< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kahve Makinesi Fırsatları - BLACK FRIDAY 2022 (3. sayfa)
-
-
Bundan arkadasta var. Aldigina bin pisman. Çok pislik yapiyor heryeri kahve 3 gün temizlenmede küfleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Bu mesaj silindi.
Temizlik mekanizmasi disinda cok yeri kirleniyor temizlemesi asiri zor. Kahve buharini uste veriyor kahve haznesinide curutuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu ne alakası var? Babamın şirketimi sanki biri. Normal kahvede zaten sorun yok. Sorun sütlü kahvelerde sorun oluyor sadece. O videoda siemens kullanıcısı ısıtılmış süt kullanıyor mecburen.
Siemens in sayısız yorumuna baktım. Sütlü içecekleri maksimum 45*50 derece veriyor diyorlar. Beni geç, bu kadar alan kullanan neden aynı şeyi söylüyor? Philips yorumlarında neden yok?
Bence ürünü siz satın aldığınız için kendinizi ikna etme çabası içerisindesiniz. Herneyse makineniz hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
-
Adamlar test etmiş videosunu atıyorum. Daha ne olsun istiyorsunuz anlamdım.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Yahu ne alakası var? Babamın şirketimi sanki biri. Normal kahvede zaten sorun yok. Sorun sütlü kahvelerde sorun oluyor sadece. O videoda siemens kullanıcısı ısıtılmış süt kullanıyor mecburen.
Siemens in sayısız yorumuna baktım. Sütlü içecekleri maksimum 45*50 derece veriyor diyorlar. Beni geç, bu kadar alan kullanan neden aynı şeyi söylüyor? Philips yorumlarında neden yok?
Bence ürünü siz satın aldığınız için kendinizi ikna etme çabası içerisindesiniz. Herneyse makineniz hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Sizi ikna etmek imkansız.
Haklısınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 22 Kasım 2022; 19:28:50 >
Senin zayıf asıl. Attığım videoyu izle. Adam cappicinoyu 72 derecede alıyor. Senin dediğin videoada sadece philips ölçümü yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
Bu mesaj silindi.
Yorumcunun biri değer yazmış onla kıyaslıyor.
Ney inanmak istiyorsan onan inan hocam. Beni sal artık :)
Ben test ettim sıcaktı diyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=aBrGtY44cyg&feature=youtu.be
Bu makineden 3 adet aldık.
3 farklı yerde 3 farklı şekilde kullanılıyor.
3 makinede de böyle bir durum ile karşılaşmadık.
Bahsettiginiz sorun ilginç.
makineyi düşürme vb durum olmadıysa Garantiye başvurmalı.
Bir şekilde çözüme ulaştırmaları gerekli.
aksi halde sikayetvar’a yazmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kedi ciğer meselesi bu işte. Yoksa bir markayı kötülemek için insan neden bi taraflarını yırtsın. Makinayı aldık kahveyi de soğuk içeceğiz de geç hocam.
Siemens i kötülemek için para alıyorum aynen . Giriş seviyesi cihazınızı da aşırı kıskandım.
-
Nespresso makinelerini tavsiye edebilirim kavgaya gerek yok kendi sitesinde güzel indirim var kapsül kahve severler için iyi fırsat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardis* -- 22 Kasım 2022; 21:59:46 >
Hocam bu model kronik yazılım hatalı bir model, 3 ışık problemi var, fişi söküp takmadan çalışmıyor. Ben aldım hatayla karşılaşınca geri iade ettim. Sizde yok sanırım bu hata. Piyango gibi kimisinde olmuyormuş.
Daha önce delonghi bco421 Combi makine kullanıyordum, ama kısa süre önce Philips 5400 serisine geçtim. Eğer çok gurme seviyesinde değilseniz tavsiye ederim, büyük rahatlık. Zaten tat için en önemli detay taze çekirdek eğer onu temin edebilirseniz gerisi faso fiso.
Seri bir makina, temizlemesi de bence kolay. Haftada bir standart, ayda bir iki seferde detaylı temizlik yapıyorum. Küflenme koku hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gürültülü bir makina ama sonuçta saatlerce çalışan bir şey değil, 30-40sn sürüyor.
-
Hocam hiç olmadı. Tam olarak ne yapınca / yaparken oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam video ile göstereyim :
Aynı bu şekilde, mesela fiş takılı ilk kahveni yapacaksın, tuşa bastığın anda böyle bir hatayla karşılaşıyorsun. Fişi söküp takmadıkça da düzelmiyor. C45 essenza plus yorumlarına bakınca aynı hataya sahip bir sürü kullanıcı görebilirsin.
-
Türk kahvesi ve diğer kahveleri yapabilen makine ne önerirsiniz
Hocam anladım şimdi siz paylaşınca hatırladım. Almadan araştırırken de görmüştüm. Ama c45 modeli için olduğunu unutup almışım açıkçası. Şansa bende hiç böyle bişey olmadı şimdiye kadar. 2 aydır neredeyse hergün çalıştırdım
Çok güzel hocam, sorun olmasa esasında alınabilecek en mantıklı makine ama o şans bana vurmadı ne yazık ki:) Tadını çıkartın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X