Şimdi Ara

Kafayı yemek üzereyim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav arkadaşlar bir türlü anlamıyorum bu millet neden şu oyunda ölmeyi bayılmak sanıyor hangi takıma düşsem illa bir feeder çıkıyor karşıma bu durum cidden rahatsız ediyor artık beni!!

• oynama
  • Bunu yazmak içinmi üye oldun

herkes bu durumdan müzdarip
  • dostum öncelikle sakin olmak zorundasın.şansını 1gün sonra veya sabah olunca sakin kafayla dene.ozaman çok ciddi farkedeceksin.şans senin adına daha iyi oluyor.
  • Birazdan feeder nooblar "oyun bu dert edeceksen oynama" yazacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Birazdan feeder nooblar "oyun bu dert edeceksen oynama" yazacaklar.

Yazdılar zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Bunu yazmak içinmi üye oldun

Hayır bugün bir arkadaşım sayesinde üye oldum hayır beni anlıcağınızı umuyorum 15-20 kill alıyosun takım arkadaşlarından 0 katkı herifin teki en iyi benim diyor 16/17 oynuyordu bilemiyorum yabanı serverlerde de aynı durum söz konusumudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kafayı yicem delirmek üzereyim
    3 hafta önce açıldı
    Parasızlıktan kafayı yicem
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HemoGLobinn

quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Bunu yazmak içinmi üye oldun

Hayır bugün bir arkadaşım sayesinde üye oldum hayır beni anlıcağınızı umuyorum 15-20 kill alıyosun takım arkadaşlarından 0 katkı herifin teki en iyi benim diyor 16/17 oynuyordu bilemiyorum yabanı serverlerde de aynı durum söz konusumudur.

Aynı tabiki olay şu ki bu takım oyunu yani sadece sen kill alırsan senin ölmen ile takımının çöp olması demek oluyor. ben genelde yeteri kadar kill aldıktan sonra bilerek salıyorum adam ne kadar noob olsada alacağı item hasarını artırır.

yani kill bırak takım olarak güçlenin yeni başladın galiba oyuna yoksa bunu bilmen gerekirdi

• Sabah 10 dan beri oyun oynuyorum altın 2 serisinden altın 3 0 lpyim şuan her oyunumda feeder geldi bugün neden hiç anlamadım deliricem herhalde bende
  • bugun zorla oynadım canım pek ıstemıyor 2 gundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HemoGLobinn H kullanıcısına yanıt
    West Plat5, her oyun değil ama arada bir bu tür insanlar denk geliyor.
  • Pre giriyosundur umarim tek girip takimima noob geliyo diye atarlanmak yok öyle kardes herkes iyi olsa kaybedecek takim bulunmazdi LoL bu yani bi takima kötü adamlar gelicek ki bi taraf kaybetsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kastettigim bir tane dahi guzel bir maç yapamadım bu kadar cok feeder mi var yoksa ben mi takim konusunsa sanssizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemoGLobinn -- 5 Ağustos 2014; 10:05:37 >
  • şunu söyleyeyim plata kadar oyun feeder ve afk havuzu bu havuzu geçersen oyun zevkli hale geliyor kaybetsende adam gibi kaybediyorsun
  • Katılım zamanı: 4 Ağustos 2014
    adam icini dokmek icin uye olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve gidince editliyim görün düştüğüm takımları

• tr nin bütün divisionları aynı yukarda bi arkadaş plata kadar demiş sanmıyorum platta oynadığını zevk almak için oyna yoksa hiç çekilmiyor oyun.
  • zorla mı oynatıyorlar?
  • Bırak kafan rahat olsun.ben bıraktım ne feeder derdi var ne afk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arashigimo

şunu söyleyeyim plata kadar oyun feeder ve afk havuzu bu havuzu geçersen oyun zevkli hale geliyor kaybetsende adam gibi kaybediyorsun

Platta oynayan arkadaşlar var küfür vs seyler yok herkes isini biliyor diyor burda oyun baslamadan kufurler basliyor sende biliyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.