Bildirim
Kafası karışık kişiye yardım. 140 civarı ne alınır. Combo Duster 0 olacak.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben duster degilde dacianin lody modeli ile ilgilendim, sonra gectim citroen jumpy spacetourer a baktim. İkisini kiyaslayinca fiyat farki da az olunca spacetourer i tercih ettim.
Combo yazmissiniz ama combo kamyonet olarak geciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fluence dizelse boşa macera olur bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2013 dizel joy 120 binde. Opel combo dizel otomatik. Biraz zorlanmam ile ful alınıyor. Devasa bagaj işime yarar.
Berlingo ile duster kıyası var linkte
Kim Geçer?youtube
Citroen Berlingo ve Dacia Dusterhttps://www.youtube.com/watch?v=oNMLErTR4rA&app=desktop
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kamyonet olmasının hız sınırlaması ve yıllık muayene dışında ne farkı var. Trafik ve kasko sanırım biraz daha yüksek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mtv dilimleri farklı. Otomobil 4 yılda alt dilime geçerken kamyonet 7 yılda düşüyor. Büyükşehirlere giderseniz şehir merkezi, köprü vs. kamyonet girişi yasakları oluyor. -
Opel combo alın hocam, duster'da 4x4 olacaksa alın yoksa lodgy bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bagaj yetmediği için araç değiştiriyorsanız durum başka hocam. Ama diğer türlü konfor olarak size artı kazandiracagini sanmıyorum o yüzden dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 18 Aralık 2019; 16:47:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X