Şimdi Ara

Kahve Makinasına Demir kaşık soktum Çarpıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kahve yapayım dedim uykum açılsın diye, gittim koydum suyla kahveyi, fişe taktım, şeker attım içine sonra karıştırayım dedim makina hala fişte o an dalgınlıktan çekmeyi unuttum, kaşığı suya bi deydirdim öyle bi gümletti ki sağ beynimin bütün kıvrımlarını bile hissettim, sağ elimle soktum kaşığı ondan başka tarafıma etki etmedi fazla, kahveyede gerek kalmadı zaten uykum baya açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 25 Ocak 2014; 13:05:00 >

• Makine Dandiktir Kaliteliler Çarpmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

Makine Dandiktir Kaliteliler Çarpmaz

aynen 5-6 liralık plastik dandik bişey
  • max 6 saat.
  • Bizim oda arkadaşına da olmuştu ertesi sabah uyandırmaya kalktığımızda ölmüştü , helvasını yediydik rahmetlinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

max 6 saat.

Ben 4 diyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep denemek istemişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabaya Turşu suyu döktüler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaşınmışsın o makinalara metal kaşık sokmayin derler ozellikle. Neyse iyi ki bir şey olmamış. Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

max 6 saat.

hocam yapma ya elektrik çarpması sadece ne olabilirki en fazla
  • Saolun. Bende o makinalara metal kaşık sokulmamasının bilincindeyim ama o an dalgınlığıma dikkatsizliğime geldi işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 25 Ocak 2014; 13:23:48 >
  • Elektirik çarpmasında hiçbirşeyin olmasa bile 1 gün gözetim altında tutarlar , o vucuda giren elektirik ritim bozukluğu yapabiliyor , kalp krizine kadar yolu var
  • Yine de bir hastaneye git. Beyin kanaması da hissedilmez ama bir anda götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptezel Değilim

beyler kahve yapayım dedim uykum açılsın diye, gittim koydum suyla kahveyi, fişe taktım, şeker attım içine sonra karıştırayım dedim makina hala fişte o an dalgınlıktan çekmeyi unuttum, kaşığı suya bi deydirdim öyle bi gümletti ki sağ beynimin bütün kıvrımlarını bile hissettim, sağ elimle soktum kaşığı ondan başka tarafıma etki etmedi fazla, kahveyede gerek kalmadı zaten uykum baya açıldı

bak uykunda acılmıs bundan sonra hep boyle yap arada 2 elle falanda dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.