Şimdi Ara

KAFKASYAYI TANITMA VE DUYURMAYA ÇALIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.volvooceanracegame.com bu siteyi deniz tutkunları ve denizi sevenler bilirler bilmeyen arkadaşlara biraz siteyi anlatayım çok büyük yelken yarış organizasyonları düzenlerler uzun zamandır internet üzerinden de yarışlar düzenlemeye başladılar aslında çok zevkli yelkencilik bilginiz olmasa bile belli başlı mantıkları çözdükten sonra sizde oynaya bilirsiniz oyunda sabırlı olmalısınız ve takip etmelisiniz yoksa asla birşey yapamazsınız çünkü gerçek yarışta tahminen kaç günde gidilecekse yol o süre zarfında gidiliyor ve hava şartları oyunda da anlık değişebiliyor o yüzden takip çok önemli neden böyle bir konu açtığıma gelince bir kaç gün önce yeni yarışın başlıyacağına dair ve belli başlı haber vede yazıların olduğu mail geldi mail içerisinde bu oyunu oynayan kişilerin kurdukları gruplardan bir tanesinin tanıtımını yapmışlar o grupta women of the world adında bir grup bende burada circassian adı altında grup kurdum üye sayısını ne kadar çok olursa women of the world gibi bizim grubu ve bizleri tanıdan bir yazı üye olan milyonlarca kişiye gidebilir o yüzden circassianı tanıtmak için güzel bir fırsat olabilir bundan dolayı sizlerinde üye olup gruba katılmanızı ve 6 Haziranda yani bugün 2-3saat içinde başlayacak olan yarışa başlamanızı rica ediyorum böyle birşeye ne kadar kişi üye olur ve gruba katılırsa tanıtım içinde güzel olur diye düşünüyorum avatar konusunda da geçici olarak bir avatar koydum onunla ilgilide güzel bir çalışmayı düşünüyorum yazı olarakta birşey yazmadım yazı konusunda da fikirleriniz olursa ona göre yazılar eklemiş oluruz şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigesave -- 6 Haziran 2009; 14:50:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.