Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
70
Favori
105.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yatak odasına kurdurdum 18 binlik. Malum havalar hala ısınmadı. Sakaryadayım. Tam test edemedim ama ses hafif düzeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,12000'lik kaira klima ile aranıza katıldım. Henüz teslimat yapılmadı ama bir soru sormak istiyorum.BU klimanın kumandasında eco mod göremedim ama hb yorumlarda ve burada bazı gönderilerde eco modunun olduğu yönünde paylaşımlar gördüm.

Siz kullanan arkadaşlara soruyorum.Var mıdır yok mudur?

• vnegras V kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Klimanın kumandasında eco modu açan bir tuş bulunmamakta. Fakat klimada eco mod var, diğer klimamın kumandası ile açabiliyorum.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 20 Haziran 2023; 10:19:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar 12 btu hb kampanyası ile aldım kocaeli de servis nasıldır acaba alan var mı kocaelinde? Şimdi de vakum yaparlar mı elektriği kime çektireceğiz stresi bastı:)

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

Uygulamadan da açılabiliyor yanılmıyorsam

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi baktım uygulamada da mevcut eco mod butonu.

• Kaira DTXR35E hepsiburada'da 11.199'a düşmüş. 3-4 ay önceki fiyatlar gibi geldi. Almayı düşünüyorum ama hala markadan kaynaklı kafamda soru işaretleri var :)

• Dün gece 12000 BTU (DTXR35E) modelini 3 ay ertelemeli 6 taksitle 10.773 TL'ye sipariş verdim, bugün kargoya verildiğine dair mesaj geldi. Akşam üzeri de Daikin servisi arayarak randevu oluşturdu. Cihaz bazen doğrudan müşteriye ya da servise gönderiliyormuş; geldiği gün kurulum yapılabilirmiş -Adana için-, sanırım fazla yoğunlukları yok. Gelişmeleri paylaşacağım.

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.Peki bu modun konforu nasıl ve enerji tüketiminde fark ediyor mu?

Açıkçası hiç kullanmadım, klimaları ısıtma amacıyla kullanıyorum tüketimden memnunum o nedenle bu modu kullanmadım.

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız acaba? Fiyat iyiymiş.

• Sine nomine kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'dan aldım. Satış fiyatı 13 bin gibi bir şeydi ama Kaira klimaya özel %18 gibi indirim vardı sepette.

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Kaçırmışız, teşekkürler.

şuanda 12k btu kaira klima 11199 idi sanırım hb sitesinde bir bakın isterseniz.

Takipte kalın, sık sık düşürüp yükseltiyorlar fiyatları.

Dün dolar dört nala yükselirken bu fiyattan kaptım, bugün 12050 olmuş. Neyse, klimayı da kurtardık.

• 12000 btu'yu Soğutma için kullanacağım ortalama 22 m2 oda için.

Yazın direkt güneş almıyor oda.GÜnde 5-6 saat 26 derecede çalışsa ortalama maliyeti ne olur acaba?

• 9000 Btu Kaira.Oda yaklaşık 14-16 m2

27 derece eco mod ,geceden sabaha 12 buçuk saatte 3 kw elektrik harcadı.Saatte 0,25 kW.Bence çok iyi değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 25 Haziran 2023; 16:32:0 >
  • Klimayı soğutma amaçlı Muğla da kullanıyorum, sessizliğinden çok memnunum. WiFi kurulumunu tamamen kendim yaptım, kolay gayet.
    Kendi önerdiği dışında başka bir uygulama kurmak mantıklı mı, gizli özellikler için?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.