durumum çok vahiy sadece 6 saat uyudum kafamdan arı soktu kafam şişmedi kızarmadı kaşınmadı kafamdan arı soktuğundan 3,4 gün sonra kolumdan soktu soktuğu gün sü tuttum bıçak bastım spatula koydum ilk gün şişmedi 2. gün şişti kızardı kırmızılaştı kolum vucudumdaki en sıcak bölge oldu 3.gün yine aynı ne yapmalıyım kafamdan arı soktuğunda su ve ayna tuttum
bişi olmaz geçer eşşek arısı mıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: Akanmamy
durumum çok vahiy sadece 6 saat uyudum kafamdan arı soktu kafam şişmedi kızarmadı kaşınmadı kafamdan arı soktuğundan 3,4 gün sonra kolumdan soktu soktuğu gün sü tuttum bıçak bastım spatula koydum ilk gün şişmedi 2. gün şişti kızardı kırmızılaştı kolum vucudumdaki en sıcak bölge oldu 3.gün yine aynı ne yapmalıyım kafamdan arı soktuğunda su ve ayna tuttum
Ari insan oldurur dikkatli olun
bilmiyorum olabilir pirkete yuva yapmış bal yapıyodu belkide bal olabilir çünkü elimin olduğu yerde toprağın içine giriyodu
quote:
bilmiyorum olabilir pirkete yuva yapmış bal yapıyodu belkide bal olabilir çünkü elimin olduğu yerde toprağın içine giriyodu
bunun kremi felan yok mu
Kas kafaliymissin demek
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Kas kafaliymissin demek
yoğurt sür
Neden surecem yogurdu help
quote:
Neden surecem yogurdu help
Beynin şişer
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Kas kafaliymissin demek
Hocam arıların türleri farklıdır . Birisi iğne sokar ölür . Diğeri 10larca kez iğne soksa bile ölmez. Size de değişik türler denk gelmiştir . Özellikleri farklı olabilir ya da ne bileyim olgunluk vs. den olabilir.
Tesekkurler simdi elimde sisti
Git hastahaneye bi iğne vururlar geçer kardeş benim de göz kapağımdan soktu bi iğne vurdular geçti yoksa o şişlik 1 haftada anca iner
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
+1 hastanede arı sokmaları sonucu gelen hastalar 4 saat gözetim altında tutulur
quote:
Orijinalden alıntı: Nancy Ajram
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
+1 hastanede arı sokmaları sonucu gelen hastalar 4 saat gözetim altında tutulur
Alıntıları Göster
iğneden korkuyom gelişme var biraz indi ağrımıyor
quote:
iğneden korkuyom gelişme var biraz indi ağrımıyor
Alıntıları Göster
avil / sistral krem/ampul iyi gelir. ayriyetten eğer ciddi bi alerjin olsaydı analfaktik şok geçirirdin. ve ilk belirtilerinden beri nefes darlığı. bronşların kasılması,döküntüler v.s v.s . benimde sivrisineğe alerjim var bi gece cok sokmuştu 3-5 defa baya şiştim. sonra ertesi akşam nöbete kaldığımda kalcadan bir avil . yarım saat sonra hiç birşey olmamış gibi
quote:
Orijinalden alıntı: yarimelma
avil / sistral krem/ampul iyi gelir. ayriyetten eğer ciddi bi alerjin olsaydı analfaktik şok geçirirdin. ve ilk belirtilerinden beri nefes darlığı. bronşların kasılması,döküntüler v.s v.s . benimde sivrisineğe alerjim var bi gece cok sokmuştu 3-5 defa baya şiştim. sonra ertesi akşam nöbete kaldığımda kalcadan bir avil . yarım saat sonra hiç birşey olmamış gibi
Alıntıları Göster
bizim bi arkadaşı soktu fln işte öldü
quote:
Orijinalden alıntı: JRockefeller
bizim bi arkadaşı soktu fln işte öldü
Alıntıları Göster
benide arı soktu bundan 4 gün önce dirsekten. Dirseğim şişti hala inmedi ve aşırı derecede çok kaşındırıyor. ve arkadaşında dediği gibi en sıcak bölge oldu neredeyse. oncan önce ensemden soktu o hemen geçti. arı sokan yere fenistilin sürdük ensemdeki hemen geçmişti fakat bunada sürdük hala geçmedi ve hala şiş yarın doktora gideceğim.
hemen doktora git enfeksiyon olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: yanzi
hemen doktora git enfeksiyon olabilir
2 Ağustos 2013; 8:34:23
quote:
Orijinalden alıntı: ToxicOne
benide arı soktu bundan 4 gün önce dirsekten. Dirseğim şişti hala inmedi ve aşırı derecede çok kaşındırıyor. ve arkadaşında dediği gibi en sıcak bölge oldu neredeyse. oncan önce ensemden soktu o hemen geçti. arı sokan yere fenistilin sürdük ensemdeki hemen geçmişti fakat bunada sürdük hala geçmedi ve hala şiş yarın doktora gideceğim.