Şimdi Ara

kahve makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bi sene mezuna kaldım. Evde çalışacağım. Odama bir kahve makinesi almak istiyorum. Üst limitim 200 lira. Zaman ayarlı olursa çok güzel olur. Birde sanırım çok sıcak tutmayan ılık yapan makineler varmış ben kesinlikle çok sıcak olanından istiyorum.

• Hoş geldin arkadaşım Nescafe Dolce gusto var iyi diyorlar

Youtube tanıtımı var türkçe

Ama ben kahve İçmediğim için bilgi sahibi değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++ Takipteyim
  • delonghi makineleri çok övüyorlar.Onlardan almayı düşünüyorum.Sizce aroma tuşu önemli bir özellik mi?

• bllhlskr B kullanıcısına yanıt
    abi bi kere kahve dedigin sey 100derece gibi kaynar su kadar olamaz kahveyi yakar. filtre kahve makinesi normalde ben hic onermem ama 3-4 kupalık yaparım sıcak tutsun ben uzun sürede doldurur doldurur içerim dersen mantıklı aslında. delonghi alabilirsin iyidir

ama 1 kupalık yaparım sonra bi daha yaparim dersen french press almak cok daha mantıklı

kesinlikle tavsiyem kapsüllü makine alma nescafe falan kesssinlikle alma

• dj1487 kullanıcısına yanıt
    Aslında kahve müptelası değilim amacımızdır kaliteli filtre kahve içmek.French pressin nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Onu bir araştırmam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Aslında kahve müptelası değilim amacımızdır kaliteli filtre kahve içmek.French pressin nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Onu bir araştırmam lazım.

cok basit aslinda. istersen detayli anlatabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam pm den veya buradan anlatabilirseniz çok iyi olur birde hangi french press ve kahve için öneri verirseniz çok iyi olur.

• quote:

Hocam pm den veya buradan anlatabilirseniz çok iyi olur birde hangi french press ve kahve için öneri verirseniz çok iyi olur.

french press markasinin pek onemi yok

tchiboya starbucksa vs git cekirdek kahve almak istiyorum de. french press için çeker misiniz de.

french pressin içine 1 yemek kasigi kahve koy. (1 kupa için)

suyu kaynattiktan sonra 1-2 dk bekle biraz soğusun. frenche dök kahvenin üstüne

4 dk demlendikten sonra french pressin o filtreli pistonunu bastır ve kupaya dök. bu kadar

• 200 liraya kahve makinesi alacagina french press ve kaliteli bir kahve al emin ol daha guzel kahve icersin

Hocam ben manisadayım da burda sturbucks yok kahve dünyasında falan olmaz heralde netten alabileceğim kahve öneriniz var mı? French press ide netten alacağım.düz filtre kahve alsam işe yarar mı?

• quote:

Hocam ben manisadayım da burda sturbucks yok kahve dünyasında falan olmaz heralde netten alabileceğim kahve öneriniz var mı? French press ide netten alacağım.düz filtre kahve alsam işe yarar mı?

filtre kahve olmaz bence. french pressin filtresi daha genis delikli. kahve tozunu icersin

• Ben gecen sene Bosch marka filtre makine almistim, bir de kahve olrak iyi kalite kahve gerek, ben 2 kutu 250gr Illy espresso aliyorum, 2-3 ay bana yetiyor.Ayriyeten, pilli kahve mikseri var ben de, bol kopuklu latte yapiyorum yagsiz sutle birlikte.
    Hocam şunu al diyebileceğiniz bi marka var mı birde french pressin kahvesi nasıl olacak?

• bllhlskr B kullanıcısına yanıt
    Bir kahve tiryakisi olarak, sana tavsiyem filtre makine al.

En basitinden soyle bir sey

Kahve olarakta, iyi cekilmis, orta derece de kavrulmus Illy'nin kahvesini al.Dunya'nin en onemli kahve markalarindan biridir.
    urun.n11.com
    Illy Öğütülmüş Kahve %100 Arabica - 250g Teneke - n11.com
    http://urun.n11.com/kahve/illy-100-arabica-ogutulmus-kahve-250g-P154166752

Hepsi bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

Bir kahve tiryakisi olarak, sana tavsiyem filtre makine al.

En basitinden soyle bir sey
    http://urun.n11.com/kahve-ve-espresso-makineleri/kiwi-kcm-7540-filtre-kahve-makinasi-yikanabilir-filtre-hediye-P161291951?rf=one-cikanlar

Kahve olarakta, iyi cekilmis, orta derece de kavrulmus Illy'nin kahvesini al.Dunya'nin en onemli kahve markalarindan biridir.
    http://urun.n11.com/kahve/illy-100-arabica-ogutulmus-kahve-250g-P154166752

Hepsi bu kadar.
    hocam bu orta kavrulmuş teneke kutuda ki illy filtre kahvelerden farklı bir şey mi? Filtre makinasında yapılabilir mi? espresso yazıyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.