Şimdi Ara

Kağıt Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C++ da kağıt oyunu için yardımcı olabilir misiniz yardımcı olucak arkadaşdan ALLAH şimdiden razı olsun. C++ bilmiyorum o yüzden buraya yazdım. Sene olmuş 2013 ama bazı üniversiteler hala C++ dersi veriyor. Şimdi diyeceksiniz C++ dillerin anası bunu bende biliyorum ama C++ yerinde PHP öğretseler hiç olmazsa mezun olduktan sonra para kazanır dimi ...

Kağıt oyununun nasıl çalışaçağı aşağıdaki pdf dosyasında anlatılmıştır...

Kağıt Oyunu Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyaka16 -- 2 Mayıs 2013; 9:25:34 >

• link çalışmıyor galiba
  • C# ta yapmıştım ama c++ bilmiyorum c++ yerine php demissin alanları farklı bikere.
  • c++ ı çözen adam.php yi çerez niyetine yer.üniversite doğrusunu yapıyor
  • Zaten c ve türevlerini bilen phpyi çok rahat çözer.
  • Arkadaşlar linki düzeltim...

C++ ı öğrenen php i yapar demişsiniz doğrudur ama yazma tekniklerini bilmedikten sonra ne işe yarar o proje.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyaka16

Merhaba arkadaşlar ;

C++ da kağıt oyunu için yardımcı olabilir misiniz yardımcı olucak arkadaşdan ALLAH şimdiden razı olsun. C++ bilmiyorum o yüzden buraya yazdım. Sene olmuş 2013 ama bazı üniversiteler hala C++ dersi veriyor. Şimdi diyeceksiniz C++ dillerin anası bunu bende biliyorum ama C++ yerinde PHP öğretseler hiç olmazsa mezun olduktan sonra para kazanır dimi ...

Kağıt Oyunu Anlatım

İlerde biraz daha işin içine girip öğrendikten sonra bu mesajını görürsen, gülersin kendine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTRUL

quote:

Orijinalden alıntı: fiyaka16

Merhaba arkadaşlar ;

Kağıt Oyunu Anlatım

İlerde biraz daha işin içine girip öğrendikten sonra bu mesajını görürsen, gülersin kendine.

inşllah dediğiniz gibi olur hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.