Şimdi Ara

Kafayı yedirecek bana..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SM p600 10.1 inç tablet var şarj soketi bozulduğu için internetten yenisini alıp taktırdım ancak bu seferde şarj olmuyor, tablet açıkken şarj olma sesi geliyor ancak şarj göstergesi üzerinde kırmızı çarpı işareti çıkıyor ve kesinlikle şarj olmuyor kapali şekilde şarja takınca şarj oluyor ama çok çok yavaş , 6 saatte yüzde 35 olmuş, yeni aldığım şarj soketinde mi sorun var batarya mi öldü yoksa başka bir sorun mu var anlamadım cevap verecek üstadlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlanabilir güç kaynağında amper tüketimine bakar mısın? İlerleme kaydettin mi ? Çok enterasan bir konu , bizi bilgilendirirsen çok sevinirim . Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamyerli T kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ilerleme kaydedemedim, açıkken kesinlikle şarj olmuyor, kırmızı çarpı işareti çıkıyor, 3 gündür kapalı şarj ediyorum, ama çok yavaş şarj oluyor nerdeyse 10 saat sürüyor, her gece takip sabah kullanıyor çocuk, çıkamadım işin içinden, ama batarya ile ilgili olduğu konusunda şüphelerim var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu çözüme ulaştıralim. Sürekli tablet tamiri yapıyorum. 4 sebeb olabilir :

Şarj soketi ( yavaş şarj temassizlik yada pislikten dolayi karşımıza cikiyor)

Şarj entegresi

Batarya

Yazılım.

İstersen bir teknik servise götür ve bize buradan bilgi at . Ben genelde deneye deneye öğreniyorum sorunu. Çok uzman olduğum soylenemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.