Hepsiburada sabah 8'de teslim edildi diye not geçmiş,servise gitti biliyorum ama arayan soran olmadı halen.İstanbulda havalar iyice ısınmaya başladı.Buhar olmadan önce klimaya ihtiyacım vardı:D 19 haziranda verdiğim sipariş bayram filan derken 15 günü geçti. Düzenleme: Hepsiburada fatura üzerinden hangi servise teslim edildiğini gördüm.İnternetten servisin numarasını bulup sordum. Bayram öncesi teslim edildiğini öğrendim.Bayram sonrası planlama yapıp 2 güne geleceğini söyledi. Vakumu sordum yapacağını söyledi. Elektrik olayını sordum.Henüz hat çekmediğimi söyledim.Test ederiz,uygun olanı söylerim siz yaptırırsınız dedi.Güncel durum bu şekilde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnegras -- 3 Temmuz 2023; 14:31:57 > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (11. sayfa)
-
-
Kaira Dtxr50e 18000 btu kullanan arkadaşlar elektrik tüketimi nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu servis işleri hep mi uzun sürer?
İstanbul içinde yakın zamanda alan arkadaşlara kuruluma kaç günde geldiler acaba...
Bayram öncesi teslim edilen cihazı bekliyoruz.4.gün oldu halen servisten haber yok.
Bende hizmet sektöründe çalışıyorum.Az çok yoğunluğu anlayabiliyorum ama son kullanıcı olaraktan bu durum sinir etmeye başladı.
-
14 Haziran’da verdiğim siparişin salı günü montajı yapıldı.(Balıkesir) Bayram öncesi servise teslim edilmişti, servis ile iletişime geçerseniz ne zaman kurulum yapılacağının bilgisini verirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaira müşteri hizmetlerini aradım.
Tatli tatlı konuşunca yoğunluk var süre veremiyoruz diyen arkadaşa ufaktan sert çıkınca hemen ilgileniyorum diyip servisi arayıp geri döndü.
8 temmuz en geç servis gelecek dendi.Benim sarteller iyice attı ama yapacak bir şey yok sinirlendiğimde kaldım.
Kaira 12000 BTU siparişi verdim bende. Ses sorunu yaşayan var mı?
Arkadaşlar merhaba, hepsiburada üzerinden Kaira DTXR50E modelinin siparisini verdim ancak yukarda okuduğum yorumlardan soru işaretleri oluştu. Acaba cihazda sağa sola kumanda üzerinden yönlendirme var mi yoksa el ile mi yapmak gerekiyor?
Teşekkürler.
El ile manuel yapılıyor. Bence 30-45 derece arası bir açıyla oluyor. Çok fark etmiyor.
Bugün 12 küsürden 11499'a düşmüş ben de aldım Kaira 12000btu modelini.
Kargo 12 temmuz Çarşamba
teslim tarihi 15 temmuz cumartesi diyor bakalım.. Umarım Daikin servisi seriden gelir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarda arkadaş balıkesirde 14 haziran sipariş vermiş.Bayram vs. derken 4 temmuzda gelmişlerdi.
Bende 20 haziranda sipariş verdim.Bayram arefesi servise teslim edilmiş.Bugün için söz verdiler telefonda bakalım.Bekliyoruz.
Yaz aylarındayız yani erken gelmelerine pek ihtimal verme derim.
-
Teşekkür ederim yanitiniz için. Salondan yön verip odalara dogru soğutma yapmayı planladigim icin sag sol özelliğini sıklıkla kullanmam gerekecek. İptal ettim siparişimi alternatiflere bakacağım artık.
Söz verdiği tarihte bile gelmediler.Aradığımda araç bozuk abi dedi.İnanmadım ama aksini kanıtlayamam.
Sinir hastası olacağımı bilseydim yazın klima almazdım.
-
Sorun kargoda mı yoksa ürün geldikten sonra kuruluma mı gelmiyor servis hocam?
Benim klimada teslim edildi mesajı gelince servisi ben aradım ve yoğunluk olduğu için bayram sonrasına ayın 4’üne gün verdiler ve o tarihte kurulumu tamamladılar. Aynı gün aldığımız arkadaşın ise bayram öncesi kurulmuştu. Gelen servis elemanlarıda yoğunluk olduğunu belirttiler muhabbet arasında. Arada bayram süreside olduğu için 20 günde tamamlandı benim kurulum sipariş sonrasında.
20 haziranda sipariş geçtim.27 haziranda teslim edilmiş.O tarihten beridir,bayramı seyranı derken halen bekliyorum.Kuruluma gelmiyorlar.
-
Valla gözüm korktu şimdiden hocam ne diyeyim bu sıcaklarda umarım en kısa sürede hallederler. Benim şöyle bir artım var. Eski ev sahibi satarken evi kendi klimasını alıp götürmüştü. Salonda takılacağı yerden duvar deliğine, şalterinden dış ünitenin yerine kadar belli aslında.. Elektrik hattı çekili duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 8 Temmuz 2023; 19:14:20 >
Valla suanda adam fotoğraf attı servisten.Saliya kadar serviste kalacakmış .Değişecek parçaları attı filan.
Senin dediğine gelirsek eve gelmeleri uzun iş zaten.Eve gelseler en babası 1 saat sürüyor işleri.
Bizim kurulum 2 saat sürdü. Çay&muhabbet yüzünden olabilir. 😀
12binlik aldm bende bayramdan önce bayramdan hemen sonraki gün takıldı kabul edilebilir bir ses düzeyi var ne çok sesli ne de sessiz bir üst katta mitsubishi var 10yillik o daha sessiz buna göre ondan söylüyorum bunu
bende soyle bir sorun var yaşayan varmi bilmiyorum Swing hava aşağı yukarı yönlendirme tuşu doğru düzgün çalışmıyor dünde fan tuşunu ayarlayamadm bi türlü bilgisayar donar kasar ya aynen öyle bir durum yasadm neden olur bu yaşayan varmi başka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X