Şimdi Ara

KAFAYI YEDİK SANIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kafayı yememize az kaldı sanırım. YGS'den sonraki ilk gün LYS'ye çalışmaktan falan bakmıyordum pek buralara, ama LYS sonuçlarına kadar dayanamayıp girmeye başladığımdan bu yana deli gibi her konuya giriyorum, bakıyorum, bir sürü troll'ün kurbanı oluyorum, kendi süzcegecimden geçirdiğim kaliteli adamlarla muhabbet ediyorum, pbg denilen mesele kod olarak kafamda ve artık çıkmaz, puanza da aynı, uzmanasor diye bir şey de var, of ne çok şey var, kafayı yedim galiba. Sizde durum nedir?

Sınav açıklanınca herkes açıklayacak ve rahatlayacağız ama rahatlamamız için daha 192 saatten fazla zaman var. Hadi bakalım.
    Herkes hedefledi, bir kısmımız çalıştık, kimimiz yattık... İşin garibi, yatanların da beklentisi var. Ulan, çalışan adamın tam anlamıyla hakkını alabildiği bir sistem olsaydı, yatanların beklentisi olmazdı ama adamlar bizden daha beklentili. Başlarım böyle sisteme.

Kafayı yedik mi diye sorarken bile kafayı yedim gibi bir sonsuz döngüye girdim.
    Adam tıp mı bilgisayar müh. mü diye soruyor burada. Var mı böyle bir şey ya? Sistem o kadar diplerdeki, adam tıpla bilgisayar arasında kalıyor, hadi bunu anlarım belki ama kalmasının sebebi hangisinin daha çok para getirip getirmediği. Ve belki de bu adam doktor olacak ve parasal beklentilerle kaç kişinin hak ettiği tedavisini yerinede kararlar vermeden, baştan savma şekilde halledip gönderecek. Çünkü önemli olan odasına giren hastanın bir şekilde çıkması oradan, dert para olmuş, dert şifanın temsilciliğini yapmak olmamış ki...

Neler neler var daha söylemek istediğim, belki son noktaya kadar bir şeyler daha gelir aklıma falan filan.
    Ben bir karar aldım, bugün 00:00 olduğu an, haftaya sonuçlar açıklanana kadar bu siteye girmeyeceğim. Yoksa harbiden kafayı yiyeceğim.
    Selam olsun.

• biz yemedik yalnız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel karar
    keşke ben de becerebilsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    emin misin

• quote:

Orijinalden alıntı: ablanız

emin misin

ahmet ensarım.

• quote:

emin misin

Eminim ya. Morona döndüm, valla içim dışım puan oldu. Halbuki şu an aptal gibi her tarafa bakan benim sonuçlarım bellidir bile, belki istatistikleri falan yapıyordur kurum. Böyle bir durumda durmadan puan sormam, sıralamam ne olur konularına defaatle girmem saçma ve tutarsız :)
  • richbutbad kullanıcısına yanıt
    hocam size sormamıştım emin misin diye ama olsun
    haklısınız tabiki de bellidir.bunları yapmamamız gerektiğini de biliyoruz ama önüne geçmek zor cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba kafayı kırıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Millet kafayı yemiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Slm ahmet ensar

iyi günler ahmet ensar hanım

• Sana katılıyorum bende yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: bıktımm2016

Slm ahmet ensar

bıktıww2016

• quote:

iyi günler ahmet ensar hanım

daskdjasdlada :D
  • Yav abi bir sey diyecegimde herkes iste meslegi para icin secmeyin falan dio abi bi gidin allah askina yha hanginiz para verilmese sabah kalkip o ise gidip aksama kdr calisir tabi ki adam parasina gore sececek bnde her meslegin esit sartlarda yasam surdugunu gorsem bnde savunurdum ama kimse kimseyi kandirmasin para icin olmasa kimse surdan suraya gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

Yav abi bir sey diyecegimde herkes iste meslegi para icin secmeyin falan dio abi bi gidin allah askina yha hanginiz para verilmese sabah kalkip o ise gidip aksama kdr calisir tabi ki adam parasina gore sececek bnde her meslegin esit sartlarda yasam surdugunu gorsem bnde savunurdum ama kimse kimseyi kandirmasin para icin olmasa kimse surdan suraya gitmez

Canım kardeşim yaş kaç? sn kçksn glb
  • richbutbad kullanıcısına yanıt
    Senin gibi yuzlerce kisi var bu forumda. Bir cevrimici uye sayisinda bakiyorum da forumda , yalniz degilsin. Degiliz

• Tmci olarak mf sıralama konularına bile giriyorum ÖSYM kafayı yedirdi hepimize

• quote:

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

biz yemedik yalnız

Esra naptın sonucun nasıl geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: richbutbad

quote:

biz yemedik yalnız

Beklediğimden iyi geldi hocam senin nası geldi istedğin yere gidebilecek misin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: richbutbad

quote:

biz yemedik yalnız

Beklediğimden iyi geldi hocam senin nası geldi istedğin yere gidebilecek misin

Hedeflediğim gibi geldi, ama forumda çok takıldığım için beklediğimden çok daha iyi geldi. Oluyor tıp :) kolaylıklar, başarılar diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.