Şimdi Ara

İnsanlar kafayı yemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeste bir ego savaşı, herkeste bir yarış, herkeste daha iyi olma çabası, hırs kapris kibir... tüm bu bahsettiğim şeyler yakın çevremizde olan şeyler.

sonra diyorlar ki niye uzak duruyorsun, niye aramıza katılmıyorsun, niye gelmiyorsun, aramıyorsun sormuyorsun.

millet manyak olmuş. çekemiyorum artık insanların saçmalıklarını

• hocam neyi fark ettim biliyo musun. çoğu kişide belli konularda toksiklik var. bu ortamda eğer ben toksik olmazsam, zararlı çıkıyorum.

mesela birsürü eski arkadaşım birbiriyle tartıştı, küstü falan. kimseyi ikna edemiyorum ortak buluşmaya, ama kimse bana küsmüyo ve herkes benle tek buluşmak istiyo.

sonra tek tek buluşunca fark ettim ki, karşı taraf ya bana kendi şartlarını daha iyi dayatıyor, ya da bana tepeden bakıp ego tatmini yapmaya geliyor.

ben ne yaptım? artık diyom ki kardeşim ben senle tek buluşmaya gelemem kusura bakma. minimum 3 kişi olalım o zaman gelirim.

beni de bıktırdılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynılarını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

aynılarını noktası virgülüne kadar yaşadım. güzel bir arkadaş grubumuz vardı. ben hariç herkes birbiriyle küstü. hepsiyle tek tek görüşmeye başladım. sonra hepsi toksik olunca kimiyle hiç görüşmemeye, kimiyle de seyrek görüşmeye başladım.

şimdi hiç kimseyle görüşmüyorum. ne arkadaş ne flört ne sevgili. canım sıkılıyor bazen bunalıyorum ama öbür türlü insanların toksikliklerini artık ciddi manada çekemiyorum. dediğin gibi herkes kendi şartlarını dayatıyor. şartları kabul etmeyen de asosyal oluyor. sanki sosyal varlıklar olmak zorundaymışız gibi.

insanlar ciddi manada kafayı sıyırmış. herkesin davranışları aşırı tuhaflaşmış.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    hayır adam kendi şartını dayattığını söylüyor olsa sorun yok. bu şart bana uymuyor dersin geçersin.

adam dayattığı şartı "öyle olması gerekiyor" gibi yaptırıyo. adama diyorum soğuk, esiyo, herkes içeride, içeri girelim. yok diyo. aynı şeyi defalarca kez söyleyince "gel yer değişelim" dedi. dedim yahu yer değiştirince ne olacak, orası da esiyo. busefer de diyo ki yaa sen hasta mı oldun. yahu nedim ne hastalığı, kışın ortası, bulunduğumuz sokak hayvan gibi esiyo, herkes içeride. toksiklik dediğim bu işte. kimse "ben şu şartı dayatıyorum" demiyo ama gerçekte olan şu:

- karşımdaki kişi benimle buluştuğunda benim hiçbir talebimi iplemiyor.
    - aynı kişi benle tekrar tekrar buluşmak için can atıyor.
    - ben adamın dayattığı şarta karşı çıkarsam, benim anormal olduğunu ima eden toksik şeyler söylüyor.

ya böyle bi manyaklık var mı yaa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bütün bunları çekmek istemeyip insanlardan kendini soyutlayınca da sen anormal oluyorsun. İnsanlar kendinin farkında olmuyor ya hani, en çok çıldırtan şeylerden biri de bu

• narşist olacaksın. çözüm bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millet kafayı yemiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimseyle muhatap olmamak en iyisi

• çok yorucu :(

• entel entel konuşma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.