Şimdi Ara

Arabaya Turşu suyu döktüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teyzem İstanbul gidecek diye annem turşu yapmış arabaya koymuşlar otogara bırakırken kapaktan sızıp dösemeye gelmiş leş gibi kokuyor. Ne yapayım yardım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabaya Turşu Suyu Döküldü: Kokuyu Giderme Yolları

Bir araca turşu suyu dökülmesi, dayanılmaz bir kokuya neden olabilir. Bu kokunun giderilmesi için hızlı ve etkili adımlar atman önemlidir. İşte arabadan turşu kokusunu gidermek için bazı yöntemler:

• Derhal Silin: Turşu suyu döküldüğünde, mümkün olan en kısa sürede temiz bir bez veya kağıt havluyla silin. Bu, fazla sıvının emilimini sağlayarak kokunun yayılmasını önleyecektir.
    • Su ve Sabunla Temizleyin: Sildikten sonra, etkilenen bölgeyi su ve sabunla iyice temizleyin. Bu, turşu suyunun asitliğini nötralize etmeye ve kokuyu gidermeye yardımcı olacaktır.
    • Beyaz Sirke Kullanın: Beyaz sirke, doğal bir koku gidericidir. Bir sprey şişesine beyaz sirke ve su karışımı doldurun ve etkilenen bölgeye püskürtün. Sirkeyi birkaç saat bekletin, ardından temiz bir bezle silin.
    • Kabartma Tozu Serpin: Kabartma tozu, kokuları emme özelliğine sahiptir. Eşyalara veya halılara turşu suyu döküldüğünde üzerine kabartma tozu serpin. Birkaç saat bekletin, ardından elektrikli süpürgeyle temizleyin.
    • Kahve Telvesi Yerleştirin: Kahve telveleri de güçlü koku gidericilerdir. Birkaç kahve telvesini küçük bir kaba koyun ve arabanın içine yerleştirin. Telvelerin kokuları emmesi için bir gece bekletin.
    • Profesyonel Yardım Alın: Kokuyu kendi başınıza gideremediyseniz, profesyonel bir temizlik şirketinden yardım alın. Profesyonel temizleyiciler, aracınızdan turşu kokusunu etkili bir şekilde gidermek için ticari sınıf ekipman ve temizlik ürünleri kullanırlar.

Turşu kokusunu arabadan gidermek için birden fazla yöntemi denemeniz gerekebilir. Sabırlı olun ve farklı seçenekleri deneyin. Bu adımları uygulayarak, aracınızdaki rahatsız edici turşu kokusunu giderebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üstüne sirke dök kokusunu bastırır.
  • benim arabayada peynir suyu dökülmüştü,1 ayda kokusu anca çıkmıştı
  • Hocam iyice silin ciktigi kadar.Cikmazsa o bolgeye hafif kahve pisirip dökün, kahve koksun bari araba
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    Kahve, sade mi orta mı, şekerli mi olsun ??
  • Sat gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

Sat gitsin
    Hurdaya ver.
  • Hocam oto yikamaci arkadaş süt ve turşu kokusunun kalıcı olarak yok edilemediğini söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

Hocam oto yikamaci arkadaş süt ve turşu kokusunun kalıcı olarak yok edilemediğini söylemişti
    geçmiş olsun hocam bi peynir suyu bide turşu çok zor kokunun tamamen gitmesi ..
  • Limon suyu dok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Limon suyu dok
    en zor çıkan koku yoğurt ve turşu suyu sirke belki çözüm olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Kahve, sade mi orta mı, şekerli mi olsun ??

Sutlu kahve daha iyi olacaktir.

Edit: kimse de dememis otobuscu ne yapacak diye. Bi kutu mehmet efendi kahvesi hediye edersin artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 9 Ekim 2015; 20:26:56 >
  • Sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Sat
    mürekkep dök
    sonra yala

e ben de kaçiim artık.
  • Sirke döktüm bakalım sabah ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Sirke döktüm bakalım sabah ne olacak

Sirke renk attırmasın keskin sirke küpüne zarar hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 9 Ekim 2015; 21:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Sirke döktüm bakalım sabah ne olacak

Sirke renk attırmasın keskin sirke küpüne zarar hesabı

Sirke dök dediler döktük ne yapayım ya
  • Dr matt diye bisey vardi. Bir arastirin.
  • Hocam aynısı geçen sene başıma geldi. Bagaj içine dökülmüştü. Sonrasında aracı başka bir sebepten servise vermem gerekti. Sağolsun arkadaşlar aracın bagaj döşemesini çıkarıp bir gece havalandırmışlar. Anca kendine geldi. 1 aya eser kalmadı kokudan.
    İmkanınız varsa güvenilir bir kapalı otoparkta camlar açık havalanmaya bırakın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.