Şimdi Ara

Kahve Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir kahve makinesi almak istiyorum fakat özelliklerini ve detayları bilmiyorum.
    Bütçem 200 tl civarı. Filtre kahve de severim fakat espresso vs. de içerim.
    Buna yakın bütçelere uygun, tavsiye edeceğiniz modeller var mı?

Teşekkürler,

• hocam,
    evde kahve biraz detay gerektiriyor. kahveden beklentileriniz neler? taze yöresel kahveleri çekirdek alıp evde öğütücekmisiniz? öğütülmüş alıp bayat kahve mi içeceksiniz? ne sıklıkta ve bir seferde kaç kişilik hazırlayacaksınız? filitre ve espressonun yanına sütlü olan latte vb. içeceklerde eklenecek mi?

çoğu kişi gibi pahalı pahalı makineler alıp bayat kahveler ile başarısız denemeler yaptıktan sonra makinelerini bir kenara atarlar. bu duruma düşmemek için varolan kahve forumlarını biraz dolaşın. yada arasıra kahve içerim, hazırlamak için fazla uğraşamam, değişik tatları denerim derseniz, kapsül kahve kullanan makinelere yönelebilirsiniz.

syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf-sin-kaf

Merhaba,

Yeni bir kahve makinesi almak istiyorum fakat özelliklerini ve detayları bilmiyorum.
    Bütçem 200 tl civarı. Filtre kahve de severim fakat espresso vs. de içerim.
    Buna yakın bütçelere uygun, tavsiye edeceğiniz modeller var mı?

Teşekkürler,

MERHABA

SİZE Morphy Richards 47076EE Mattino Çelik Filtre Kahve Makinesini tavsiye ederim.Kullanımı kolay kıvamı çok iyi.

10 dakikada 12 fincan kahve yapıyor en güzel özelliklerinden biri de bence filtre değiştirmenize veya sürekli filtre almanıza gerek kalmıyor .Filtre si çelik ve tamizlenebiliyor.Ben kırmızısını almıştım beyaz ve bordo seçenekleride var.Hepsiburada da indirimli orada ki kullanıcı yorumlarına da bakın araştırın.Şimdiden hayırlı olsun.

Kahve Makinesi Tavsiyesi

• Banada lazım makine kapsüllü filitreli olacak ve latte vb kahvelerde yapıyorum fiyat en fazla 260 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.