Şimdi Ara

KAFEİN VE KEMİK ERİMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar arkadaşlar ben gelişme çağındayım ve günde 2 bardak çay ve 1 ıce tea içiyorum bunun kemik gelişimime olumsuz etkisi olurmu bilen varsa yardımcı olabilirmi saygılar...

• Çayın kemiklere etkisi yok. Çay demir emilimini azaltır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafirlerin diye okudum

Çayın bir etkisi yoktur diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 11 Nisan 2017; 12:52:56 >
  • Çayda kafein mi varmış

Hocam şunun yanında hiç bir şey.
    KAFEİN VE KEMİK ERİMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 11 Nisan 2017; 13:0:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    hocam çayda kaein vardır kafeinde kalsiyum emilimi ve kalsiyum kaybı yapar diye biliyorum çünkü kola içen bi arkadaşım vardı günde 1 şişe kola içiyordu onda kemik erimesi olmuştu mesela çayda aynı etkiyi yapar bence ortak maddeleri kafein
  • Çayın besin değeri çok çok azdır , verdiği tek zarar dişleri sarartmasi olur . Şekerli içen için bir şey diyemem , şekerler zaten kimyasal katkı maddeleri ile dolu ,vücuda açtığı zararları saymakla bitmez , has çayın verdiği zarar şekerin verdiği zararın yüzde biri bile etmez , ben şahsen günde 6 bardak çay 3 4 bardak kahve içerim hepsi şekersizdir , kahveyi kendim yaparım ,öyle 2 si bir arada alıp içmem ,hepsi kimyasal madde yığını olduğu için önermem . Yanlislikla çayima biri şeker atsa ,midem bulanıyor icemiyorum Ve herkese sesleniyorum şekeri bırakın.

• İçmeyiver, güzel kardeşim, içmeyiver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir konuya parmak attın kardeşim :)

Evet aslında ben çay içmeyi hiç istemem fakat bizim kültürümüzde var vardır çay bi yere gitsen bi misafirliğe gitsen hemen çay ikram ederler gelde içme
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion94

Çok güzel bir konuya parmak attın kardeşim :)

Evet aslında ben çay içmeyi hiç istemem fakat bizim kültürümüzde var vardır çay bi yere gitsen bi misafirliğe gitsen hemen çay ikram ederler gelde içme

"Ben çay içmiyorum, sağolun"

• çayın 1 gram faydası bile yokken şekerli çayın zararı çok fazla. Ha yeşil çay biraz garip ne zaman içsem çişim geliyor demek ki bir halta yarıyor ama siyah çayın daha bi faydasını görmedim.

Çay içeceğinize kahve için en azından odaklanmayı arttırıyor kafayı çalıştırıyor kesinlikle.
  • ice tea'yi bırak. içi şeker ve kimyasal dolu.
    çayı az iç ve şekersiz iç.
    kahve içebilirsin şekersiz ve 1 adet.
    ayran iç, içlerinde en sağlıklısı ayrandır. yalnız yoğurda su katıp mikserde kendin yap hazır ayrandan daha iyi olur.yoğurtta hazır olmamalı.
    bunlardan günde herbirinden 1 er bardak içiyorsun ve üstüne günde 7 bardak su içiyorsun. evde çorba yapılmıyosa niye çorba yapmıyorsunuz diye uyar ve arada çorba iç. özellikle mercimek ve sebze çorbaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 11 Nisan 2017; 17:9:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.