< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kahve Dünyası Gofrik Hediye (2. sayfa)
-
-
Bimde 30 liraya sattığı filtre kahve kendi sitesinde 60 lira.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nerden mal verdik şu Bim'e.. Allah bizi kahretmesin.. şimdi çocuklar..toplanın bakiim.. nerde ne kadar bim'lerde malımız varsa, gidin alın, stok kalmasın... 2buçuk liraya gofrik mi olur.. getirin topladıklarınızı 5buçuktan burada köseriz..(personel içinden;-"tabe alan olursa").. emredersiniz patron..kahveleri, fruttoları neyim de topluyo muyuz patron?..durduğun hata..koş çabuk..
-
Valla alana yiyene bir sözüm olmaz ama gofrik şişirilmiş bir balon bana göre...
-
Bim e bi ara küçükleri gelmişti. Bence efsane ürün.
Çokonatx3 kalitesinde.
Ama fiyatın maşallahı vardı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağlam boş yapmışsınız. Zevkle ve afiyet ile yiyorum her seferinde verdiği tadın karşılığı bir ürün yok piyasada BANA göre. ama eminim ki bir çok kişi aynı görüştedir. Kısaca, alan alır almayan almaz.
-
Sadece şunu diyeyim, Gofrik sevmeyen illa ki olabilir ama Antep fıstıklı baklava seviyorum diyen birinin Gofrik sevmiyorum deme ihtimali yok (Bitter olanında baklava hissiyatı daha az bu arada). Nestle Damak'ın çıkardığı baklava temalı yeni beyaz çikolatası 60 gr 12 lira civarı. Bundan iki tane yiyip de baklava krizini daha da ucuza çözüyorum şahsen. Ayrıca palm yağı da içermiyor.
Yalnız şuna dikkat etmek lazım. Reklam görselindeki Gofrikler sanki bir tık ufak geldi gözüme. BİM'e gelen 24 mü 26 gram mı o versiyonu olabilir verdikleri.
-
Biri kendini feda edip bir kıyaslama konusu açsa çok faydalı olur. Bim de ucuza varken gidip kazık yemeyelim.
Canım çekti gittim bimden aldıkim mk
Kaç gramdı Bim'den aldığınız?
-
Tadı süper. Dümdüz çikolatalı gofret bile 2 küsür lira olmuş bunda baya fıstık var
Bu kadar tartıştığınız markanın sicili epey bozuk..kurt,kıl,plastik her türlü şey çıkabiliyor ürünlerinde..ki bu Detay gıdanın çikolata vs. her ürününü alırdım özellikle bende..
www.sikayetvar.comBim Buono ve Parça Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/bim/buono/parca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu şimdiye kadar hep paycell üzerinden kazandığım kahve dünyası puanları ile aldım gayet başarılı, Bim de 4 lü satılanın gramajı kahve dünyasına göre daha düşük
Üstat, sende ne göz varmış be. Hakkatten küçük olandan geldi hediye olan kutudakiler.
-
Eyvallah hocam faydalandım.
-
kaç gram hocam?
-
Gofrik kırmızı çizgimizdir. yedirmeyiz! Bimde 4 tanesi 10tl ise çok güzel. Ülker tüm ürünlerde ambalajin üzerine domuz yağı yoktur yazıyor. Ürünler, vücuda zararlı pisliklere dolu. Çokonatin tadı bile bir garip olmuş. Lindt'e bütçesi yetmeyene kahve dunyasi'nin gramajla satılan fındıklı kalıp çikolatasını öneririm ayrıca.
Hediye verilenler 26 gr.
-
+1
Bimdeki 4lüsü 9.50 olanlar da 26 gram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X