurmamisti son tlf konusmasinda vurdu ben cok bozulmustum simidide benim ustumden 2 sevgili daha gecirdi hatta suan sevgilisi benim facebookta arkadasim kiza hala ilgi duyuyorum cikalim dese cikarim nerde bende o sans damgayi vurdu bana bikere oyle sokakta ayak ustu sevgilide bulunmuyo internetten bulsan zahmetli zaten bozuk cikar. Anca okul ortaminda ama okulda yok ortamda yok o yuzden cok cok zor bulmak ama bulursam durmam. Sevgilim varken hicbisey gozum gormuyodu ne hobi ne pc sadece onu dusunuyodum pc ye msn amacli giriyodum aynen senin gibi. Dedigin dogru oldugun gibi kabul eden kiz lazim bide kizla konusurken utanmiyosan o kiz sana goredir derler hakkaten oyle. Senin kriterlerini tasiyorum ben kiz olsaydim benle cikardin ozaman

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖZKhAN

quote:

Orjinalden alıntı: Moonlightson

Kizsiz dunya dusunemiyorum kiz arkadasin yoksa ya geysin ya asiri anti sosyal kesinlikle saglikli bir hayat ve kafa icin kiz sart yoksa elizabeth nereye kadar kardesim

kardeşim ben de org çalıyorum. Evet harfle çok kolay çalınıyo. Birde piyanolar o kadar pahalımı? Ucuzu bulunamaz mı 1000 tl?

pm olarak cevap verdim konuyu saptirmayalim

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖZKhAN

Dijital piyano bulunur ama kaliteli olmaz. HepsiBurada'da en ucuz dijital piyano 292,37 € +kdv (774,52 TL) ile başlıyor ve 4.737,00 € +kdv (12.548,79 TL) 'a kadar gidiyor. Akustikler ise daha da el yakan cinsten. En ucuzu 1.724,59 € +kdv (4.568,61 TL) 'den başlıyor ve 17.930,81 TL 'ye kadar gidiyor ki bu hiçbirşey değil akustik için. Küçük bir araştırma ile 30.000 TL civarında kuyruklu piyanolar görebilirsin.

Yani en ucuz dijital piyano 750 TL'den başlıyor diyebilirim. Müzik zor zanaat. Ucuz çin malları sizi hiçbir zaman tatmin etmez. Klasik gitarım 96 senesinde babam seferdeyken ispanyadan getirdi. Aynı marka ve modeller 400-500 arasına satılıyor şu anda galiba. Ama 50-60TL ye bile klasik gitar bulabilirsin. Elektro gitarım Cort X11. mydukkan'da 497,05 $ (849,96 TL) ve amfim Marshall MG30DFX hepsiburada da 290,67 $ (584,80 TL) toplam 1500 tl civarında bir sistemim var yinede tınısını çok hoş bulmuyorum. Yukarıda bahsettiğim ve almak istediğim yan flüt ise Yamaha 211. Onunda fiyatı 1500 TL civarında. Ama yapılan tüm yorumlar bu flütün başlangıç flütü olduğu yönündedir. Yani profosyonel değildir.

Dediğim şudur ki müzik kesinlikle pahalı bir zanaat ve ucuz aldığın ürünler seni kesinlikle tatmin etmeyecektir. Ne başlangıç için ne de sonrası için tatmin etmeyecektir. O yüzden önerileri dikkate al. Ucuz şeylere boşa para akıtma. Biriktir iyisini al, ve hiç sorunun olmasın. Enstrümanını kötüden iyiye doğru kademe kademe yükseltmek, orta seviye bir enstrüman alıp uzun yıllar kullanmaktan daha tuzluya mal olur her zaman.

Edit: Bu konu hakkında soruların olursa yeni bir başlık aç, buradan devam etmeyelim. Konuyu saptırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 31 Mart 2009; 8:46:07 >

• Digital Piyano

Amatorsen - M-AUDIO PROKEYS 88 - 1200 tl

Orta Seviyesen - Casio PX-200 - 1900 tl

Pro Isen - FANTOM G8 VEYA YAMAHA MOTIF - 6.5 milyar

Elektro Gitar

Amatorsen - Squier bullet stratocaster \ cort evl \ - 180 tl

Orta Seviye isen - Gibson sg \ fender american vintage - 2000 tl

Pro - Gibson les paul gold top 1950 \ Fender malmsteen signature - 4000 tl

Inanilmaz isen - Ibanez jam - 5000 tl
  • Ya yaşa niye takıyorsun. 6 yaş büyük de olur 6 yaş küçükte olur benim için farketmez. Gönüller bir olsun. Sen o olmaz bu olmaz dersen senin sadece kızın fiziğine baktığın sonucunu çıkarırım. Özellikle benden büyük olmaz hatta küçük olması lazım saf olması lazım gibi sözlerin "sevgilim benden şu kadar küçük, çıtır gibi maşallah" diye hava atma isteği duyduğun düşüncesini uyandırdı bende. Ayrıca biz bu konuları konuşmuştuk. Benim utangaç ve çekinden olduğumu biliyordu. Bana buluştuğumuzda nasıl tepki vereceğimi sordu. Ne bileyim oracıkta eririm dedim heralde. Dilim tutulur konuşamaz olurdum, kalp krizi geçirir put gibi kalırdım, kekeme olurdum heralde dedim. Yinede hiç unutmadığım 5-6 hafta yaşadık birlikte internetten de olsa.

Birde beni sevecek 1 kişi beni bulana kadar ben 1 kişiyi sevemiyorum. Herkesi seviyorum. Şu anda göz koyduğum 4-5 kişi var. Yani şöyle göz koyduğum. Bu 4 kişiden biri gelsin bana benden hoşlandığını söylesin tamam der diğer 3 kişiyi silerim ve onla çıkmaya başlarım. Ama bu 4 kişinin dışında biri benden hoşlandığını söylesin sen kimsin diye sorarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.