< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kahve Dünyası Gofrik Hediye (3. sayfa)
-
-
daha önce denediğim birşey değil
ama şu bir gerçek bime gelen çoğu ürünlerin tadı farklı
bime özel üretim ondan dolayı rakam malum uyguna geliyor
bir şeylerden kısıldığını düşünüyorum
-
5,50TL mi oldu Gofrik ? En son 3,5TL den almıştım Aralık ayıydı sanırım .
%50 den fazla zam yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Ocak 2022; 0:9:46 > -
12,5tl artık
-
Ne ara ya..2 gün önce 9,5 TL idi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün 12,5TL den aldım maalesef :(
-
Eski gofrik tadı yok malesef. Geçen seneler yiyince ağzın fıstık dolardı simdi glikoz tadı geliyor resmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
talep görüp de memlekette bozmayan bi şey mi kaldı.. yeter ki para kazanmaya görsünler.. üç günde hilesini hurdasını öğrenip para basmaya çalışıyorlar.. mide-boğaz yakıyor artık..yenmiyor..
-
En son yediğimin ülker çokonattan farkı yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü ahlak yok,maya bozuldu bikere, ne yapsak faydasız..eleştirdikleri gavur dedikleri yapmıyor bunu..ayrıca 3 günde,3 lira zam yaptı şu ürüne Bim..109 a sattığı Ayçiçek yağını da 119 a çıkarmış yine..bir kişi de çıkıp hesap soramıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunanistanda bile bunu yapmazlar , yapamazlar zaten de .
akılları fikirleri dinleri imanları para , bizim esnafın.(Ha tabii anlıyorum elektriğe %127 zam , benzine zam , vergilere zam gelince çokta kızamıyorsun aslında) ama örneğin pancar kullanıp sonra hile hurda yapıp glikoza dönmesini anlamıyorum (genel anlamda söyledim bunu bu ürün özelinde değil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Şubat 2022; 3:48:36 > -
2 ay önce 8,9 tl ye aldığım 1 kg lık donmuş patatesler önce 10,90'a, sonra 13,90 a, daha sonra 15,90 a ve dün en son baktığımda 17,90 tl ye çıkmıştı :)
-
maalesef, alırken geçen gördüm :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X