Şimdi Ara

Kahveler ve makineleri hakkında düşüncelerim/düşüncelerin/düşüncelerimiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım benim kahve hakkında düşüncelerimi ne zaman bir forumda paylaşsam kovuluyorum (hatta bir forumda 30 gün ban yemiştim )

Benim bahsedeceğim kahve tabii ki de granül kahve OLMAYACAK. Filtre kahve olacak.

1. Türkiye'de şu marketlerde satılan filtre kahveler rezalet (Metro grosmarket, Migros falan).
    2. Starbucks en berbat kahve çekirdeklerine sahip yerlerden biridir (şu marketlerdekilerden iyi).
    3. Tchibo' nun kahveleri idare eder ben pek içmem ama şu yukarıdakilerden iyi.

Peki ben içiyorum

Ben kahve çekirdeklerini Alamanya daki bir tanıdığıma aldırıyorum orada üç güzel firma var Lavazza ve adını unuttuğum iki tane onları içince buradakilerin çöp olduğunu anlıyorsun (Burada dandik sıtarbaks 250gr kahve 23lira orada500gr enfes kahve 4-5 yuro birde Hollanda da daha ucuz 2-2,5,3 yuro ya bulunuyor aynı kahve neden bilmiyorum.).

Birde ben gezdiğim yerlerden özel çekirdeklerden alıyorum İtalya da efsane bir kahve almıştım örneğin.

-+- MAKİNE KONUSU -+-

Makine o kadar da önemli değil (tabii sade filtre kahve makinesi olanlar hani şu tek su ekleyenler) önemli olan kahve çekirdeği ben şu an Braun kullanıyorum güzel işte makine gibi.

Birde şu tek kullanımlık Dolce Gusto gibi olan şeyden kullanıyorum adını unuttum galiba şu ecnebi memleketlerinden birinde almıştım.

Aklıma gelen şimdilik bunlar aklıma gelen bir şey olursa yazarım hepinize iyi günler/akşamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARTLAR hakkında her şey
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.