Şimdi Ara

Kafası karışık Amatör balıkçıya tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağabeylerim selamünaleyküm hayatımda daha önce hiç balık tutmadım. Piyasadaki hazır setlerede balıkçılar tarıfından dandik daha ucuza daha iyisi kurulur gibi yorumlar aldım. Bu sebepden ötürü kafam çok karışık. Sizler gibi usta balıkçıların yardımına ihtiyacım var. Bütçem MAX en çok zorlarsam 1500 tl çıkar balığa göre mi ne oluyormuş galiba açıkça pek bir fikirim yok Aydın'ın Didim ilçesinde balık tutacağım genelde buradada araştırdığım kadarı ile Çipura, Levrek, Lüfer gibi balıklar varmış bunlarda galiba ağır balıklar oluyor. Hedef balık bunlar gibi ama Didim de daha önce tutan varsa bilir o zaten sizden ricam bütçem uygun yem ile beraber olta seti önerisidir. Didim de bir ağabey bana bölge balıkçıları daha iyi bilir demişti onlara git demişti. Doğrumudur şuan kısa süreliğine Antalya konyaaltındayım buraya çok yakın Ünlü Youtuber Balık Günlükleri'nin dükkanı var acaba gitsem daha mı iyidir didim bölge balıkçılarından anlayacağınız kafam karışık yardımınızı beklerim. (lütfen)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Meraya göre balık çeşitleri ve yemler değişir. Önce hangi disiplinle balık tutmam istediğine karar ver. LRF, Spin ya da Surf. Ona göre alacağın kamış ve makine de değişir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.