Şimdi Ara

KAHRAMAN OLMAK İÇİN...(CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bir kahramanin kisilik ozellikleri nasil olmalidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahramanlik konusu olabilecek bir konuda baskalarinin almaya cesaret edemedigi riski almasi ve sonuca ulasmasi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koruma içgüdüsüne mutlaka sahip olmalı.
  • ikna kabiliyeti ve enerjisi kesinlikle yüksek olmalı
  • Suçlular kazanabildikleri taktirde
    Kahraman olabilirler
  • Bence ileri görüş olmalı. Buda kitap okuyarak gerçekleştirilecek bişi. bkz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk.

• Kendisi gibi olan ve kendisini diğer insanlara "otorite olarak" kabul ettiren "güçlü kişilik" yapısı şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her şeyden önce ağır başlı insanlara yardım eden gerekmedikçe kavgadan kaçınan biri olmalı.tabii bunu filmlerdeki fantastik süper kahramanlar için söylemedimgerçekteki ortaçağda yaşamış savaş kahramanları için söyledim.
  • İyi yada kötü ama kazanan olması yeterli.
  • Yüksek testesteron

• soğuk iklimlerde düzen daha kolay sağlandığı için kahramana ihtiyaç duyulmaz.bir kahramanın ortaya çıkabilmesi için geri kalmış bir millet şarttır ve bu milletler sıcak iklimde yetişir. bunun için ilk başta sıcak iklimde olmalıdır kahraman. örn: bilimum osmanlı padişahı atatürk rte barzani ahmedinejat che vs.vs.
  • Çocukların o kişi için, ilerde bende onun gibi olmak istiyorum,olacağım diyebileceği birisi olmalı herşeyden önce.
  • Bol bol iman et
  • İleri görüşlü olmak lazım.
    Ona göre hareket edip doğacak olumsuzlukları engellersin ve halkın kahramanı olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Boşuna çabalama, doğuştan gelen bir şeydir ve bu soruyu sorarak kahraman olamayacağını bize de
    kendine de yeterince kanıtladın.

dostum bu soruyu bir arkadasim icin sordum yoksa kahramanliga niyetim yok bu devirde

• sonunu düşünme yeter :)
  • Yiğit dediğin, güreşte rakibini yenen kimse değildir; asıl yiğit kızdığı zaman öfkesini yenen adamdır. Hadis-i Şerif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore63 -- 22 Kasım 2013; 4:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

Yiğit dediğin, güreşte rakibini yenen kimse değildir; asıl yiğit kızdığı zaman öfkesini yenen adamdır. Hadis-i Şerif

adamsin hocam...

• sonu nu düşünen kahraman olamaz kısacası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.