Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kailh White Box Click Switch - 69 Adet Satın Al 1 Ocak 2023 21:44 1 1 Kailh White Box Click Switch - 69 Adet 69 Adet hotswap klavye ile gelen switchler, yanında 10 adette akko radiant Red yolluyorum hediye olarak fiyat: 300 TL son İsteyen olursa paramgüvende açarım SATILDIRed samuari keycap, aliexpressten aldım gmk klon pbt dye sub 151 tuş her türlü klavye boyutuna uygun fiyat: 450 TL SATILDICoiled type c kablo 4 pinli, instagramdan kda cablesa yaptırmıştım şu an başka renk klavyeye geçtim kullanmıyorum sorunsuz fiyat: 250 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu, Fatsa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad