Almayı düşünen arkadaşlar vardı. Hepsiburada'nın keyfini beklemeyin. İndir kaldır ne amaçlıyorsa artık. N11 de şuan 11.135,00 TL www.n11.com Kaira DTXR35E 12000 BTU Wi-Fi Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/kaira-dtxr35e-12000-btu-wi-fi-duvar-tipi-inverter-klima-2090566?magaza=kaira-turkiye |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (12. sayfa)
-
-
Geçenlerde de bu fiyata düşmüştü almadığına pişman olmuştum. Bu sefer görünce aldım bakalım inşallah memnun kalırız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam merhaba, bende Adana'dayım. Elektrik kablosu çekili ama sigorta takılı değil. Elektrikçi çağırıp sigortayı taktırmak yetiyor mu yoksa gelen elemanlara 200-300 versek yardımcı olurlar mı acaba
bir de hangi mahalledesiniz hocam siz? b.evlerindeyim ben
-
Selamlar, çok ters taraftayız:) Karacaoğlan'dayım ben.
Servis gelip kurulumu yaptı ancak kendilerinin elektrik hattı çekmesi yasakmış, ücret karşılığı dahi yapmıyorlarmış. Sigorta takmak zor değil, internette hangi renk kablonun nereye takılacağını öğrenebilirsiniz. Evin elektrik tesisatı sağlam ve her odaya ayrı sigorta bağlandığından ben direkt prize taktım şimdilik, uygun bir vakitte klimaya münhasır sigortayı da kendim bağlayacağım.
Siz sadece kabloyu dış üniteye bağlamasını rica edin. Elektrikçi belki ünitedeki bağlantı noktasına hasar verir, bir şeyleri bozar vs diyip sadece dış ünite bağlantısını yaptırsanız dahi kafi. Gerisi kolay.
Bu arada, duvarı delip gaz borusunu çekerken elektrik kablosunu da oradan geçirin. Bize gelen servis maalesef "abi sen söylemezsen ben kabloyu oradan geçirmem" dedi, yani sırf elektrik kablosu için ayrıca matkapla dekmek gerelecekti, son anda yırttım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Klima içerisinden çıkan wifi kit lazım, servise sorduğumda ayrı satılmadığı dönüşünü aldım. Satın alabileceğim bir yer var mı bu konuda bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ya da klima tavsiye konusunda wifi kart bahsi geçmişti, diğer konuda da önceki sayfalara bir bakın.
Servisten temin edilebileceği yazılmıştı, kuruluma geldiklerinde sordum, genel merkezden fiyat alıp döneceklerini belirttiler. Fakat dönüş olarak ayrı satılmadığı söylendi.
Arkadaşlar merhaba bende Kaira 18000 BTU klimamı yeni taktırdım cep uygulamasından EKO moduna aldığımda videodaki gibi bir hata kodu alıyorum bunu alan var mı sebebi ne olabilir acaba ?
-
Bu bir hata göstergesi değil. Eco yazısı geçiyor ve eco modda olduğunu belirtiyor.
Hocam E yi anlıyorum tamamda ardından C ve 0 yazması beni huylandırıyor acaba herkeste öyle mi ?
-
Hocam bende aynı o klimadan sipariş verdim nasıl memnun musunuz ilk düşünceniz nedir bilgi alabilir miyim ?
İstanbul'dan alanlar süreç nasil işliyor acaba? Bugün kargoya verilmesi gerekiyordu ama hala ses yok bunlardan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kargo ile ilgili bilgi falan alamıyorsunuz boşa uğraşmayın kargoya ne zaman keyifleri yeterse o zaman veriyorlar tahmini 2-3 gün içerisinde ben Kırıkkale deyim servise geldiği gibi servis direk kurulum yaptı burada pek klima kullanılmıyor. Klima güzel soğutuyor bir sorun göremedim saçma sapan çatır çutur dış ünite sesi falan da yok makul bir seviyede sesi var. Size ayrıca önerim eğer yeni taktırıyorsanız elektrik kablonuzu şimdiden ayarlayın elektriği dış üniteye bağlıyorlar ve eğer içeriden dışarıya kablo gidecekse kablonuzu da klimanın diğer borularıyla birlikte dışarı almasını istersiniz teknik servisten yoksa klima takıldıktan sonra ayrıca kablo deliği açılması gerekir.
-
Teşekkür ederim elektrik hattını çektireyim ben o zaman çok sağolun
Yani lanet olsun ne diyeyim bu sıcakta hala bekliyoruz kargoya verilmedi klimam.. Güya kargo tarihi 12 temmuz Çarşamba gözüküyordu ama hala verilmedi.
Yarın cuma verilse bile cumartesi resmi tatil.. Gelse servisi bekleyeceğiz daha.. Temmuzun yarısı bitti bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 13 Temmuz 2023; 20:48:11 >
İç ünite ile dış ünite arasındaki elektrik bağlantısını onlar yapıyorlar ama değil mi?
Bir de dış üniteden çekilecek olan elektrik bağlantısını hiç mi yapmiyorlar? Yani en azindan dış üniteden sigortaya gidecek kablo için içeri bı kablo çekip bırakmıyorlar mı?
Hangi şehir sizin?
ECO yazısı harfleri sırayla geçiyor. Hata değil yani.
Kocaeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X