Şimdi Ara

Kai'Sa'nın herhangi bir eğlenceli yani var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana çok düz geliyor nedense. Q otomatik atılıyor rakibe, w skillshot tamam ona lafım yok, E'si biraz yeni gibi. R ulti gibi gelmiyor bile. Nedense çok düz bir şampiyonmuş gibi. Eğlenceli tarafını hala göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğlenceliliği bilmem de bana çekici gelmiyor gerçi son çıkan şampiyonların çoğunu sevmiyorum , en son gnar ve azir güzel gelmişti sonrasına ısınamadım. ornn seviyorum bak o güzel bi de tahm kench
  • Tek atması yeterince eğlenceli.
  • E ile görünmez olunca biraz eğlenceli olabiliyor bence r si de eğlenceli ama çıkar çıkmaz aldığı bufflar ile broken nerf yiyince pek oynayan kalmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Belki de önyargılı konuştum bilmiyorum. Bu akşam denerim yine olmazsa.

• Kaisa main yaptım. bir haftada 4 lig yükseldim. Zaten yeni başladım sezona s5 başlattı silver1 oldum full kaisai ile.
    zaten benim kapasitem gold elo olduğundan benim seviyeme göre iyi :D

He şu var. Ben baya hakim olduğumdan karşıma kai gelince acayip eziyorum. İyi hasarı var ona karşın aşırı kırılgan ve counter trickleri çok. Kai'ye karşı nasıl oynancağını bilen biri varsa 0-10 bile bitirebilirsin.
    Kaçma mekaniği tam anlamıyla olmadığından(ms alıyor o da düşük seviye) yakalandı mı bitiyor.

High elo da kullanılacağını düşünmüyorum. O metaya girebilecek kadar yetenek seti olan bir hero değil. Ama benim seviye düşük liglerde iş yapar.
  • falldownnn F kullanıcısına yanıt
    Build söyler misin? Ve hangi pozisyonda oynuyorsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Tek atması yeterince eğlenceli.

Hayır sıkıntı böyle tür bir adc için mecbur can kasman gerekiyor hybird hasarı olduğu için hala anlamadım arkadaş nasıl zevk alıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Build söyler misin? Ve hangi pozisyonda oynuyorsun ?

Valla oyun tarzına göre değişir. Temel hasarı pasifi ile veriyor karakter. pasifi de 5. vuruşta tetikleniyor. Ben full attack speed gidiyorum. Rakibe göre build değiştiyorum. Eğer çok mobile rakip varsa bende beni mobilize edecek itemler alıyorum. Youmuu ya da blade of ruined king. Eğer rakip sürekli hasar veriyorsa can çalma itemi çıkıyorum. Rakip toplu tf yapmaya uygun bir takımsa runaan alıyorum. Ayrık ittirme setupı varsa statik, uzak yakına girice can yakan tipler varsa rapid fire alıyorum. zed-fizz-yasuo gibi tek atan assasinler varsa ebedi kılıç çıkıyorum. Sabit bir şey yok yani.

Ama tank için özel item almana kesinlikle gerek yok. Pasifi ile eritiyorsun zaten herkesi.

w tutturmak önemli. çünkü 2 stack atıyor kafadan ve oyun başı hasarı yüksek.

karşında varsa ya xayah alıp ani hasar ile eritebilir, caith alıp menzil avantajını kullanabilirsin.
    kogmaw-vayne-tw gibi adcler aynı sürede daha fazla hasar çıkardığından avantajlı.

Orta ve oyun sonunda en güçlü adc pozisyonuna ulaşıyor bence. Burda önemli kılan ise e ve r yi nasıl kullandığın. E görünmezlik verdiğinden tf veya 1v1 lerde rakibe oyun yapmana imkan veriyor. r si ile oldukça iyi bir kalkan veriyor.

Burda biraz yetenek, heroya alışkın olma ve oyun tarzı işin içine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falldownnn -- 4 Nisan 2018; 9:56:54 >

• Normal oyunda spamlayıp her oyun 25-30 kill alan tipler var. Eğleniyorlarmo anlamıyorum :D. o kadar sıkıcıki zaten otp herolarını normal oyunda spamlayanlar ayrı bi gerizekalı oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.