Şimdi Ara

Kahvaltı Shake

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ders saatleri değişkenlik gösteriyor ve bazen 5.45 gibi kalkmak zorunda kalıyorum. Bu günlerde inanın hiç iştahım olmuyor, kalkıp o yumurtaları hazırlamak süt ısıtmak çok zoruma gidiyor. 3 yumurta yiyorum tıkanıyorum peynir bile yiyemiyorum verimsiz geçiyor kahvaltı. Bu günler için kahvaltı yerine shake tarzı bir şeyleri blenderlayıp içeyim direkt diyorum ama deneyimsizim, aklımda şöyle bir şey var sizin de fikirlerinizi tavsiyelerinizi almak isterim:

200g Lor, Sıvı hale getirecek kadar süt ( ne kadar koymalı fikrim yok, deneyeceğim ) 100g yulaf, 50g kadar yer fıstığı, tat vermesi için de muz+kakao tozu+tarçın düşünüyorum. Yaklaşık 60-65g protein oluyor, karbonhidrat az kalıyor ancak normalde de kahvaltıda az alırım genelde öğlen ve akşam alıyorum karbonhidratımı.

• Ben 3-4 yumurtayiyorum, yiyebiliyorsam da 30 gram lor 30 gram yulaf yiyip çıkıyorum .Sabahın o saatinde 200 Gram lor peyniri nasıl yiyebiliyorsunuz ne yaptıysam tadı yenecek hale gelmiyor.Benim , o kadar proteine ihtiyacım yok ama sizin için de sabah öğünü için 65 gram protein fazla olmayacak mı.
  • Cok midesiz biriyimdir her turlu seyi shake yapip ictim hala da sabah 100gr yulafli bir shake yapiyorum. Ama bahsettigin shake mumkun degil icemezsin. Icsen bile 1 ya da 2 gun icersin.

Ben sabahlari 100 gr yulaf 1 adet muz kakao ve protein tozu koyup goz karari sut koyuyorum. Tadi cok guzel oluyor cikolatali sut gibi. Kivaminin yogun olmasina cok dikkat ediyorum. Cok az akışkan oluyor.

Cunku 100 gr yulaf bir anda bagirsaklari cok çalıştırıyor. Gun boyu gaz sorunu yapiyor. Yogun bir kivam olursa en basta tok tutuyor ve gaz sorunu minimuma iniyor daha cok kati parca gibi davraniyor bagirzaklarda ve daha fazla tok tutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balık yemek
    geçen ay açıldı
    Öğle Yemeği
    2 ay önce açıldı
    gece kahvaltısı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.