Şimdi Ara

Kahkaha attıracak film-dizi önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aralar gülmeye gerçekten çok ihtiyacım olduğu için, beni dertlerden uzaklaştıracak, kahkahaya boğacak bir film ya da dizi serisi arıyorum.
    Himym, shameless, two and half man, big bang theory, friends gibi dizileri izleyip inanılmaz keyif almıştım.
    Film olarak da hangovers serisinden aldığım komedi tadını hiçbirinden almadım.
    amerikan pastası serileri, korkunç bir film serileri, gibi fantastik ve polisiye komedi filmleri çok yapmacık ve çakma geliyor. Tabii emeğe saygım var ama bunları izlerken vakit kaybıymış gibi geliyor. Önerebileceğiniz "izlerken altını ıslatırsın kardeşim" diyebileceğiniz bir dizi ya da film önerisi var mı ?

• Film olarak Road Trip dizi olarak Modern Family, Parks and Recration, The Office,
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenakeyifsizim

Film olarak Road Trip dizi olarak Modern Family, Parks and Recration, The Office,
    http://www.imdb.com/title/tt1386588/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

http://www.imdb.com/title/tt1386588/

Alıntıları Göster
    Yabancı dizilerde öyle kahkaha atılmıyor pek en azından ben atamıyorum, en fazla tebessüm ve kısa süreli sırıtma hali oluyor. Sanırım kültür farkından dolayı böyle. Hoş Türk komedilerinde de kahkaha atmıyorum.
    Biraz eski olabilir ama muhteşem bir dizi önereğim sana. "SEİNFELD" Emmy ödüllü Amerikan sitcom dizilerinin atasıdır ve çok çok eğlenceli bir dizidir.
    Film olarak Ted güzeldi.

• The last man earth izleyebilirsin dizi olarak öyle kahkaha attıracak bir dizi değil ama konusu dk sı izlenebilirlik olarak güzel dizi ben seviyorum kendi adıma söyleyim . Her bölüm 20, dk izlemediysen tabiiki the big bang theory de var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

The last man earth izleyebilirsin dizi olarak öyle kahkaha attıracak bir dizi değil ama konusu dk sı izlenebilirlik olarak güzel dizi ben seviyorum kendi adıma söyleyim . Her bölüm 20, dk izlemediysen tabiiki the big bang theory de var .
    The big bang theory izlediğimi belirtmiştim gözünüzden kaçmış olmalı :) Polisiye komedilerinde ilgimi çekmediğini söylemiştim o da gözünüzden kaçmış olmalı :) İlginiz için çok teşekkür ederim fikirlerinizi değerlendireceğim. Hala tavsiyelere açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    geçen ay önce açıldı
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Ezel tadında bir dizi arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerli dizi veya filmlerde daha cok kahkaha atabilirsin ozellikle one cikan klasik komedi dizilerimizde yada cem yilmaz, safak sezer vb. Sanatcilarin filmleride cok guzel
  • scouts guide to the zombie apocalypse - en son bu filmde kahkaha atmıştım zombi temalı çok orjinal sahneler var.
  • Dizi olarak friends 5.sezon basindayim mükemmel bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Dizi olarak friends 5.sezon basindayim mükemmel bir dizi
    Film olarak, Johnny English 1 (2003) ve Johnny English´in Dönüşü (2011) bu ikisini mutlaka izle, gülme garantili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Film olarak, Johnny English 1 (2003) ve Johnny English´in Dönüşü (2011) bu ikisini mutlaka izle, gülme garantili...
    dizi olarak it's always sunny in philadelphia.

bunu izleyip de gülmeyen adam, dünyanın en kasıntı adamıdır.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Tv de biraz izlemistim. O kadar espirili bir seye benzemiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

tv den izliyorsan o zaman çocuklar duymasın öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Zaten izlesem acip yabanci dizileri izliyorum. Sana gore guzel olabilir. Zevkler ayni olmayabilir. Ancak oyle bir cumle kurmussunki gulmeyen soyledir falan diyorsun!

Komedi olarak kultur farkiyla pek komik gelmiyor ama bazi izledigim gulduren yabanci filmlerde var. Mesela aklima gelen felekten bir gece. Turk film ve dizileriyke yarisan yabanci film ve dizilerde vardir ama hatirlamiyorum bazilarini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C302EA147

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Zaten izlesem acip yabanci dizileri izliyorum. Sana gore guzel olabilir. Zevkler ayni olmayabilir. Ancak oyle bir cumle kurmussunki gulmeyen soyledir falan diyorsun!

Komedi olarak kultur farkiyla pek komik gelmiyor ama bazi izledigim gulduren yabanci filmlerde var. Mesela aklima gelen felekten bir gece. Turk film ve dizileriyke yarisan yabanci film ve dizilerde vardir ama hatirlamiyorum bazilarini.

Alıntıları Göster
    İzlediklerinin harici
    The Office
    Parks and Rec.
    Blue Mountain State
    Community
    Californication
    Modern Family
    Scrubs
    Silicon Valley
    Misfits

• animasyon seviyosan tabiki de south park kara mizahta üstüne yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Yabancı dizilerde öyle kahkaha atılmıyor pek en azından ben atamıyorum, en fazla tebessüm ve kısa süreli sırıtma hali oluyor. Sanırım kültür farkından dolayı böyle. Hoş Türk komedilerinde de kahkaha atmıyorum.
    Biraz eski olabilir ama muhteşem bir dizi önereğim sana. "SEİNFELD" Emmy ödüllü Amerikan sitcom dizilerinin atasıdır ve çok çok eğlenceli bir dizidir.
    Film olarak Ted güzeldi.

Aynısı bende de oluyor yav,komedi diye izlediğim yabancı filmlerin neredeyse hepsinde hiç öyle kahkahalar atmadım....

Acaba çoğunu tek izledim diye mi...?

• Adam Sandler'in filmlerine bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Adam Sandler'in filmlerine bakabilirsiniz.
    Yeni cıkan filmlerde komedi unsuru berbat konumda.

Komedi suc filmlerini ben daha cok severim. Gercek manada gülmek isteyenlere tavsiye ederim.

Le missionnaire (2009)
    http://www.imdb.com/title/tt1308736/

Quick Change (1990)
    http://www.imdb.com/title/tt0100449/

Midnight Run (1988)
    http://www.imdb.com/title/tt0095631/

Dost Musun Düşman Mı? (2003)
    Tais-toi!
    http://www.imdb.com/title/tt0310203/

Biz Melek Değiliz (1989)
    We're No Angels
    http://www.imdb.com/title/tt0098625/

Komedi filmlerini dublajlı izlemek bence daha keyifli oluyor tabiki bu bir tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 8 Nisan 2016; 13:46:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.