Şimdi Ara

KAFAYI YİYİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri köyüme giriyor naail giriyor nasil düzeltirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesabını birine vermişsin bu şöylede olmuş olabilir bir arkadaşına bi uygulama indirsin diye şifreni vermişsindir o da o şifreyle uygulamalar indiriyordur coc indirmiştir senin köyüne anca öyle girebilir şifreni verdiğin kişileri araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@T@H

Hesabını birine vermişsin bu şöylede olmuş olabilir bir arkadaşına bi uygulama indirsin diye şifreni vermişsindir o da o şifreyle uygulamalar indiriyordur coc indirmiştir senin köyüne anca öyle girebilir şifreni verdiğin kişileri araştır.

Kimseye vermedim sifrelerimi degistirdim bakalom girebilicekmi ya 300 kupa gitti
  • Tam ben açacaktım konuyu bunu gördüm. Benimkinin ismi Lucas E, 6 level köyü var yüklemek istermisiniz diyor. Şifrelerimi de değiştirdim yine giriliyor. Anlayamadım bir türlü.
  • bendede o uyarı çıkıyor ama bu köyüne başka birinin girdiği anlamına gelmiyor.Telefondan oynarken böyle bi uyarı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

bendede o uyarı çıkıyor ama bu köyüne başka birinin girdiği anlamına gelmiyor.Telefondan oynarken böyle bi uyarı gelmiyor.

Bluestacksdamı geliyor? Rootlu mu? Ben şu an rootu siliyorum.

KAFAYI YİYİCEM

• aynen bluestackdan kaynaklı bişey o uyarı galiba programı yazan arkadaşın köyü o lucasE köyü de root dediğin ne oluyor hacı ? Bu arada köyün güzelmiş köy binasını 8. seviyeye yükselttiğine pişman mısın ? Duvarların hepsini 7 yapmadan 8 e yükseltmiyim diyorum :D Son olarak klan arıyorsan CılgınTURKLER beklerim nickim Sha1auth anında asker ihtiyacı karşılanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafayı yedim Yardım Lütfenn
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim koye hala giriyorlar coc buna bi cozum buls aiyi olur

• hocam o sanırım bi botdu

@Haroeris hocam sizin tam bi bilginiz vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

hocam o sanırım bi botdu

Bluestacks danmi giriyorsunuz mobildenmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

hocam o sanırım bi botdu

Bluestacks danmi giriyorsunuz mobildenmi ?

Mobil

• UMARIM GEM HİLESİ YAPICAM DİYE İNTERNETTE DOLANAN ANTİN KUNTİN PROGRAMLARA E-POSTA VE ŞİFRENİ GİRMEMİŞSSİNDİR KARDEŞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bereburi -- 18 Mart 2014; 17:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereburi

UMARIM GEM HİLESİ YAPICAM DİYE İNTERNETTE DOLANAN ANTİN KUNTİN PROGRAMLARA E-POSTA VE ŞİFRENİ GİRMEMİŞSSİNDİR KARDEŞİM.

Tabiki hayir zaten duzeldi konu kilit

• aynı durum bendede mevcut ve oyuna satın almalar yapıyor :( bu ne ya ios da oynuyorum şifremi sabah değiştirdim akşam üzeri yine pert olmuş oyun. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: XIII

aynı durum bendede mevcut ve oyuna satın almalar yapıyor :( bu ne ya ios da oynuyorum şifremi sabah değiştirdim akşam üzeri yine pert olmuş oyun. :(

Gamecenterdan cikis yapin keisn cozum

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.